Budapest teázói

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

[HUN]FaTaL
Vörös Oroszlán? Kár, hogy nem dohányzó viszont szerintem finom teáik vannak, bár már régen voltam.

http://goo.gl/gd6Zi5

degenerator
visszatérve a teázókhoz, valakinek valami élmény, ajánlás?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Sir Quno Jedi
Miheztartás végett a cigit szoktuk ugye vízben áztatni prá napig, majd a levével lemosni a növények leveleit, ugyanis tökéletesen megöl minden élõlényt, így a tetveket/atkákat stb.-stb. Csak ugye bõrön keresztül is szívódhat fel belõle, ergó nem szabad taperolni/belenyúlni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Na mer mi van a cigiben/szivarban???! Nikotin. AZ erõs idegméreg. Ha elégeted/elszívod, kis része szívódik fel, de ha kiáztatod/kiforrázod alaposan a levélbõl és megiszod... Jóccakát szvsz.! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

én is hallottam, hogy áztatva mérgezést okoz

fotográfik kolomp edisön :D

degenerator
miért lenne halálosabb egy adag teaként, mint elszívva?

fõzöl azt lesz <#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

dohány tea tényleg halálos?

máktea van?
degenerator

← ElőzőOldal 2 / 2