30
-
Apa27 #30 Sziasztok! Egy olyan kérdésem/ kérésem lenne, hogy elmeseélné nekem, hogy "honnan kezdődik" a Thoms sorozatból az, amikor már a mozdonyoknak saját szinkronjaik vannak?
Mert ha jól láttam, akkor még az elsők között csak a mozdonyok alábeszéléssel beszélgettek. Aztán később már a szemük mozgott, de nem volt saját szinkronjuk, aztán valamikor már minden animációs lett.
Nos nekem ez az animációs Thomas kellene! Valaki tud ebben segíteni? -
richard45 #29 pfúúú az öcsém nagyon oda van ezért a sz*rságért, mikor meghallom a zenéjét legszívesebben kiugranék az ablakon.
na de ebből élőszereplős filmet csinálni...jaj elég cinkes lenne, főleg úgy hogy elképzelem hogy mondjuk Johnny Depp feje ott vigyorog egy mozdony testében már elfog a röhögő görcs. ebből csak bénaság születhet szerintem. -
Vardar #28 Én már a Thomas franchise szónál kibuktam... Mindent tönkre kell vágni? -
Al Ashrad #27 Ja és ő Thomast is szereti! (mármint az öcsém:D)
Attól még én biztos kihagyom ezt a hígfost. -
Al Ashrad #26 A verdák népszerű volt. Öcsém kedvenc filmje. :D -
Squeezer #25 Lewis Hamilton, mint főszereplő? Pont ilyen az arcberendezése, és még masiniszta se kell. :) -
dartois83 #24 -
#23 élőszereplős winnie remake-et akarok! hátha az kevesebbet trollkodik és/vagy okoskodik. -
Quantumleap #22 Élöszereplös Sebaj Tóbiást akarok! -
Daza500 #21 Sztem úgy értette, hogy nem volt benne semmi computer-tuning, kézikamerával vették fel az összes részt, a modelleket néha át-átrendezgették, a vonatokat meg trafóval bírták mozgásra. Ennyi volt az egész. -
Daza500 #20 És azt is hogy elb*szták azzal a 2005-ös remake-borzadállyal... -
Skeez #19 Én jobban félek az élőszereplős Hupikék Törpikéktől..
Már csak a szinkron miatt is.. -
Skeez #18 Szodor-szigeti szombati sztorizgatások, szerintem.. -
zboszor #17 Jack Nicholsonnak volt ilyen mosolya a Ragyogásban... -
#16 Úristen. -
#15 kedvencem voltt kiskoromban hajrá tommy a vonat :) -
Kindred Blades #14 Adják csak Al Pachino-nak, gond nélkül megbirkózik a feladattal. :) -
winnie #13 ez csak két példa volt, biztos emlékszel még olyan autóra, aki beszélt vagy járműre, akinek személyisége volt.
a verdák népszerű volt (jé, jön a 2. rész). és minden film a maga idejében népszerű. ha a thomas is a maga idejében lesz népszerű, akkor már megérte. -
1Obi1 #12 És te láttál benne élő szereplőt? :) -
kukacS3K #11 én az élőszereplős pingu filmet várom, tudjátok az a gyurmás mese -
kvp #10 Az eredeti sorozat is 'eloszereplos' volt, mivel valodi modellek szerepeltek benne, nem animacio volt, hanem rendes 00-as (angol h0) meretaranyu jatekmozdonyokat hasznaltak. Ebbol minek barmi mast csinalni? Pont az a lenyeg, hogy a gyerekek megkaphatjak a sorozatban szereplo vonatokat es jatszhatnak veluk a sajat terepasztalukon. (jelenleg a valamivel helytakarekosabb n-es meretben lehet szinte az osszes valaha szereplo vonatot beszerezni, a modellek szerencsere gyerekbiztosak) -
#9 A verdák nem volt népszerű, a kicsi kocsi is csak a maga idejében. -
winnie #8 "Ugye ez csak vicc?:S Most komolyan srácok? "
az, hogy a világ egyik legsikeresebb sorozatából film készül? ráadásul a személyiséggel megáldott járművek mindig népszerűek voltak (verdák, kicsi kocsi), szóval a kérdés, hogy miért csak most jutott eszébe valakinek? a papírforma szerint nagy siker lesz. -
1Obi1 #7 Ha teljesen 3D-s lenne akkor nem lenne fura a dolog, elvégre a Cars is jó kritikákat kapott, és elvégre abban is beszélő járművek voltak. De hús-vér színészekkel beszélő mozdonyok, hát na.. illúzióromboló lenne.
Amúgy vicces, épp ma láttam egy 5 perces epizódot amikor kerestem valami néznivalót a TV-ben. Zsibbaszt mint az állat. :) -
nmktheking #6 Szerintem Christian Bale vagy Johnny Depp tökéletes lenne a szerepre. A hírre reflektálva -
#5 hihetetlen... kezdem azt hinni, hogy egy gyerek irányítja Hollywoodot és jól szórakozik azon, hogy az stúpid emberek pénzt adnak ki az ilyenekre a mozikban. és persze emellett szarrá keresi magát rajta. -
ldavid #4 LMAO valami jó színészt kell keresni thomas szerepére (nehogy már CGI legyen a főszereplő)
kire hasonlít/ki hasonlít rá? xD
-
Reg5 #3 Teletubbiesből nem akarnak filmet csinálni? Nem mintha nem tudnék élni nélküle, de ennyi erővel... -
Johnny Maize #2 Tuti siker -
#1 Ugye ez csak vicc?:S Most komolyan srácok?