220
Az interneten fellelhető kisfilmek, művészfilmek helye.
-
#220 Saját rövidfilm:
-
#219 Erre most bukkantam rá:
-
#218 The Life of Death -
#217 Saját alkotásunk:
-
#216 -
#215 -
#214 csöpögős -
xNecroBladex #213 pApA
Argentin alkotás, egy apokalipszis utáni világból. Kissé elvont.
-
Daza500 #212 Thaiföldi jövőkép
-
#211 -
#210 -
#209 Out of Sight
-
#208 petíció -
#207 10 Minute Tales
-
Daza500 #206 Reign of Death
Dieselpunk stílusban megalkotott kisfilm. Elég mókás. :)
-
Daza500 #205 Kevin Parry - The Artic Circle
-
#204 Portal: No Escape
-
Blankman #203 Itt egy újjabb kis rövidfilm. Bár lehet nem mindenkinek jön be Cyriak műve. :D Psycho őrültség -
Blankman #202 Remélem mindenkinek tecceni fog és megértik, hogy ők is éreznek :D .
Aki rendezte egy jó kis filmet hozott össze.
Rotting Hill - Zombie szerelem -
-
#200 nem annyira rövid (68 perc), de egy érdekes és kevéssé ismert magyar film:
-
gombabácsi #199 felraktam a kisfilmes blogomba most pár elég jól sikerült alkotást:
http://kisfilmek.blog.hu/
(főleg komoly scifik és ilyesmik vannak ezen a blogon) -
#198 -
-
#196 Uhhh... kutyásoknak csak óvatosan :((
-
#195 Blinky -
#194 az bizony nekem is tetszett (: -
#193 Nekem is egyik kedvenc...
ROADMOVIE
A film megtekinthető a vimeon -
#192 A Köntörfalakat láttam, nekem nagyon tetszett! Először fura volt, hogy nem túl sok helyszín van a film során, viszont tetszett, ami kibontakozott a végén a filmből!
Van egy kedvenc magyar rövidfilmem, a Road movie.
De elég sok kedvencem van, mert bírom a rövidfilmeket ;) -
#191 amikor még csak hallottam róla, érdekelt, és aztán nemrég el is kezdtem megnézni. kb 20 percig bírtam, annyira erőltetettek a párbeszédek, hogy az ember csak fogja a fejét. szörnyű a színészi alakítás és az írói munka is. -
#190 -
#189 A 639. baba -
#188 -
#187 Nem rövidfilm, de hasonló hangulatú, csak ajánlani tudom; bennem egy világ mozdult meg;
Köntörfalak (2009)
"Esztinek találkozója lett volna a parkban, ahova Zoli éppen betért, hogy ""lopjon magának"" öt percet. Az egész egy nagy félreértés volt, de a lány személyesen akarta tisztázni a fiúval, hogy köztük soha semmire nincs esély. Napjainkban Budapesten, a belváros szívében két vadidegen egy félresikerült randin szóba elegyedik egymással. Két teljesen eltérő világ találkozik, és éppen elindulnak a másik megismerésének útján, amikor megjelenik Gábor, Eszti öntörvényű és goromba bátyja. Az este nem várt fordulatot vesz: a három ismeretlen nem is sejti, hogy egy régi titok fűzi össze őket."
színes, magyar filmdráma, 80 perc, 2009
Rendezte: Dyga Zsombor
Szereplők:
Elek Ferenc (Zoli) - szereplő
Tompos Kátya (Eszti) - szereplő
Rába Roland (Gábor) - szereplő -
#186 mindent a kávéért :)
-
Algo de Bom
-
#184 lehet bennem van a hiba, de én nem azért nézek meg egy rövidfilmet, mint amiért -jó esetben- egy ötletes reklámfilmet.
Számomra a kettő két különböző élményt nyújt és én a rövidfilm által nyújtott élményért járok a topikba, így számomra lényegtelen, hogy a fogalomba belefér-e.
Tőlem posztoljatok reklámfilmeket, nem az én topikom és nem az én dolgom eldönteni, mi, hova való (:
csak azt sajnálom, hogy kevés itt a rövidfilm ((: /: -
#183 Valahol megértelek, de arról van szó, hogy rövidfilmek, a reklám is rövidfilm definíció szerint, te is elismerted...nem a minőségről ment itt a szóváltás, hanem a fogalomról, ilyen értelemben helyénvalóak ezek a kisfilmek is ebben a topikban is. Az, hogy a minősége milyen néhány reklámfilmnek, az már másik kérdés. Valóban vannak borzasztóan idegesítő és unalmas reklámok, de a mai világ már ezekről szól...
Egyébként ez a T-Home-os sztem nagy poén -
#182 Otthon (2009)
Kukagyújtogatós nemzeti ünnepen nem is olyan könnyű pizzát rendelni. Ráadásul még gyufát szerezni is lehetetlen. -
#181 Szegény csaj!! Milyen fejet vág a film végén XD Nem irigylem
Honnan tudnak ennyi őrültséget kitalálni De mindenesetre jót röhögtem rajta.