10 éves az SG!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõk között regisztráltam, de még csak read-only módon az elsõ 2-3 évben, szinte csak a fõoldalt olvasgattam. Késõbb kezdtem csak kommentelgetni, fórumozgatni. A flame-ekbõl igyekeztem mindig kimaradni, javarészt össze is jött. Meló közben is sg-zek (naponta többször ofkoz), kapom is mindig a lebaszt, hogy mért nem dolgozok, talán nincs munkám? :P
Otthon szintén sg-zek javarészt (kivéve, amikor játszom/filmet nézek), néha visszaemléxem a régi idõkre, és jókat mosolygok a korábbi önmagamon és elgondolkodom, hogy miért is lettem én is SG-függõ :P
PS.: büntetéstopik forevö!! <#idiota>#idiota>
PS. 2.: nem mûxik egyik korábbi nickem sem vmi miatt (artschi & artschiatwork - help, tud vmelyik modi segíteni?), kénytelen voltam egy újat regisztrálni artschi2 néven... :(
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
nem bírom a sok olvasatlan új üzenetet
bírom ezt a letisztult designt
nem bírom a sok tudatlant aki fél percet nem képes googlet használni
bírom a zene,filmes,autós topikokat
nem bírom a sok spammelõ usert
bírom ha valaki segít a másikon
nem bírom a játék topikokat
bírom ha értelmes új topik van
nem bírom ha teleszemetelik
bírom ha hasznos infókhoz jutok
nem bírom ha nincs moderátor
bírom ha jön az év vége és nyílnak a szokásos új topikok
nem bírom ha lejár a VIPem
bírom ha a humorosba mindenki beírja a játék eredményét
nem bírom ha az F1 topikban másik szidása megy
bírom ha a moderátorok kommentálják a büntetést
nem bírom ha el vannak rontva a linkelések
bírom,hogy néha nyugi van és nincs nagy pörgés
nem bírom ha áramszünet van xD
Éljen soká még az SG...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Viszont egyre züllik az egész... sok kamionos geci
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
SoDI felhasználói adatlapja
Csillagjegy: Bak
Életkor: 25-30 között
Neme: fiú
Teljes név: Kiss Endre Farkas
ICQ szám: 33203816
Honlap: http://sodi.freeblog.hu
Hobby: Egyetemista, pártelnök :-)
Regisztráció idõpontja: 2001. 11. 22.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 09. 13. 22:26
Utolsó látogatás idõpontja: 2008. 08. 16. 11:26
Megnyitott témák: 2001. 11. 22. - Átvertek a Thuderbirddel?
Mondtam én,.hogy könyvet kellne írni4:D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Komoly.
Ilyen kisstílû mama2 -õk meg se érinthetik a flame királyt, az igazit. Sodinak számos topikja nyílt, jellemzõ, hogy õ az egyetlen akinek közel 40 000! hozzászólással rendelkezõ gumi flame topikja van.
Összehasonlításképpen: mamának 100-200 db hozzászólásos flame topikja van.
Link a legendához: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1052142284
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
hát az én történetem egyszerû, kamionos játékokat keresgéltem, simán beírtam a gógliba h "18 wheels of steel convoy letöltés", nem is tudom mit reméltem <#idiota>#idiota> aztán kiadta ezt az oldalt, és fogalmam sincs hogy, de itt ragadtam. olvasgattam, jó társaságnak tûnt, gondoltam beregelek. és emléxem arra is h szidkozódtam mikor regisztráció után irni akartam és kiírta h csak 1 nap múlva tok hozzászolni ráadásul elsõ hszem pont egy jó hosszura sikerült <#zavart1>#zavart1> ez volt úgy 3 és fél éve. ja és hozzáteszem h elõtte utáltam minden fórumot mert ha letölteni akartam mindig fórumokat adott ki :D
Azt hittem csak elírtátok a Sedót :d
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
>:C
Az oldalt 7éve ismerem, még egy régi sulis magazin "számtech" részlegébe volt egy cikk, az ofp-rõl (asszem) és ottvolt hogy forrás " supergamez.hu " ijj mondom megnézem ha már van jó kis betárcsázós internetem :D
modem kerreg kattog. és rájöttem hogy olcsóbb így nézni a minden féle játék / it híreket, mint venni a buzi gémszart (igen, csóró kisgyerek voltam)
aztán ez így ment éveken át, csekkoltam két három naponta újabb hírek után, aztán olvasgattam õket (persze netrõl lelépve, mikor már behúzta a siteot: DD)
aztán vettünk egy digigépet, és nem tudtuk jóapámmal hogy mi a külömbség a flash kártya és az SD kártya között, mert a mistralban bizony jó kis árrés volt a kettõ között.
