599
-
#39 vér nélkül nehezen,de nem értem h maradt nyitva -
#38 A következő rész csak március 25.-én jön :/
-
#37 Ez a 14. rész az eddigi legjobb volt talán :D nagyon fasza lett..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem a többi vámpír is kijön a kriptából -
#36 nem én raktam oda a hollót.. ezt a bannert a "hivatalos" plakátból készítettem.
És végül is a holló az első részben amolyan "főszereplő" volt :D -
#35 Szép, bár a holló nem kéne oda szerintem. -
#34 Szép -
#33 Most kértem a moderátoroktól, szóval nemsokára remélhetőleg beteszik. Semmi extra, de ha valaki tud jobbat, akkor bátran mutassa és cseréljük is. -
#32 banner lesz? -
#31 hmm a 13. rész elég jóra sikerült ;) kíváncsi vagyok mi fog kijönni belőle -
#30 az előző heti rész (11. rész) nézettsége 3,69 millió fő volt, a legutóbbi részé(12)pedig 3,72 millió fő -
#29 na végeztem a jelenlegi 12 résszel és hát elég jó a cucc so megtartom:D nekem bejön a kicsit akció kicsit love story keverék + van egy igen jó főszál is az évadra aztán ha nem kap kaszát (ha valaki tud linkeljen be lécci nézettségi adatokat) akkor meglátjuk mi lesz 2. évadra:D -
#28 hát most nézem a 6. részt és kezd elég jó lenni :D hmm a végén mé megtartom ^^ -
#27 szerencsére a kezdeti romantikázásból kezd átmenni a sorozat akcióba minimális romantikával :D -
#26 hmm most kezdtem el nézni a sorozatot... eddig nem olyan rossz.. tényleg elején nem tűnik túl eredetinek de azért szerintem elég jó ;) -
#25 jah fasza rész volt.. volt benne minden.. szerelem, akció, halál és a végén egy jó kis nyitott szál, aminek folytatására 2 hónapig várhatunk. -
#24 hát ja sajna:( "utolsó" rész jó volt. -
#23 na a következő rész majd csak 2010 január 14-ére várható..
-
#22 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen sajnos azt a szálat hamar lerendezték. Pedig még erősebb is volt, mint Damon. Ki lehetett volna hozni még belőle valamit. Most meg arra leszek kíváncsi, hogy került képbe a 9. rész végén megint az a riporter csávó. Hiszen neki kitörték a nyakát és csak ezután ivott belőle az átváltozott csaj, tehát elvileg így nem válhat vámpírrá, hanem pont fordítva (megharapják, vért iszik, meghal, vámpír lesz) Kíváncsian várom a következő részt a boszorkányos téma miatt is :D -
#21 Jaja egyre jobb. Kár hogy a 8. részbe SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meghalt a csaj vámpír:( -
#20 Na és neked mi a véleményed? Hogy tetszik? -
#19 Nézem. -
#18 egyre jobb ez a sorozat is.. a mostani rész valami brutális volt :D szerencsére nincs túlzásba véve a szerelmi szál és egyre több akció van, de ahogy látom nem nagyon nézi senki ezt a sorozatot rajtam kívül :D -
#17 Hmm, most tudtam meg, hogy ez a sorozat is egy novellán alapul aminek idén jelent meg a 6. kötete az első meg 1991-ben. -
#16 Én sem úgy nézem, hogy minden percben a hasonlóságokat figyelem. De ettől még lehet szembetűnő bizonyos nemű hasonlóság. Ezt megemlítettem és ennyi. A sorozat tetszik így is úgy is. De mivel Amerikában a tizenévesek most a "tiniemovámpírságra" buknak így várható volt, hogy ezen a szálon alkotnak majd sorozatokat, filmeket az illetékesek. Ebben van a pénz. De ez nem von le semmit az értékéből. Csak előbb-utóbb unalmas lesz, amikor már a sokadik ilyen kaliberű sorozat fog kijönni. De aminek megvan a színvonala az életképes lesz. Ennek nagyon úgy tűnik, hogy megvan. -
