Újabb pofon a PSP tulajoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez persze nem igaz, hogy UMD-re nem fejlesztenek, és adnak ki játékokat. A pspGO nem váltotta le a 3000-est, és a SONY szerint az UMD támogatás nem fog megszûnni. Fõleg azért, mert a Go-t nem is lehet minden országban kapni a store hiánya miatt. Az viszont igaz, hogy akinek UMD-je van, az nem válthatja be go! játékra.
Ha ez igaz, akkor a Sony bekaphatja az összes faszomat, és veszek egy DSi-t.
Ugye rosszul értettem most azt hogy ezentúl csak Go-ra készülnek a játékok és nem lesznek Umd-re játékok?
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Ezzel csak a warezolást erõsítik. Nekem akkora eredeti UMD készletem van hogy csak na. DE! De ha ezt megjátsza a sony azt mondom kapja be és én is inkább letöltöm a illegális változatott.
Ez tök szubjektiv. Én egyetlen ps exkluziv cimet sem tudok mondani ami miatt ps3at vennék. Xbox onlyt viszont kapásból.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hmm, VAIO notikkal a cégemnél csak szívás volt. Személyes tapasztalatom alapján, én sose vennék VAIO-t és nem is ajánlanám senkinek. A Sony tényleg középszintû cég lett.
Vagy nem.
A konzolt a játékok adják el. Kapásból mondok 5 olyan exclusive címet, ami már önmagában ösztönzõbb a PS3 vásárlásra, mint bármelyik másik 5 Box exclusive.
A Box nagy hátránya, hogy elõbb-utóbb, sokszor egyszerre jelennek meg u.a. a címek Box-ra is, mint amik PC-re. Ami esetleg nem lenne PC-re, az van viszont PS3-ra.
Sajnos magát a PS3-at cseszték el a kevés memóriával. Kb. olyan, mint a lábatlan óriás :-/
A konzolt a játékok adják el. Kapásból mondok 5 olyan exclusive címet, ami már önmagában ösztönzõbb a PS3 vásárlásra, mint bármelyik másik 5 Box exclusive.
A Box nagy hátránya, hogy elõbb-utóbb, sokszor egyszerre jelennek meg u.a. a címek Box-ra is, mint amik PC-re. Ami esetleg nem lenne PC-re, az van viszont PS3-ra.
Sajnos magát a PS3-at cseszték el a kevés memóriával. Kb. olyan, mint a lábatlan óriás :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bravia (igényes TV), PS3(igényes konzol), PSP (igényes kézikonzol), VAIO noti (szintén nem a gagyi kategória, sõt!).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kvarcjátéknak még jó lesz majd gyermekeimnek.
A legszomorúbb, hogy igazad van. Van nekik a Bravia a PS3 és kb. ennyi most hirtelen más nem is jut eszembe ami igazán egyedi. A politikájuk olyan mint az Apple-é csak már fele olyan szinten sincsenek minõségben. A múltban valóban egy kimagasló cég volt. Mára SZERINTEM csak egy a sok közül.
"Szeretem a Sony-t mert igényes, jó minõséget ad, igaz nem a legolcsóbb."
Ha-ha...ha-ha-ha...amugy meg -nem- a talalo valasz minden leirt jelzore..
(A Sony akkora kozepszintu ceg,mint ide Moszkva)
Ha-ha...ha-ha-ha...amugy meg -nem- a talalo valasz minden leirt jelzore..
(A Sony akkora kozepszintu ceg,mint ide Moszkva)
Istenem, ekkora egy baromságot. Most komolyan, valaki komolyan elgondolkozott azon, h mi értelme lenne annak, h több mint 50millió PSP tulaj nem játszhatna vmelyik PSPGos játékkal? Öcsém, bocs, de ez télleg elég noob cikk. :D Akkor mi a francért árulják továbbra is az UMD-S... PSP3000t? :D Áhhh. :D Na mindegy, ti csak mérgelõdjetek a saját hülyeségeteken.
erre most csak azt tudom mondani, hogy a sony-nál hülyék hozzák a döntéseket, de biztos jön majd valaki okosabb itt a fórumon, és elmagyarázza, miért jó ez nekünk.
Szeretem a Sony-t mert igényes, jó minõséget ad, igaz nem a legolcsóbb. Na de "a jövõbeli fejlesztések sem készülnek el UMD-re" hát akkor dögöljön be a nyomi Go-juk.
Eddig is sokan csesztették õket a PS3 áráért, ha nem változtatnak gyorsan a piaci stratégiájukon, nagyon rá fognak cseszni.
a Sony vezetõi beszívtak vagy valami hasonló...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S