10 éves az SG.hu

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt imádom az SG-ben, bármilyen cikknél a kommentek 1/3-a az oldalt/írót fikázza, további 1/3-a pedig egymással flémel és ha már 100-nál több komment van egy hírnél, akkor biztosan van közte valamilyen szélsõségesezés/ zsidózás/ nácizás/ komcsizás/ MSZP-zés/ árpádsávosozás.
Ettõl mindig vigyorognom kell. 😛

(Már csak valamelyik atomtudós nagyarc kéne, hogy idejöjjön megmondani, hogy ez nem is úgy volt mert az architektúra meg a nemtommi)

A zászlainkat azok szerint tették tönkre a valóban szélsõségesek, akik elfelejtették, hogy erre a történelmi zászlóra is esküdött az az ember aki késõbb megpróbált maszatolni ez ügyben. A történelemben ott lesz 2006, de akiket érdekel a történelem, azok nem fogják elfelejteni az okokat sem. Sarunk? Többet szívtunk a 2. vh miatt mint németország. Még Berlusconi is viccelõdhet az USA elnõkével és nejével, mi mégis csak egy antiszemita és rasszista nemzetként vagyunk újságok hasábjain, mert akiknek érdekük, így járatják le MaO-t a saját érdekeik miatt. De szerintem ebbe ne menjünk bele 😊 Szerintem nincs sarunk, csak ezt próbálják tudatosítani bennünk. Kevesen juthatnak más oldalról megközelítõ információkhoz, mert ez a demagógia már réges-régen befészkelte magát a könyvtárainkba. Másrészrõl a szélsõségesek szerintem csak informálatlan, sõt, sok esetben szegényes gondolkodású radikálisok. Az viszont már tény, hogy nem csak a radikálisok és a szélsõségesek szerint kellenének gyökeres változások. Pont olyan hõzöngés hallható a baloldalinak hazudott bal oldalról, mint a jobb oldalról. Közöttük csak az nem hõzöng aki anyagilag így jár jól. Akik meg baloldali értékeket keresnek/akarnak, azok meg kénytelen-kelletlen rájöttek, hogy gyakorlatilag nincs baloldal.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Mondtam is az asszonynak, de inkább pénz adott, hogy menjek kurvázni 😄

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Mike
nekünk? milyen sarunk van nekünk?
a zászlónkat meg tönkretették a szélsõségeseink

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
túl sok elfojtott agressziód van
többet kéne szexelned

Viszont nem is attól leszek jobb fej ha majmolom a nálunk pénzesebbeket. Egyébként meg bármibe bele tudok kötni ha arról van szó, de ez a magyartalanság már csípi a szemem egy ideje. Az asszony elõl majdnem konektorostul téptem ki a TV-t, mert a boldog szülinapot... helyett HBD-t énekeltek egy vacsorafaszság mûsorban. Asszem kapna is tortát a szeme közé az aki engem angolul köszöntene fel a születésem napján. Most is tudunk magyarul írni és nem jön át a fájdalmad a fórumon keresztül, hogy miért nem beszélhetünk angolul. Beszéljünk ha muszáj, de hozzám édes anyanyelvemen beszélt Édesanyám, nem üzbégül. Ezt a cikket is magyarul írták és nem szoktam a szükségesnél több idegen nyelvû kifejezést vagy idézetet találni az SG.hu cikkei közt. Ne érts félre, semmi bajom más nyelvekkel, csak tele a tököm, hogy szégyellnem kell, hogy magyar vagyok. Kimész a gallokhoz és a legtöbbje angolul sem hajlandó hozzád szólni, mi meg itt jampiskodunk még egy személyes jókívánság közben is? Amerikában nemzeti zászló mintás bikiniben feszítenek a csajok a strandon, engem meg épp csak le nem köptek a valláskárosultak a metrón amikor a boltból hazafele vittem a ház falára való nemzeti színû zászlónkat, amit kötelezõ még hál' Istennek alkalmanként kitenni. Vegyük számba, hogy rajtunk kívül hány népnek van még takargatni valója ezen a földön és azt hiszem bõven van olyan nemzet amelyiknek sokkalta több sara van mint nekünk. Hagy lehessek már egy kicsit büszke, ne csak a szlovákok, az amcsik vagy a franciák lehessenek azok. Vagy Te is olyan ember vagy aki írásban kérte a fõnökét, hogy 5-ös, 20-as, 50-es és 200-as címletekben adják oda a feizetésedet?