ahhoz hogy megkérdezhessem a fotós FÁRUMBA :D (tudom. topik) regelni kellett.
aztán regisztráltam.
és elböngésztem a sok érdekes topik között.
megcsapott a gumiszag, meg a cset fíling, hamar rákaptam a tékelésre is
aztán mostmár az van hogy suliba netbookról sg, órán (sokat ülünk gépnél) sg, hazafelé vonaton netbook, esgé, hazaérek, sg. és folyamatos 2-3 perces refresekkel tartom fennt a pulzusom :D
sajnos ez van.
tegnap este se csináltam semmit, egy kúrva új hsz nem volt sehol a favok közt, mégis 1órán át nyomkodtam böngészés közbe folyamatosan, hátha jött új üzenet.
de nem is akarok megváltozni. jó kis társaság az esgé
/mellé tudni illik. az iskolában jók az eredményeim
napi több órát vagyok szabadba (ilyenkor esgémentesen :D) mert bmx-ezek a helyi fenyõerdõbe
szóval emelett sportolok, élem az életem, esténként bebaszok mint a csacsi, hétvégente eljárok bulizni, igen... NEM vagyok szûz :D és barátnõm is van. szóval lehet ám esgéfüggés mellett is normális életet élni.
u dont have to listen anybody else but me
Nem is igazán emléxem hogyan találtam ide ... (De az tuti hogy warez téma volt ...) Ráadásul én is rídonli voltam évekig a reggelés elõtt ... szóval itt esz a fene egy ideje ...
Azóta sokmindent megéltem itt, rengeteg különbözõm, szuper és teljesen idióta emberrel ismerkedtem meg, egy valag kommjuniti tagja lettem ... És remélem még leszek is ... Találkoztam is sokkal (Be is rugtunk sokkal ...) ésatöbbi ...
Éjjen a KK ... éjjen az SG :)
Mellesleg a céges honlap mellett a második fül nekem is mindig az sg (Mint egy pár másik kollégámnak ...)
Szóval mi lehetne szebb jókivánság mint az hogy: "Még ennyit!" xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Úgy látom kellene más topickokat látogatnod.
Én is minden órába szinte felnézek. :D
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Én még csak 4. éve vagyok itt, és nincs óra mikor ne néznék fel:] Ha nyitok Ctrl+c vel egy ujoldalt és éppen nemfigyelek oda, hogy mit is szeretnék, ösztönöse az "sg.hu/forum.php?"-t írom be.
Rengeteg idõt töltök el itt, öröm ide járni, meg elég azt a 113 kedvenc topikot végigolvasom ami itt oldalt van:D Igaz ebbõl 40-50 mûküdik igazán, de azokat is elég átnézni.
ÉLetre szóló barátságot kötöttem itt 3 emberrel, és döbbentem tapasztaltam, hogy sok haverom is Sg-zik, igaz legtöbbjük csak read only üzemmódban.
Tudom, hogy a moderátoroknak sok munkájuk van a hülyék kigyomlálásával, de mindig jokedvre derít, amikor valami agyatlan topik nyilik, meg van egykét hülyegyerek, aki rontja itt a levegõt...
Örömmel tapasztaltam, hogy az oldal internetes celebeket hordott kixD (ha nevezhetjük így a gyökér mama2-t, pl.).
Sg.hu, én így szeretlek.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez jó!
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
mellesleg HBD esgé