13
-
55manfred #13 Sziasztok ! Tudja valaki hogy a 2. pályán mit kell csinálni? A mester odadobta a két rövid kardot, leirtottam a szárnyasokat.... Aztán semmi jön a pók , legalábbis úgy látszik, de nem ér ide...
??? -
Gamecube86 #12 Jézusom.
Pedig épp kezdtem örülni hogy valami jófajta japán hentelést kapunk pc-re . Javítsatok ki ha tévedek de a ninja-k nem pont arról híresek hogy lopakodnak stb?! Ez így körülbelül olyan mintha egy support class tankoln a wow-ban vagy akármelyik mmorpg-ben. Másrészt az az Oni-Slayer hogy kerül egy Ninja hátára?! lOl -
5i #11 Konzolon nyomtam vele, elég gagyi. Főleg a grafika. Pár jó jelenet volt benne, de a játékidő negyedében csak QTE (gombokat lenyomni a megfelelő időben) ment. Ideig-óráig jó lesz. -
mirickle #10 Skyline
Adja a jó isten h igazad legyen akkor egy igen jo kis szorakozásnak nézünk elébe. :D -
Skyline #9 Pont annyit nyújt ez a játékmenet amennyit a diablo sorozat... -
neoG #8 Szerzett magának 20-30 wii-s dobozt, azokat összeragasztgatta, aztán onnan kiabál -
opeca #7 Régen voltak még a konzolok őskorában ilyen játékok, pl. Captain Commando...
Amik akkor jók is voltak, volt valami feelingjük, de manapság ez eltűnt, jött a jobb grafika és az esztelen gamepad-nyúzás.
zola2000 hsz.-eivel meg ne tőrödj. Olyan mint a kis elefánt, lassan tanul, gyorsan felejt:D -
#6 Ez valami nagyon béna de látványos játéknak tűnik videók alapján, nyomogasd az ütést meg az irányt amerre az ellenség van, meg nyomd meg gyorsan a gombot amit kiír hogy időben elugorj a nemtudommi elől. Tényleg leköt valakit az ilyen játék? Hát ha ebből pc-n eladnak egy darabot is... de most komolyan, ezt viccnek szánták?
zola2000: wtf? -
#5 te amugy hol élsz? -
opeca #4 :DDDD
Mindig megmosolyogtatnak a hozzászólásaid, de ez a mostani, különösen:)
Most akkor szépen nézzed végig, hogy konzolokra hány Hack n' Slash játék jelent meg, és PC-re hány :)
-
Skyline #3 Ninja gaiden koppináts csak szarabb.
Mész és gyapsz,élményhent:) -
#2 Konzolokon bukott de pcre jó lesz. -
#1 ez jó játék ?