Mike
tipikusan te vagy az aki a HBD-be is bele tud kötni
nem attól leszel magyar, hogy azt írod BSZN

Anyanyelv, mi? Hát nem lettem meggyõzve, hogy akik HBD-t post-olnak azok magyarul és angolul is képesek megfogalmazni a gondolataikat. 😊

Mike
illetve 😊

Mike
szüljél sünt 😞

de rossz duma
inkább örülj, hogy sokaknak a második anyanyelve az angol

10 éve..hmmm 56.6 os modemmel 150 ft /éjszakába nyomtam és a kvék kettõ volt a menõ..<#violent><#gun>.
Akkoriban nekem az SuperWarez jobban bejött... sõt segítettem is ööö .. azok a szép idõk...ha visszacsinálhatnám.....
Akkor még nem volt anyósom....

BSZ SG, ST. 😊

www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4

Remélem, hogy a 20. szülinapon még többen köszöntik úgy az SG-t, hogy Boldog Születésnapot, s nem pedig úgy, hogy Happy Birthday, vagy HBD. Marad továbbra is az SG a kezdõlap! ui: BSzN! 😊

Szerintem attól még lehet nagy látogatottságú lap, hogy nem igénytelen. Sajnos a bulvárosodás mindig igénytelenséget is jelent. Ha a cikkeket kicsit pontosabban írnátok, nem lennének nyílvánvaló félrefordítások, ha a fórumban ki lehetne kapcsolni az értéktelen hozzászólókat (ha már egyszer be kell lépni hozzá) akkor a minõsége is sokat javulna. A témákat illetõen szerintem nem kell változtatni, a design izlés dolga, szerintem az is rendben van.
Közel 10 éve olvasom én is a lapot. Ha picit javulna a minõség, szerintem sokan értékelnék. Reméljük a 20 évfordulón is mindenki itt lesz még 😊
Az elso kedvenc oonline ujsagom volt meg modemmel toltogettem le a cikkeket hogy ne legyen sok a telszamla. Gratula asracoknak, e smeg sok sok 10evet
skorpio7
Boldog Szülinapot! 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

HBD SG.hu!
<#idiota>

anti hero

Happy Happy B-day SG!!! wish ya all the best 4 d SG-team!! Nagy szeretettel varjuk a cikkeket a kov 10 evre is!
pedig szép anyag lenne ez, ha valaki azt vizsgálja, hogy milyen magokból serkent ki annó a magyar online kultúra

trackmaniac
Happy Birthday SG.hu 😊))

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Boldog szülinapot neki! <#wave>
"Regisztrált fórumozó: 271 600 fõ" >>VAJON ebbõl mennyi vajon kikié?😄😄 <#nyes><#banplz>
(amúgymeg engem csak az zavar h visszamenõleg is eltüntették a cikkírók neveit...)
Nagyon arghh... Gyorsan elröppent az idõ.

Boldog születésnapot!

"Sokszor vádoltak bennünket, fõként a régi olvasóink, hogy cikkeink bulvárosak, tartalmaink nem elég mélyen vesézik ki a témákat. Most elõször írjuk ezt le hivatalosan: ez szándékosan van így. ... azonban látogatószámunk és a portál hirdetõpiaci kedveltsége igazolta a stratégia helyességét."
Magyarul: aki ért hozzá úgyis adblockot használ, kevés pénz jön belõle, le van szarva, a Pista bácsi több reklámra kattint, több bevétel
Pharaoh
Hogy repül az idõ

HEPPIBÖRSZDÉJTÚJÚESGÉ!
röviden: HBDSG! :-)
Mike
és lesz valami nagy születésnapi zártkörü (csak sg-seknek) buli mondjuk az A38-on, koncerttel? jó lenne!

ZeGa
Sok Boldog Szülinapot SG.hu

Mike
hm... és korrektebb lenne ezzel a nickkel irni?
HBD Sg.hu, és magunknak is!

