599
vampire-diaries-02banner.jpg
  • gibson9
    sokkal jobb lesz!!! de a szinkron nagyon pocsék lett, mint ahogy vártam is.. eredetin az igazi :)
  • AntiHero
    jobb lesz.
  • Kandurex
    hm..belekezdtem, illetve megnéztem az első részt...lesz ez jobb is, vagy megmaradnak ezen a ki - kit szeret, kit intrikál "hosszé ármándó" -val ect. ect?
  • Mardel
    Viszont ami jó, hogy meg lehet venni a regény első két kötetét magyarul, ami alapján a sorozat is készűlt.
  • Mardel
    Viszont ilyen lesz Stefan hangja.
    00:58-tól
  • Bulykin
    hmmm... hát ez az én figyelmemet is elkerülte^^'
  • Malakai
    Meg a videó leirásában is benne van, hogy fanmade.
  • gibson9
    hát már az sem lenne meglepő ha még a nevét is "átszinkronizálják"
  • Malakai
    Ez csak fanmade cucc, Damon mióta Jason? :)
  • gibson9
    úristen ez nem lehet Elena magyar hangja O.O Nem is terveztem, hogy megnézem szinkronosan, mert nem vártam sokat tőle, de azért ez még a várakozásaimat is alul múlja.. pfff
  • mosoporr
    még 1-2 helyen megvágják és mehet a délelőtti matinéra :D
  • Bulykin
    egy kis infó a 2.évadról
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ian Somerhalder és Paul Wesley, a sorozat két sármos szívtiprója elárulta, karakterük gyökeresen meg fog változni a második évad során. Míg Damon gyengédebb oldalát ismerjük meg, Stefan annál többször fog engedni a sötét oldalnak, na meg persze a vérnek.

Elena magyar hangja meg...LOL
  • simon7108
    érdekes:D
    mostanában az RTL-re uj sorozatok jonnek!mármint ugy ujak,hogy még eredeti vetítésbol csak 1 évad ment le.
    ez is meg ősszel a Glee is jon mi tortént veluk?:D
    bezzeg az Odaát 3. évadot nem voltak képesek leadni eddig....
  • Bulykin
  • gibson9
    én leginkább már csak vígjátékokat nézek szinkronnal :D szinkronnal nem lehet átadni azt a hangulatot és érzést amit az eredeti nyelv nyújt.. ráadásul az egész évadot végignéztem eredeti nyelven és így még furcsább lenne a szinkron :S
  • Andr0
    én még nem nagyon halottam jó szinkront:D a hang sem passzol meg nincs benne annyi hatás mint az igazi hangba ami érthető. Na és a szöveg... jó mondjuk általában azért térnek el az eredeti szövegtől mert így hangzik jól magyarul.
  • gibson9
    ha unatkozok lehet belenézek, de nem várok túl sok jót a szinkrontól..
  • Bulykin
    és június 25. jön az RTL klubbra is, nemtudom volt e róla szó
  • gibson9
    na végül a sorozatjunkie is csak jókat írt a sorozatról :) Pedig emlékszem, hogy a pilot után inkább csak szájhúzás volt :D
  • Bulykin
    mojduk én el tudnék képzelni egy ilyen folytatást is, de csak ha nagyon muszáj :D és akkor majd beindul a kutatás hogy hogyan lehetne feltámasztani, biztos van rá módszer... tippem is lenne rá, hogy ki öli meg
  • Andr0
    nem hiszem hogy megfog bármelyikük is halni, esetleg Dsemonnak lesz pár részen keresztül nyűglődése mert majdnem meghalt és elkapott vmi Vámpír vírust.. de nem hal meg szerintem:D
  • Bulykin
    köszi a spoilert egyébként -.-
    remélem nincs igazad, hol olvastad?
  • gibson9
    Ha a másik izé alatt Damonra gondolsz, akkor remélem nincs igazad.. Damon a legjobb szereplő szerintem... Stefant meg nem valószínű, hogy kiírnák, hiszen ő a szerelmes főszereplő hős :D inkább ő haljon meg, mert Damon nélkül unalmas lenne a sorozat :P
  • bodrisa
    jaja nekem is :D csak sajnos a 2. évad szeptember fele lesz látható :/ állítólag meghal majd stefan vagy a másik izé :D
  • Bulykin
    nekem már a közepe felé ez votl a sejtésem, mert mikor a Tyler gyereket(akinek a szeme olyan volt) mutogatták akkor sokszor a telihold is látható volt :) gondoltam hogy nem véletlen
  • Bulykin
    ma végeztem a sorozattal, 3 nap alatt bedaráltam :D
    hihetetlen izgalmas szerintem, volt hogy alig bírtam abbahagyni :D
  • Andr0
    Igen, valószínű.
  • gibson9
    Talán ők lesznek a farkasemberek majd??
  • gibson9
    Nem bizony :D Engem még az érdekelne nagyon, hogy mi volt a polgármester és a fia. Mert, hogy a polgármester hallotta a hangot, de a verbéna nem hatott rá. A fiának meg elég érdekes szeme volt :)
  • Andr0
    Lényeg a lényeg:

Elena nem csalta meg Stefan-t
  • gibson9
    Ha minden igaz, akkor véget is ért az első évad.. és milyen befejezéssel.. és most jöhet a hónapokig tartó várakozás :/
  • mosoporr
    ideje volt :)
  • Andr0
    új rész!! \O/
  • gibson9
    igen erre gondoltam :) köszönöm szépen :)
  • Mardel
    Erre gondolsz?

• gibson9
    apropó nem tudja valaki milyen zene ment a rész végén? több sorozatban is hallottam már, csak más előadótól..
  • gibson9
    jah ez igaz.. de akkor fogalmam sincs, hogy jöhetett ki a vámpír :D lehet valamit elbasztak és kiiktatták a pecsétet.. mind1 majd kiderül, csak az a baj, hogy leghamarabb március 25.én :S és nem is biztos, hogy egyből kiderül :D de remélem az a vámpír kiengedi majd a többit is és, akkor összecsapnak a "jó" és rossz vámpírok :D mondjuk összeállnak a Salvatore tesók Anna-val és az anyjával.. és így ők 4en a többiek ellen :D
  • mosoporr
    Ja az félholt elég gonosznak tűnt :D azzal lesz még kavarás...
    A boszik nyitva próbálták tartani a kaput (nehezen) azzal h meghalt szerintem nem változik a dolog,ott valmi más lesz.
  • gibson9
    azt én sem értem, de szerintem azért tudott kijönni, mert meghalt az öreg boszi.. de persze ez csak egy tipp.. amúgy ugye kijött egy vámpír, szóval lehet segít majd a többieknek a kriptában és visz nekik vért, így kijöhet az összes :D
  • mosoporr