Budapest teázói

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
senki se jár teázni? vizipipa is van ám.!

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
nem bonyolítja a dolgot, megveszi a filtert, otthon betolja a csajba a teát, aztán kész.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

az szívás😄

Sir Quno Jedi
Jah és így egy elsõ randit is megúszna simán 2x30FT-ból?!?!? Úristen...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

és megéri kiadni érte a pénzt ??? Vedd meg magadnak a teafüvet és csináld magadnak. Elmész teázni , összköltséged 800 Ft... amiben a tea értéke kb 30 Ft.... 800 Ftból meg megihatsz 25x 3 dl teát.

balee4
Na igen.😊 De olcsóbb is.😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sirius teaház... csak ajánlani tudom 😊 hangulatos, lehet "mászkálni", finom teák, sütik... érzelgõs randira tökéletes, de sima kikapcsolódásra is!

War. War never changes.

degenerator
vizipipás van.

asysoft
Honlapon a cím Soroksári út 8-10, Google maps szerint ez ott van. De most csak emiatt megnéztem a Google StreetView klónon, s bizony ez az a hely😊

/*WTF?!*/

De van, Mandala és Kashmir. Bár a Kashmir-t nem tudom, hogy van-e még. Mind a kettõben jófajta vizipippó, teák, kávék dögivel.

CattiBrie
Na jó, kibújtál a teázdába járás kötelezettsége alól. 😊)

[/spam]™

balee4
Gyõrben van sztem, de most csak hétvégente vagyok otthon, hétközben Ajkán. Ezt a várost meg még nem igazán ismerem.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

amit te mondasz az más

dehogy..ez a boráros téren van.

CattiBrie
mandalateahaz.hu
www.teapagoda.eu

[/spam]™

CattiBrie
Ja, most nézem, Gyõr. Ott nincs ilyen hely, hogy teaivoda? 😊

[/spam]™

asysoft
Ez van a Soroksári út-Liliom utca sarkán? Nem tudom, de idén(?) nyáron a raklapokból összetákolt "terasz" alapján nem sok bizalmat szavaznék neki...😊
Vörös Oroszlán viszont jó, bár eddig csak a Móricznál lévõben voltam (Ráday közelebb lenne, de mikor ide mentem volna ismerõssel, telt ház volt, s elég zsúfoltan voltak odabent a bútorok...). Teaerdõ meglátogatása is tervbe van véve.

/*WTF?!*/

balee4
Nálam semmi, lévén egyikbe sem járok😊 Véletlenszerûen használtam rá a "teaház" kifejezést.

CattiBrie
Mi a különbség a teaház és a teázó között Nálad?

[/spam]™

Oktogon, Zöld Teknõs KOZSÓÓÓÓÓÓÓ teázója, mellette David fitness konditerem, inkább gyertek oda

balee4
Pedig tök jó teázni, napi 3-4 bögrével biztos lenyomok, persze csak kommersz "szar" gyümölcsteákat..., de én szívesen járnék teaházakba, ha lenne nálunk is. Kocsmába tudod kik járnak..., szép is lenne, ha jogász létemre ilyen helyekre járnék. Persze a bulik, normális szórakozóhelyek más lapra tartoznak.😄

CattiBrie
.. úgy, hogy szívecske van benne és éppen love-ol valami.. az egy férfi, nem?

[/spam]™

Lacee
<#eljen>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

cokxponambient

Õ is jó hely.