Mike at home
hja, télleg így nézett ki

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
utolsó bekezdés: igen, a szemem/ünk elõtt nõttek fel nem kevesen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hát nemtom
én a 91-ben kezdtem a pc-zést egy 286-ossal, az elsõ 5-6 év tényleg bütyköléssel telt. emlékszem még az órajeleket is jumperrel állítgattuk. Pl. a P55T2P4-en, de az már Pentiumos alaplap volt. Most miylenm alaplapom van? Gigabyte valami. És még mindig jól muzsikál, amire kell, elég. Volt idpszak amikro havonta cserélgettem procit, grafkéártyát, haverokkal méricskéltük a sebességeket, de az is inkább egymás lepipálásáról szólt 😊
az sg-rõl meg csak anynit, hogy khm... az elején azért nem magazin volt
bár lehet, hogy 2000-tõl már igen. Arra sem emlékszem már, hogy a fórum 2001-ben indult, vagy már elõtte is volt, max nem kellett regisztrálni. É arra sem emlékszem hogy keveredtem ide, de az elején sokat ökörködtünk itt, a moderátorok legnygaobb örömére, volt olyan nikcem, aminek minden hozzászólását törölték 😄 de ez még jóeséllyel 2001 elõtt volt, vagy akörül

Boldogokat SG! \o/<#law>

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

janyikzs
Csatlakoznék az elõttem szólókhoz és jómagam is Boldog Születésnapot kívánok!

A teljes eddigi utat nem követtem nyomon, mert csak kb. 7 éve látogatom az oldalt és csak 5 éve lesz nemsokára, hogy regeltem, de érdekes volt megnézni, hogy változott a kinézet a mai állapotig.

mainruler
Boldog Születésnapot! 😊

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Na és az mekkora faszkalap, aki egy általa szarnak tartott oldalra regel és kommentel?
<#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

gratulálok! igen kevés site éri meg ezt a szép kort
Molnibalage
2005 óta itt vagyok, de nem is igazán emkékszem a korrábi felületre. Ez a mostani talán idõbeli rekorder már nem?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

dewdew
Boldog születésnapot Supergamez!

Regisztrációm idõpontja: 2001. 03. 15.
Sokat dolgozunk együtt, 2001, 2002-ben, többek között én is publikáltam az oldalon a saját weboldalam mellett.
Sokat tanultam abban az idõben a St-tõl, neki külön köszönet a sok segítségért!
Én is megváltoztam, ugyanúgy a 30 felettiek táborát erõsítem. Vicces újra elolvasni egy-egy 8 évvel ezelõtti kommentemet valamelyik fórumban. Mennyire másként tekintettünk akkor még a világra... Más volt fontos, más töltötte ki a napjaimat és mennyi minden történt azóta...
Jó volt veletek az elmúlt idõszakban. A bulvárosodás kicsit hátba vágott engem is, de ha ez kell ahhoz, hogy az oldal megmaradjon, és a - számomra - nem érdekes cikkek között megtaláljam a nekem tetszõt, akkor maradjon így.

További sikeres éveket, évtizedeket kívánok az SG.HU-nak!!!
Hihetetlen hogy ez a szar oldal mar 10 eve mukodik.
Azert HB!
én még keresem a félreforditást a cikkben...<#ticking>

Sephi
En emlekszem, hogy mindig tok ideg voltam akarhanyszor image-et valtoztatott a lap 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

xNoodlex
Érdekes ilyen régi cikkeket olvasgatni.
Láttam egy másikat ahol, a "szupergyors Quantum merevlemez"-rõl van szó és "a 73.4GB-os 1450 dollárba fog kerülni". :-)

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Láma!
HBD sg, nemrég mult 6 éve hogy veletek vagyok😊

Nolámcsak, látok itt régrõl ismerõsnek tûnõ neveket is 😊

ÁjjLe BoBBi
HBD az SG-nek!!!!!!!!!!!! 😄😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Boldog szülinapot, Supergamez.
Sajnos én már a kezdeteknél is 20+ voltam... 😊

IMYke2.0.0.0
Valahol, az egyik DVD-men van 1999-es képlopás is az oldalról...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pluskast
Boldog szülinapot! <#taps><#wave>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dynamic
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy számára elképzelhetetlen, hogy valaki nem ismeri a gépében az utolsó tranzisztort. Ezt csak egy kocka gondolhatja így. Pedig ez nyilvánvalóan marhaság, hiszen a mosógépet sem csak mosógépszerelõk használják.
Oldal 1 / 4Következő →