5
-
nmktheking #5 3Dvel meg egy jó adag kólával elment, de itthon semmiképp. Annyira mazochista nem vagyok -
Nazir #4 Én otthon néztem a VV-t, és mikor vége lett arra gondoltam miként fogom visszaszerezni ezt a másfél órát. Deeehhogy volt szaaar..... -
nmktheking #3 Az igaz, hogy a 3D nem feltétlen siker, de nézd csak meg mondjuk a Véres Valentint, az is viszonylagos siker volt, és nem a történet miatt. Én is csak a 3D miatt mentem el megnézni, az volt a beavató film. Sztori, film 0pont, 3D miatt meg 5 pont talán. Rengeteget húz az élményen a 3D, ezért is nézik sokan csak ezért. -
winnie #2 ez inkább nobrainer kategória. a siker nagy, ha pedig egy sorozat egy része felümúlja az előzőt, az mindig jó jel.
a 3d pedig egyáltalán nem jelent tuti sikert, ld. több példa is az idei évből. -
nmktheking #1 Igazából nem tudom, mért gondolta bárki is azt, hogy kell még egy negyedik rész. Nyilván a 3D miatt ez is nézett lesz, hisz szeretik az emberek a 3D-t, akármilyen filmet próbálnak eladni vele, szinte biztosra vehető, hogy nyereséges lesz. Igaz, hogy a kritikusok az első 2 részt is kétpofára tömték (rotten - 1. rész 95%), szerintem viszont a nézhetetlen kategória határait súrolta. Persze ki vagyok én, hogy megmondjam a frankót Hollywoodnak.