10 éves az SG.hu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl mindig vigyorognom kell. 😛
(Már csak valamelyik atomtudós nagyarc kéne, hogy idejöjjön megmondani, hogy ez nem is úgy volt mert az architektúra meg a nemtommi)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
a zászlónkat meg tönkretették a szélsõségeseink
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
többet kéne szexelned
nem attól leszel magyar, hogy azt írod BSZN
de rossz duma
inkább örülj, hogy sokaknak a második anyanyelve az angol
Akkoriban nekem az SuperWarez jobban bejött... sõt segítettem is ööö .. azok a szép idõk...ha visszacsinálhatnám.....
Akkor még nem volt anyósom....
BSZ SG, ST. 😊
www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4
Közel 10 éve olvasom én is a lapot. Ha picit javulna a minõség, szerintem sokan értékelnék. Reméljük a 20 évfordulón is mindenki itt lesz még 😊
<#idiota>#idiota>
anti hero
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
"Regisztrált fórumozó: 271 600 fõ" >>VAJON ebbõl mennyi vajon kikié?😄😄 <#nyes>#nyes><#banplz>#banplz>
(amúgymeg engem csak az zavar h visszamenõleg is eltüntették a cikkírók neveit...)
"Sokszor vádoltak bennünket, fõként a régi olvasóink, hogy cikkeink bulvárosak, tartalmaink nem elég mélyen vesézik ki a témákat. Most elõször írjuk ezt le hivatalosan: ez szándékosan van így. ... azonban látogatószámunk és a portál hirdetõpiaci kedveltsége igazolta a stratégia helyességét."
Magyarul: aki ért hozzá úgyis adblockot használ, kevés pénz jön belõle, le van szarva, a Pista bácsi több reklámra kattint, több bevétel
HBD Sg.hu, és magunknak is!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
én a 91-ben kezdtem a pc-zést egy 286-ossal, az elsõ 5-6 év tényleg bütyköléssel telt. emlékszem még az órajeleket is jumperrel állítgattuk. Pl. a P55T2P4-en, de az már Pentiumos alaplap volt. Most miylenm alaplapom van? Gigabyte valami. És még mindig jól muzsikál, amire kell, elég. Volt idpszak amikro havonta cserélgettem procit, grafkéártyát, haverokkal méricskéltük a sebességeket, de az is inkább egymás lepipálásáról szólt 😊
az sg-rõl meg csak anynit, hogy khm... az elején azért nem magazin volt
bár lehet, hogy 2000-tõl már igen. Arra sem emlékszem már, hogy a fórum 2001-ben indult, vagy már elõtte is volt, max nem kellett regisztrálni. É arra sem emlékszem hogy keveredtem ide, de az elején sokat ökörködtünk itt, a moderátorok legnygaobb örömére, volt olyan nikcem, aminek minden hozzászólását törölték 😄 de ez még jóeséllyel 2001 elõtt volt, vagy akörül
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
A teljes eddigi utat nem követtem nyomon, mert csak kb. 7 éve látogatom az oldalt és csak 5 éve lesz nemsokára, hogy regeltem, de érdekes volt megnézni, hogy változott a kinézet a mai állapotig.
<#idiota>#idiota>
fotográfik kolomp edisön :D
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Regisztrációm idõpontja: 2001. 03. 15.
Sokat dolgozunk együtt, 2001, 2002-ben, többek között én is publikáltam az oldalon a saját weboldalam mellett.
Sokat tanultam abban az idõben a St-tõl, neki külön köszönet a sok segítségért!
Én is megváltoztam, ugyanúgy a 30 felettiek táborát erõsítem. Vicces újra elolvasni egy-egy 8 évvel ezelõtti kommentemet valamelyik fórumban. Mennyire másként tekintettünk akkor még a világra... Más volt fontos, más töltötte ki a napjaimat és mennyi minden történt azóta...
Jó volt veletek az elmúlt idõszakban. A bulvárosodás kicsit hátba vágott engem is, de ha ez kell ahhoz, hogy az oldal megmaradjon, és a - számomra - nem érdekes cikkek között megtaláljam a nekem tetszõt, akkor maradjon így.
További sikeres éveket, évtizedeket kívánok az SG.HU-nak!!!
Azert HB!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Láttam egy másikat ahol, a "szupergyors Quantum merevlemez"-rõl van szó és "a 73.4GB-os 1450 dollárba fog kerülni". :-)
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Sajnos én már a kezdeteknél is 20+ voltam... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”