liliom89 #15 Én egy kicsit unom ezeket a hasonlítgatásokat.. Én nem úgy nézek egy sorozatot, hogy minden percben azzal vagyok elfoglalva mi hasonlít és mi nem..Nekem tetszik mind a három vámpíros film, és mindháromba más szálon fut a történet... -
#14 Na úgy tűnik, hogy boszorkány-leányzónak aktív képessége is van a "jövőbelátás" mellett?! :)
Egyébként kíváncsi leszek, hogy megemlítik e majd valamelyik elkövetkező részben, hogy miért kell a vámpírokat beinvitálni a házba. Ismerősöm mesélte, hogy az Angel című sorozatban említették, hogy egy vámpír csak akkor léphet be idegen házba, ha behívják őket, viszont onnantól kezdve akármikor beléphetnek. Na ha ezt nem említik a sorozatban, akkor ezt nehezen érthetik (vagy észre sem veszik) a nézők. Már a 4. résznél tart és 4x is volt olyan jelenet, hogy csak bámulják a küszöböt a vámpírtesók, amíg be nem invitálják őket :D Na de nyilván lesz szó majd róla, hisz csak így lehet kerek a dolog. Nem hiszem, hogy elvárják a rendezők, hogy a nézők rendelkezzenek bármi fajta vámpír ismerettel :D -
#13 Mekkora már a 4. részben Damon Twilight egyik kötetét olvassa (nem az elsőt) és még Anne Ricet is megemlíti. -
#12 Maradjunk annyiban hogy Diaries kalapsz@r, True Blood elmegy, Twilight pedig zsáksz@r:) (ez utóbbi könyvben nem rossz, de a film... szóra sem érdemes)
Mindegyik ugyanarról szól. Jön a rideg jóképű vámpírsrác és a félénk babaarcú leány, aztán X évadon keresztül vacillálnak, dugjanak-e vagy se. Közben magasra ugranak, verekednek, történelem órákat tartanak, morognak és szörcsögnek.
A másik, amit nem értek; manapság minden vámpírtörténet az önmegtartóztatásról szól és az emberszeretetről... miért nem csinálnak végre ismét vámpír sztorikat "emovámpír" sztorik helyett? -
#11 Ezek szerint True Bloodnak Twilight beütése van és The Vampire Diariesnek pedig True Blood beütése?! :P
Nem kell a körítés kedves Mardel.. a The Vampire Diariesnek így is úgy is Twilight beütése van szvsz nem kicsit (sőt néha már szinte pofátlanul nagy hasonlóságot éreztem benne)
Mindenesetre nekem eddig tetszik. -
#10 True Bloodnak van Twilight beütése.
Bár ha azt nézzük True Blood első évada Charlaine Harris: Dead Until Dark könyvén alapul, amit 2001ben írt, és további 8 könyv követte még.
Stephenie Meyer azt mondta, hogy 2003. Június 2-án álmodta meg a Twilight történetét, amiben egy vámpír beleszeret egy lányba, de a vérére szomjazik.
Hasonlóság mindössze annyi, hogy itt nem a vámpír hanem a lány a gondolatolvasó, és történet is egyezik, hogy egymásba szeretnek.
Tehát Twilightot nem nevezhetjük a maganemében úttörőnek, ha az első könyvében pár dolog hasonlóságot mutat egy másik író korábbi könyvével, vagy könyveivel. -
#9 így ezzel a tini vonallal kicsit twilight beütése van :D -
#8 első két részt megnéztem, most ma bepróbálom a 3.-t is, de ha a nyálas részek lesznek többségben akkor kaszálom. -
#7 3 rész ;) -
#6 szörnyű ez -
#5 én nem unom :) -
#4 kár, hogy keverék, és nem egyedi alkotás -
msstz #3 uncsi már ez a vámpírosdi. -
#2 kíváncsi vagyok... -
#1 Tegnap leltem rá erre a sorozatra, amiről azt írják, hogy Supernatural és True Blood keverék. Mivel nekem a Supernatural az egyik kedvencem, és a vámpíros téma sem hagy hidegen így nem lehet rossz :D El is kezdtem szaggatni lefele, eddig 2 rész került fel.
Ismertető
trailer