9
-
nmktheking #9 Azt nehéz lenne megállapítani hogy remake avagy sem, mert H.G.Wells noveláját 1953ban már megfilmesítették egyszer. Azt, hogy mi alapján dolgozott Spielberg nem tudom, szal lehet hogy adaptáció. Amúgy szvsz a Tom Cruise-os jó lett, bár elkapkodták a végét. -
grobs #8 A világok harca egy regény feldolgozása, és nem egy korábbi film "újraforgatása", remake-je.
-
Chris05 #7 A világok harca szerintem remake. Hiába, hogy az eredeti sem nagy szám (Elnézést, ez a véleményem), de ez a Tom Cruise-os cucc is szörnyű lett. Ellenben a Légy Jeff Goldblummal és Geena Davis-szel teljesen más tészta, valóban nem tekinthető a szó szoros értelmében remake-nek, sőt! -
zoltannemeth #6 Akkor most már nincs is remake, mert az előző vagy eredeti film csakis kezdetleges lehet! -
#5 Ugye? -
Johnny Maize #4 Jól kivágta magát -
#3 Én az 1958-ast nem tekintem filmnek annyira kezdetleges volt, inkább csak egy promo, vagy mint a D9 esetében a Youtube-os film. Az 1986-os viszont baromi hangulatosra sikeredett. Így én azt tekintem "eredeti"-nek. -
#2 Úgy érted, az előző remake? -
#1 Az eredeti tetszett Jeff Goldblummal. Remélem a színvonalt majd tudják hozni. Bár lehet hogy CGI-vel megspékelt amerikai-tini-horror-t fognak belőle csinálni amiben New York-ot lerombolják a óriás mutáns legyek miközben egy csoport tizenéves egymást nyálazva próbálják megállítani a Föld(=Amerika) pusztulását.