Szekeres Viktor

A Kémkölykök 4. is 3D-s lesz

Végre egy film, melyre nem lehet rámondani, hogy a kordivat követése miatt lesz térhatású? Robert Rodriguez ugyanis kedvenc projektjének, a Kémkölyköknek már a harmadik részét is 3D-ben készítette el, igaz akkor még nem a mostani sztenderdnek megfelelő digitális technikát használva.

Úgy tűnik, hogy a Dimension Films és a Disney nagyon is komolyan gondolja, hogy a nézőknek szüksége van egy újabb Kémkölykök epizódra, így rohamtempóban el is kezdték a film előkészítését, ami ellen a mexikói rendezőnek sem volt szava, így minden tervezett filmjének forgatását halasztva már márciusban nekilát a Kémkölykök 4. készítésének.

A Kémkölykök sorozat kifejezetten sikeresnek mondható eddig, hiszen egyik film készítési költsége sem érte el a 40 millió dollárt, viszont Amerikában az első és a harmadik epizód 110 millió dollár körül, míg a második 85 millió körül jövedelmezett. Nemzetközileg kevésbé volt sikeres a sorozat, bár az első két rész 35 milliós bevételeit a 3D-s harmadiké simán felülmúlta 85 millióval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nmktheking #5
    3Dvel meg egy jó adag kólával elment, de itthon semmiképp. Annyira mazochista nem vagyok
  • Nazir #4
    Én otthon néztem a VV-t, és mikor vége lett arra gondoltam miként fogom visszaszerezni ezt a másfél órát. Deeehhogy volt szaaar.....
  • nmktheking #3
    Az igaz, hogy a 3D nem feltétlen siker, de nézd csak meg mondjuk a Véres Valentint, az is viszonylagos siker volt, és nem a történet miatt. Én is csak a 3D miatt mentem el megnézni, az volt a beavató film. Sztori, film 0pont, 3D miatt meg 5 pont talán. Rengeteget húz az élményen a 3D, ezért is nézik sokan csak ezért.
  • winnie #2
    ez inkább nobrainer kategória. a siker nagy, ha pedig egy sorozat egy része felümúlja az előzőt, az mindig jó jel.

    a 3d pedig egyáltalán nem jelent tuti sikert, ld. több példa is az idei évből.
  • nmktheking #1
    Igazából nem tudom, mért gondolta bárki is azt, hogy kell még egy negyedik rész. Nyilván a 3D miatt ez is nézett lesz, hisz szeretik az emberek a 3D-t, akármilyen filmet próbálnak eladni vele, szinte biztosra vehető, hogy nyereséges lesz. Igaz, hogy a kritikusok az első 2 részt is kétpofára tömték (rotten - 1. rész 95%), szerintem viszont a nézhetetlen kategória határait súrolta. Persze ki vagyok én, hogy megmondjam a frankót Hollywoodnak.