30
  • Apa27
    Sziasztok! Egy olyan kérdésem/ kérésem lenne, hogy elmeseélné nekem, hogy "honnan kezdődik" a Thoms sorozatból az, amikor már a mozdonyoknak saját szinkronjaik vannak?
    Mert ha jól láttam, akkor még az elsők között csak a mozdonyok alábeszéléssel beszélgettek. Aztán később már a szemük mozgott, de nem volt saját szinkronjuk, aztán valamikor már minden animációs lett.
    Nos nekem ez az animációs Thomas kellene! Valaki tud ebben segíteni?
  • richard45
    pfúúú az öcsém nagyon oda van ezért a sz*rságért, mikor meghallom a zenéjét legszívesebben kiugranék az ablakon.
    na de ebből élőszereplős filmet csinálni...jaj elég cinkes lenne, főleg úgy hogy elképzelem hogy mondjuk Johnny Depp feje ott vigyorog egy mozdony testében már elfog a röhögő görcs. ebből csak bénaság születhet szerintem.
  • Vardar
    Én már a Thomas franchise szónál kibuktam... Mindent tönkre kell vágni?
  • Al Ashrad
    Ja és ő Thomast is szereti! (mármint az öcsém:D)
    Attól még én biztos kihagyom ezt a hígfost.
  • Al Ashrad
    A verdák népszerű volt. Öcsém kedvenc filmje. :D
  • Squeezer
    Lewis Hamilton, mint főszereplő? Pont ilyen az arcberendezése, és még masiniszta se kell. :)
  • dartois83
  • Szolnokboy1
    élőszereplős winnie remake-et akarok! hátha az kevesebbet trollkodik és/vagy okoskodik.
  • Quantumleap
    Élöszereplös Sebaj Tóbiást akarok!
  • Daza500
    Sztem úgy értette, hogy nem volt benne semmi computer-tuning, kézikamerával vették fel az összes részt, a modelleket néha át-átrendezgették, a vonatokat meg trafóval bírták mozgásra. Ennyi volt az egész.
  • Daza500
    És azt is hogy elb*szták azzal a 2005-ös remake-borzadállyal...
  • Skeez
    Én jobban félek az élőszereplős Hupikék Törpikéktől..
    Már csak a szinkron miatt is..
  • Skeez
    Szodor-szigeti szombati sztorizgatások, szerintem..
  • zboszor
    Jack Nicholsonnak volt ilyen mosolya a Ragyogásban...
  • immovable
    Úristen.
  • Carloska
    kedvencem voltt kiskoromban hajrá tommy a vonat :)
  • Kindred Blades
    Adják csak Al Pachino-nak, gond nélkül megbirkózik a feladattal. :)
  • winnie
    ez csak két példa volt, biztos emlékszel még olyan autóra, aki beszélt vagy járműre, akinek személyisége volt.

a verdák népszerű volt (jé, jön a 2. rész). és minden film a maga idejében népszerű. ha a thomas is a maga idejében lesz népszerű, akkor már megérte.
  • 1Obi1
    És te láttál benne élő szereplőt? :)
  • kukacS3K
    én az élőszereplős pingu filmet várom, tudjátok az a gyurmás mese
  • kvp
    Az eredeti sorozat is 'eloszereplos' volt, mivel valodi modellek szerepeltek benne, nem animacio volt, hanem rendes 00-as (angol h0) meretaranyu jatekmozdonyokat hasznaltak. Ebbol minek barmi mast csinalni? Pont az a lenyeg, hogy a gyerekek megkaphatjak a sorozatban szereplo vonatokat es jatszhatnak veluk a sajat terepasztalukon. (jelenleg a valamivel helytakarekosabb n-es meretben lehet szinte az osszes valaha szereplo vonatot beszerezni, a modellek szerencsere gyerekbiztosak)
  • Narxis
    A verdák nem volt népszerű, a kicsi kocsi is csak a maga idejében.
  • winnie
    "Ugye ez csak vicc?:S Most komolyan srácok? "

az, hogy a világ egyik legsikeresebb sorozatából film készül? ráadásul a személyiséggel megáldott járművek mindig népszerűek voltak (verdák, kicsi kocsi), szóval a kérdés, hogy miért csak most jutott eszébe valakinek? a papírforma szerint nagy siker lesz.
  • 1Obi1
    Ha teljesen 3D-s lenne akkor nem lenne fura a dolog, elvégre a Cars is jó kritikákat kapott, és elvégre abban is beszélő járművek voltak. De hús-vér színészekkel beszélő mozdonyok, hát na.. illúzióromboló lenne.
    Amúgy vicces, épp ma láttam egy 5 perces epizódot amikor kerestem valami néznivalót a TV-ben. Zsibbaszt mint az állat. :)
  • nmktheking
    Szerintem Christian Bale vagy Johnny Depp tökéletes lenne a szerepre. A hírre reflektálva
  • Szolnokboy1
    hihetetlen... kezdem azt hinni, hogy egy gyerek irányítja Hollywoodot és jól szórakozik azon, hogy az stúpid emberek pénzt adnak ki az ilyenekre a mozikban. és persze emellett szarrá keresi magát rajta.
  • ldavid
    LMAO valami jó színészt kell keresni thomas szerepére (nehogy már CGI legyen a főszereplő)
    kire hasonlít/ki hasonlít rá? xD
  • Reg5
    Teletubbiesből nem akarnak filmet csinálni? Nem mintha nem tudnék élni nélküle, de ennyi erővel...
  • Johnny Maize
    Tuti siker
  • Picizöldfül
    Ugye ez csak vicc?:S Most komolyan srácok?