[HUN]FaTaL
Mondod ezt rózsaszín logóval és rózsaszín fejléccel. <#banplz>

http://goo.gl/gd6Zi5

CattiBrie
Biztos van kocsma topik is. 😄

[/spam]&#8482;

Super Saiyan
Buzis, mert lányoknak van kiépítve. 😊 Fiúk teaházát úgy hívják, hogy kocsma! 😄 Ott lehet "beteázni", ahogy felénk mondják a berugást. 😊

>:C

Apus
naja nem gyengén. mi az oktogon közelében voltunk, ültünk kint ahol a pult is van, de hátulról olyan lábszag jött, hogy csak pislogtunk😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

DanielT
Ultrabuzis még a név is: teaház. LOL.
CattiBrie
Sajnos tapasztalataim alapján a füstöt igen nehéz 'kerítéssel' elválasztani. Sõt, ajtóval és függönnyel is nehéz (darázs modell). 😞
Mondjuk úgy megoldható lenne, ha egymás mellett két külön teázda és az egyik dohányzó a másik meg nem. 😊

Szerintem, nincs is olyan teázda 😊, ami dohányzós. Legalábbis én nem tudok ilyenrõl.

De az, amit Pizza Hátban csinálnak, hogy az egyik asztal dohányzó és a tõle 3 méterre levõ már nem, ez elég nevetséges. De az még jobb volt,a mikor pizzériában nem dohányzó helyet kértünk, majd a pincér odaugrott egy szabad kettes asztalhoz, levette róla a dohányzó feliratot, majd megvolt oldva a kérés.

[/spam]&#8482;

[HUN]FaTaL
Akkor átfogalmazom, elég félreérthetõ volt. 😊 Nem úgy gondoltam, hogy legyen az egész dohányzó, de lehetne egy elkerített dohányzó rész.

http://goo.gl/gd6Zi5

CattiBrie
CD Fû

És a teawarez-rõl szoktam rendelni.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
A Vörös Oroszlán jó és nagyon jó, hogy nem dohányzó. Bárcsak minden intézmény nem dohányzó lenne. És a kijelölt dohányzó helyet sem az ajtóba tennék.

[/spam]&#8482;

arty
én járnék teázóba, de a jófajta tea alapanyagok itthon tiltott szerek 😊)

Forza.

werkfilm
teát iszol buzievagy

pxxl
jah Balatonfüreden van egy faszájos. helyileg hol azt így nem tom elmondani, de odatalálok ha kell <#nyes><#nyes>

All hail the double x!

pxxl
de ha kiforrázod, akkor több jut a szervezetedbe. a füsttel nem szívsz be annyit mint amennyit meginnál. de hát aki hülye haljon meg így van 😄
amúgy nem túl sok kávétól is meg lehet halni (olyan 10-12 csésze). ott meg koffein mérgezés van. (logikus)

All hail the double x!

már az áztatott cigiben lévõ szar is olyan büdös mint atom!

nonicks
TEAHÁZAT MINDENHOVA!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

schrank
én ázok
te ázol
õ ázikó <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

degenerator
olyan sûrûn van vidéken teaház? de legyen.

Akkor már miért csak Budapest teázói? Miértnem országos? Ez diszkrimináció, kéremszépen!<#banplz>

a 9.ker. ráday utcai vörös oroszlánban voltam egyszer. nem rossz, de nem az én életmódom a teaházba járás. 😄D inkább egy füstös kocsma... 😄
degenerator
írj egy mailt a teakerteseknek, hátha csinálnak róla kritikát.

BB7
A törzshelyem a Soter, aki jár oda, lehet már láthatott ott, hiszen hetente megyek! 😄
BB7
Kicsit lábszag van! 😄
De szeretem a babzsákfoteleiket! 😊
balee4
emos 😄 bocs, buta poén volt.😊

Sir Quno Jedi
Lurdyban is van egy teázó az emeleten, legutóbb pölö marcipánteát kortyolgattam és vannak jóak bõrfoteleik/kanapéik, szal. kényelmes a magamfajta dögleni vágyó megfáradt jómunkásembereknek is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

degenerator
ugyanakkora egység dohányra gondoltam, mint ami egy szál cigiben van.

amúgy ki az a hülye, aki dohányból fog teát csinálni?😊

pxxl
mer' nikotin mérgezést kapsz azért <#ejnye1>

All hail the double x!

Oldal 1 / 2Következő →