61
Mit és hol, mennyiért ?
-
#21 olyan sűrűn van vidéken teaház? de legyen. -
Hajnalcat #20 Akkor már miért csak Budapest teázói? Miértnem országos? Ez diszkrimináció, kéremszépen! -
geo91 #19 a 9.ker. ráday utcai vörös oroszlánban voltam egyszer. nem rossz, de nem az én életmódom a teaházba járás. :DD inkább egy füstös kocsma... :D -
#18 írj egy mailt a teakerteseknek, hátha csinálnak róla kritikát. -
#17 A törzshelyem a Soter, aki jár oda, lehet már láthatott ott, hiszen hetente megyek! :D -
#16 Kicsit lábszag van! :D
De szeretem a babzsákfoteleiket! :) -
#15 emos :D bocs, buta poén volt.:) -
#14 Lurdyban is van egy teázó az emeleten, legutóbb pölö marcipánteát kortyolgattam és vannak jóak bőrfoteleik/kanapéik, szal. kényelmes a magamfajta dögleni vágyó megfáradt jómunkásembereknek is. -
#13 ugyanakkora egység dohányra gondoltam, mint ami egy szál cigiben van.
amúgy ki az a hülye, aki dohányból fog teát csinálni?:) -
#12 mer' nikotin mérgezést kapsz azért -
#11 pont van róla egy értékelés -
#10 Vörös Oroszlán? Kár, hogy nem dohányzó viszont szerintem finom teáik vannak, bár már régen voltam. -
#9 visszatérve a teázókhoz, valakinek valami élmény, ajánlás? -
#8 Miheztartás végett a cigit szoktuk ugye vízben áztatni prá napig, majd a levével lemosni a növények leveleit, ugyanis tökéletesen megöl minden élőlényt, így a tetveket/atkákat stb.-stb. Csak ugye bőrön keresztül is szívódhat fel belőle, ergó nem szabad taperolni/belenyúlni. -
#7 Na mer mi van a cigiben/szivarban???! Nikotin. AZ erős idegméreg. Ha elégeted/elszívod, kis része szívódik fel, de ha kiáztatod/kiforrázod alaposan a levélből és megiszod... Jóccakát szvsz.! :DDD -
rumkola #6 én is hallottam, hogy áztatva mérgezést okoz -
#5 miért lenne halálosabb egy adag teaként, mint elszívva? -
rumkola #4 főzöl azt lesz -
Wolfsnack #3 dohány tea tényleg halálos? -
karajjj #2 máktea van? -
#1 kezdésnek egy oldal teázókról
és egy régebbi blog, ahonnét sok érdekességet lehet megtudni