11 éves a Google
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GOOGLE A LEGJOBB BARÁTOM!!!<#worship>#worship>BOLDOG SZÜLINNAPOT !!<#nyes>#nyes>
mondjuk elég nehéz volt beírni a googleba, hogy "google holiday logos"
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
mert most már nem kell adobe reader (plugin) a gepedre, hanem a google megjeleniti neked.
az iGoogle-ra is kitehetnék ezeket a jópofa logómódosításokat, mert én sosem látom õket.
Egyébként e-mailben érkezõ DOC, XLS, PPT és más barom formátumokat régóta böngészõben nézek, a gmailben ez jó ideje alap. Ez most miért új?
Egyébként e-mailben érkezõ DOC, XLS, PPT és más barom formátumokat régóta böngészõben nézek, a gmailben ez jó ideje alap. Ez most miért új?
Nálam csak egy "l" van a logóban.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
ez egy szülinap-nap
"a módosítás okát pedig némi kutakodás után sikerült csak megtalálni"
ezen jót röhögtem 😄DD mindig amikor megváltozik a logo, csak fölé kell vinni az egeret és kiírja hogy mi van, legyen akár Shakespeare, Tesla, vagy épp a gugli szülinapja 😄
ezen jót röhögtem 😄DD mindig amikor megváltozik a logo, csak fölé kell vinni az egeret és kiírja hogy mi van, legyen akár Shakespeare, Tesla, vagy épp a gugli szülinapja 😄