16
-
dexterZ #16 Ez persze nem igaz, hogy UMD-re nem fejlesztenek, és adnak ki játékokat. A pspGO nem váltotta le a 3000-est, és a SONY szerint az UMD támogatás nem fog megszűnni. Főleg azért, mert a Go-t nem is lehet minden országban kapni a store hiánya miatt. Az viszont igaz, hogy akinek UMD-je van, az nem válthatja be go! játékra. -
MrBlowfish #15 Ha ez igaz, akkor a Sony bekaphatja az összes faszomat, és veszek egy DSi-t. -
Ugye rosszul értettem most azt hogy ezentúl csak Go-ra készülnek a játékok és nem lesznek Umd-re játékok? -
GG #13 Ezzel csak a warezolást erősítik. Nekem akkora eredeti UMD készletem van hogy csak na. DE! De ha ezt megjátsza a sony azt mondom kapja be és én is inkább letöltöm a illegális változatott. -
Ez tök szubjektiv. Én egyetlen ps exkluziv cimet sem tudok mondani ami miatt ps3at vennék. Xbox onlyt viszont kapásból. -
drstein #11 Hmm, VAIO notikkal a cégemnél csak szívás volt. Személyes tapasztalatom alapján, én sose vennék VAIO-t és nem is ajánlanám senkinek. A Sony tényleg középszintű cég lett. -
Vagy nem.
A konzolt a játékok adják el. Kapásból mondok 5 olyan exclusive címet, ami már önmagában ösztönzőbb a PS3 vásárlásra, mint bármelyik másik 5 Box exclusive.
A Box nagy hátránya, hogy előbb-utóbb, sokszor egyszerre jelennek meg u.a. a címek Box-ra is, mint amik PC-re. Ami esetleg nem lenne PC-re, az van viszont PS3-ra.
Sajnos magát a PS3-at cseszték el a kevés memóriával. Kb. olyan, mint a lábatlan óriás :-/ -
Bravia (igényes TV), PS3(igényes konzol), PSP (igényes kézikonzol), VAIO noti (szintén nem a gagyi kategória, sőt!).
-
Landro #8 Kvarcjátéknak még jó lesz majd gyermekeimnek. -
Quent1n #7 A legszomorúbb, hogy igazad van. Van nekik a Bravia a PS3 és kb. ennyi most hirtelen más nem is jut eszembe ami igazán egyedi. A politikájuk olyan mint az Apple-é csak már fele olyan szinten sincsenek minőségben. A múltban valóban egy kimagasló cég volt. Mára SZERINTEM csak egy a sok közül. -
cateran #6 "Szeretem a Sony-t mert igényes, jó minőséget ad, igaz nem a legolcsóbb."
Ha-ha...ha-ha-ha...amugy meg -nem- a talalo valasz minden leirt jelzore..
(A Sony akkora kozepszintu ceg,mint ide Moszkva) -
SH3 #5 Istenem, ekkora egy baromságot. Most komolyan, valaki komolyan elgondolkozott azon, h mi értelme lenne annak, h több mint 50millió PSP tulaj nem játszhatna vmelyik PSPGos játékkal? Öcsém, bocs, de ez télleg elég noob cikk. :D Akkor mi a francért árulják továbbra is az UMD-S... PSP3000t? :D Áhhh. :D Na mindegy, ti csak mérgelődjetek a saját hülyeségeteken. -
SonicBoom #4 erre most csak azt tudom mondani, hogy a sony-nál hülyék hozzák a döntéseket, de biztos jön majd valaki okosabb itt a fórumon, és elmagyarázza, miért jó ez nekünk. -
frigooo #3 Szeretem a Sony-t mert igényes, jó minőséget ad, igaz nem a legolcsóbb. Na de "a jövőbeli fejlesztések sem készülnek el UMD-re" hát akkor dögöljön be a nyomi Go-juk. -
amitakartok #2 Eddig is sokan csesztették őket a PS3 áráért, ha nem változtatnak gyorsan a piaci stratégiájukon, nagyon rá fognak cseszni. -
a Sony vezetői beszívtak vagy valami hasonló...