10 éves az SG!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
ejj, mama2 megvan de Sodi-t kár volt elszalasztanom 😄DD roppant jól kijöttünk volna biztosan 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

Aquir
mindenki akit érdekelt beleírt <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Láma!
jaja, pörög a topik mint állat ahogy láttam 😄

Aquir
én 5 és fél, láttam a SoDi meg mama2 utálatot, de nem nagyon foglalkoztam vele 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
csak a szokásos gém meg a topik <#buck>

Molnibalage
Itt vagyok majd 5 éve, de egyikük neve sem mond semmit. Érdekes nem? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boldog Szülinapot SG!!!<#smile><#taps><#nevetes1>

Láma!
bizony😊

én adminisztráltam😄

szabii98
Boldog szülinapot SG!<#idiota>

I met God. She's black

Zetorg
téktopik mekkora jó volt <#szomoru1>

Zetorg
még valami játék topikja miatt regeltem.
aztán benéztem gumiba és egész jól elvoltam 😊
de már az is megváltozott, nem járok oda pár éve.

Láma!
úúú sodi... hogy nyulna meg a nyaka 😄

Láma!
bezony😄

nincs valami uj tontie game?😄

N o N a m e
sokat nem dumalok mert nem szokasom, SZERETLEK SG! HBD!
balee4
Én azonkívül még egy évig, de most beruházok.😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

VRSDM
lopom az ötleted egy részben.

imádom a személyre szóló képneveket a képtárba :]

u dont have to listen anybody else but me

HB SG!

Az elsõk között regisztráltam, de még csak read-only módon az elsõ 2-3 évben, szinte csak a fõoldalt olvasgattam. Késõbb kezdtem csak kommentelgetni, fórumozgatni. A flame-ekbõl igyekeztem mindig kimaradni, javarészt össze is jött. Meló közben is sg-zek (naponta többször ofkoz), kapom is mindig a lebaszt, hogy mért nem dolgozok, talán nincs munkám? 😛

Otthon szintén sg-zek javarészt (kivéve, amikor játszom/filmet nézek), néha visszaemléxem a régi idõkre, és jókat mosolygok a korábbi önmagamon és elgondolkodom, hogy miért is lettem én is SG-függõ 😛

PS.: büntetéstopik forevö!! <#idiota>

PS. 2.: nem mûxik egyik korábbi nickem sem vmi miatt (artschi & artschiatwork - help, tud vmelyik modi segíteni?), kénytelen voltam egy újat regisztrálni artschi2 néven... 😞

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

desigo
5 év távlatából

nem bírom a sok olvasatlan új üzenetet
bírom ezt a letisztult designt
nem bírom a sok tudatlant aki fél percet nem képes googlet használni
bírom a zene,filmes,autós topikokat
nem bírom a sok spammelõ usert
bírom ha valaki segít a másikon
nem bírom a játék topikokat
bírom ha értelmes új topik van
nem bírom ha teleszemetelik
bírom ha hasznos infókhoz jutok
nem bírom ha nincs moderátor
bírom ha jön az év vége és nyílnak a szokásos új topikok
nem bírom ha lejár a VIPem
bírom ha a humorosba mindenki beírja a játék eredményét
nem bírom ha az F1 topikban másik szidása megy
bírom ha a moderátorok kommentálják a büntetést
nem bírom ha el vannak rontva a linkelések
bírom,hogy néha nyugi van és nincs nagy pörgés
nem bírom ha áramszünet van xD

Éljen soká még az SG...

Schwarz
HBD SG! <#smile>

Mi az a windows?

mert jó

Pepsi Twist
éjjen

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

BaliBoy
Én is csak akkor voltam. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

nem 😊

balee4
Amikor karácsonykor ingyenesen adtak?😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Heffi
<#idiota><#eljen>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Lassan 4 éve rohadok itt...Tetszik a közösség, meg azért megvannak a helyi hülyék meg a celebek (mama2 xD) Anno Szmötyizés volt a kedvencem, de betiltották 😊 11-12 évesen regeltem ide, hogy miért, arra már nem emlékszem. A regem óta 1x voltam VIP 😊
Viszont egyre züllik az egész... sok kamionos geci

balee4
Kurva okos ember lehet...xD Nekem egyszerre egy egyetemi szak is elég volt.😊

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

balee4
Ez Õ? De durva ez a videó. 😄

King of Roads
bár fogalmam sincs miket csinált de hiányozni fog 'szipp' <#rinya>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

ranGer2
Él él, tovább mûködik provokátorként ilyen tüntetéseken, meg ha látja hogy ott a TV is akkor gyorsan besétáll a képbe hogy jól látszódjon hogy õ ott van.. <#idiota>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Máté94
Emlékezzünk:'(
SoDI felhasználói adatlapja
Csillagjegy: Bak
Életkor: 25-30 között
Neme: fiú

Teljes név: Kiss Endre Farkas
ICQ szám: 33203816
Honlap: http://sodi.freeblog.hu
Hobby: Egyetemista, pártelnök :-)

Regisztráció idõpontja: 2001. 11. 22.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 09. 13. 22:26
Utolsó látogatás idõpontja: 2008. 08. 16. 11:26

Megnyitott témák: 2001. 11. 22. - Átvertek a Thuderbirddel?
Máté94
Ez ember?:_D
Máté94
Él még?Vagy 100x-os ban van rajta?😄
ranGer2
Egyetemista azóta is, meg unatkozik
Õee

Sodi produkció, csak erõs idegzetüeknek... 😊

Máté94
Történetet!Ezt fogom mesélni ha nagypapa leszek!^^
Mondtam én,.hogy könyvet kellne írni4😄
Aquir
Jé tényleg Láma vagy, francos "új" logó xD

ranGer2
Amúgy el se hinnétek mennyi Lurker van, sztem van annyi amennyi regelt acc. sõt..

