4
-
savior #4 hogy is nez ki egy orvos napja:
egesz nap beteg, nyomorek embereket fogad, az egyik suket, a masik aidses, a harmadiknak tonkrement a veseje, a negyedik meg egesz nap jajgat a fajdalomtol.
a betegeket tukkel szurkalja, a mutetek soran pedig kessel vagdossa a boruket, a beleik kozott turkal, kivag egy szervet, betesz egy masik szervet, a rothado labat furesszel lenyesi, a nem mukodo szemgolyot kivagja es rak be a helyere egy jot.
egy ilyen ember lelkileg total leamortizalodik. megis mit lehet moralisan elvarni egy "texasi lancfureszes"-tol? -
savior #3 most nem azert, de az az ember, aki masokat szurkal tukkel agyonra, embereket vag fel kessel, turkal a beleikben, varja oket ossze, vegtagokat vag le furesszel, az az ember megis milyen normak szerint eljen? -
Epikurosz #2 Nemtom melyik természetttud. csatin van egy sorozat, amelyben különböző műtéteket mutatnak be úgy, hogy a beteg vállalja az arcát is. Nekem nagyon érdekes volt, jól lehetett izgulni a filmeken horror helyett is. Most sajnos nem jön be az adó, nincs benne a csomagomban. Ha orvosnövendék lennék biztosan felvenném az egész cuccot, sőt, kölcsönadnám a torrenten a diáktársaimnak is. -
#1 Damn you, Americans!
Néhány YouTube oktatóvideó nélkül, nehezen lett volna meg az anatómia szigorlatom, nekem sokat segítettek. Csomó egyetemi websiteon is fennvannak boncolásról készített bemuatató videók, oktatók segítségével. Arc mindig letakarva, szervekre ráközelítve, semmi beazonosíthatóság.
Én nem tudom mi botránkoztatta meg Katherine-t, de van egy sanda gyanúm, hogy egy kicsit "csapjunk pánikot" kisasszony. Ha tényleg felelőtlen és halotthoz nem méltó magatartást tanúsító(pl. szervekkel dobálódzás, hullával fotózkodás...) idióták videóiról van szó, akkor egyet értek, de ez nem újdonság, csak eddig ezek a fotók, videók nem kerültek fel publikus oldalra, ilyen eddig is volt.
Azonban csomó szuper rendkívül hasznos oktató videó már felkerült.
Gondolom a következmény az lesz majd, hogy ezeket is szépen leradírozzák a többivel eggyütt és egy jó tanulási lehetőség lesz ismét elfojtva, szokás szerint a zártosztályos részleg ténykedései miatt. Kár értük komolyan.