Kandurex
Az SG saját bejárású mumusa volt. A tökéletes retard user. Félelmetes hadjárat ment ellene egy ideig.

Komoly.

Ilyen kisstílû mama2 -õk meg se érinthetik a flame királyt, az igazit. Sodinak számos topikja nyílt, jellemzõ, hogy õ az egyetlen akinek közel 40 000! hozzászólással rendelkezõ gumi flame topikja van.

Összehasonlításképpen: mamának 100-200 db hozzászólásos flame topikja van.

Link a legendához: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1052142284

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

King of Roads
mama2-nél felröhögtem XDDD

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
boldog istenéltesseeeeent SG.HU!!! <#pias>

hát az én történetem egyszerû, kamionos játékokat keresgéltem, simán beírtam a gógliba h "18 wheels of steel convoy letöltés", nem is tudom mit reméltem <#idiota> aztán kiadta ezt az oldalt, és fogalmam sincs hogy, de itt ragadtam. olvasgattam, jó társaságnak tûnt, gondoltam beregelek. és emléxem arra is h szidkozódtam mikor regisztráció után irni akartam és kiírta h csak 1 nap múlva tok hozzászolni ráadásul elsõ hszem pont egy jó hosszura sikerült <#zavart1> ez volt úgy 3 és fél éve. ja és hozzáteszem h elõtte utáltam minden fórumot mert ha letölteni akartam mindig fórumokat adott ki 😄

Heffi
Most már érdekel ki az a Sodi 😄
Azt hittem csak elírtátok a Sedót :d

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Kandurex
Tényleg a Sodi...azzal vajon mi lehet? Mekkora boszorkány üldözés volt ellene, mama2 csak álmodik ilyenrõl 😊

ranGer2
ahogy küldtem az elsõ posztom pont gondoltam rá, hogyhát Sodi-t illett volna megemlíteni, mint õs SG-st. de van helyette új generációs mama2-nk.

Super Saiyan
Én 2 éve vagyok itt. Legalább 50szer röhögtem úgy, hogy 1 hétig fájt a hasam. És legalább 50szer olvastam olyat, ami azóta is nyomot hagyott bennem. Inkább passzív fórumozó vagyok, néha írok, akkor is hülyeséget. <#idiota> HBD SG, remélem még sokáig életben marad a fórum!

>:C

Máté94
Igen pontosan!Nekem a legjobb bizonyítványom az SG-n!😄
Kandurex
😊)

BB7
Tudod, van, ki tanul is! <#ravasz1>
Máté94
A jók az eredményeim azt gondolom csak az informatikára értetted?😄
VRSDM
Hát ha már így tízéves akkor énis elmesélem a történetem.
Az oldalt 7éve ismerem, még egy régi sulis magazin "számtech" részlegébe volt egy cikk, az ofp-rõl (asszem) és ottvolt hogy forrás " supergamez.hu " ijj mondom megnézem ha már van jó kis betárcsázós internetem 😄
modem kerreg kattog. és rájöttem hogy olcsóbb így nézni a minden féle játék / it híreket, mint venni a buzi gémszart (igen, csóró kisgyerek voltam)
aztán ez így ment éveken át, csekkoltam két három naponta újabb hírek után, aztán olvasgattam õket (persze netrõl lelépve, mikor már behúzta a siteot: DD)
aztán vettünk egy digigépet, és nem tudtuk jóapámmal hogy mi a külömbség a flash kártya és az SD kártya között, mert a mistralban bizony jó kis árrés volt a kettõ között.

ahhoz hogy megkérdezhessem a fotós FÁRUMBA 😄 (tudom. topik) regelni kellett.
aztán regisztráltam.
és elböngésztem a sok érdekes topik között.
megcsapott a gumiszag, meg a cset fíling, hamar rákaptam a tékelésre is
aztán mostmár az van hogy suliba netbookról sg, órán (sokat ülünk gépnél) sg, hazafelé vonaton netbook, esgé, hazaérek, sg. és folyamatos 2-3 perces refresekkel tartom fennt a pulzusom 😄

sajnos ez van.
tegnap este se csináltam semmit, egy kúrva új hsz nem volt sehol a favok közt, mégis 1órán át nyomkodtam böngészés közbe folyamatosan, hátha jött új üzenet.

de nem is akarok megváltozni. jó kis társaság az esgé

/mellé tudni illik. az iskolában jók az eredményeim
napi több órát vagyok szabadba (ilyenkor esgémentesen 😄) mert bmx-ezek a helyi fenyõerdõbe
szóval emelett sportolok, élem az életem, esténként bebaszok mint a csacsi, hétvégente eljárok bulizni, igen... NEM vagyok szûz 😄 és barátnõm is van. szóval lehet ám esgéfüggés mellett is normális életet élni.

u dont have to listen anybody else but me