599
-
#79 sokkal jobb lesz!!! de a szinkron nagyon pocsék lett, mint ahogy vártam is.. eredetin az igazi :) -
#78 jobb lesz. -
#77 hm..belekezdtem, illetve megnéztem az első részt...lesz ez jobb is, vagy megmaradnak ezen a ki - kit szeret, kit intrikál "hosszé ármándó" -val ect. ect? -
#76 Viszont ami jó, hogy meg lehet venni a regény első két kötetét magyarul, ami alapján a sorozat is készűlt. -
#75 Viszont ilyen lesz Stefan hangja.
00:58-tól -
#74 hmmm... hát ez az én figyelmemet is elkerülte^^' -
#73 Meg a videó leirásában is benne van, hogy fanmade. -
#72 hát már az sem lenne meglepő ha még a nevét is "átszinkronizálják" -
#71 Ez csak fanmade cucc, Damon mióta Jason? :) -
#70 úristen ez nem lehet Elena magyar hangja O.O Nem is terveztem, hogy megnézem szinkronosan, mert nem vártam sokat tőle, de azért ez még a várakozásaimat is alul múlja.. pfff -
#69 még 1-2 helyen megvágják és mehet a délelőtti matinéra :D -
#68 egy kis infó a 2.évadról
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ian Somerhalder és Paul Wesley, a sorozat két sármos szívtiprója elárulta, karakterük gyökeresen meg fog változni a második évad során. Míg Damon gyengédebb oldalát ismerjük meg, Stefan annál többször fog engedni a sötét oldalnak, na meg persze a vérnek.
Elena magyar hangja meg...LOL -
simon7108 #67 érdekes:D
mostanában az RTL-re uj sorozatok jonnek!mármint ugy ujak,hogy még eredeti vetítésbol csak 1 évad ment le.
ez is meg ősszel a Glee is jon mi tortént veluk?:D
bezzeg az Odaát 3. évadot nem voltak képesek leadni eddig.... -
#66 -
#65 én leginkább már csak vígjátékokat nézek szinkronnal :D szinkronnal nem lehet átadni azt a hangulatot és érzést amit az eredeti nyelv nyújt.. ráadásul az egész évadot végignéztem eredeti nyelven és így még furcsább lenne a szinkron :S -
#64 én még nem nagyon halottam jó szinkront:D a hang sem passzol meg nincs benne annyi hatás mint az igazi hangba ami érthető. Na és a szöveg... jó mondjuk általában azért térnek el az eredeti szövegtől mert így hangzik jól magyarul. -
#63 ha unatkozok lehet belenézek, de nem várok túl sok jót a szinkrontól.. -
#62 és június 25. jön az RTL klubbra is, nemtudom volt e róla szó -
#61 na végül a sorozatjunkie is csak jókat írt a sorozatról :) Pedig emlékszem, hogy a pilot után inkább csak szájhúzás volt :D -
#60 mojduk én el tudnék képzelni egy ilyen folytatást is, de csak ha nagyon muszáj :D és akkor majd beindul a kutatás hogy hogyan lehetne feltámasztani, biztos van rá módszer... tippem is lenne rá, hogy ki öli meg -
#59 nem hiszem hogy megfog bármelyikük is halni, esetleg Dsemonnak lesz pár részen keresztül nyűglődése mert majdnem meghalt és elkapott vmi Vámpír vírust.. de nem hal meg szerintem:D -
#58 köszi a spoilert egyébként -.-
remélem nincs igazad, hol olvastad? -
#57 Ha a másik izé alatt Damonra gondolsz, akkor remélem nincs igazad.. Damon a legjobb szereplő szerintem... Stefant meg nem valószínű, hogy kiírnák, hiszen ő a szerelmes főszereplő hős :D inkább ő haljon meg, mert Damon nélkül unalmas lenne a sorozat :P -
bodrisa #56 jaja nekem is :D csak sajnos a 2. évad szeptember fele lesz látható :/ állítólag meghal majd stefan vagy a másik izé :D -
#55 nekem már a közepe felé ez votl a sejtésem, mert mikor a Tyler gyereket(akinek a szeme olyan volt) mutogatták akkor sokszor a telihold is látható volt :) gondoltam hogy nem véletlen -
#54 ma végeztem a sorozattal, 3 nap alatt bedaráltam :D
hihetetlen izgalmas szerintem, volt hogy alig bírtam abbahagyni :D
-
#53 Igen, valószínű. -
#52 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Talán ők lesznek a farkasemberek majd?? -
#51 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem bizony :D Engem még az érdekelne nagyon, hogy mi volt a polgármester és a fia. Mert, hogy a polgármester hallotta a hangot, de a verbéna nem hatott rá. A fiának meg elég érdekes szeme volt :) -
#50 Lényeg a lényeg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elena nem csalta meg Stefan-t -
#49 Ha minden igaz, akkor véget is ért az első évad.. és milyen befejezéssel.. és most jöhet a hónapokig tartó várakozás :/ -
#48 ideje volt :) -
#47 új rész!! \O/ -
#46 igen erre gondoltam :) köszönöm szépen :) -
#45 Erre gondolsz?
-
#44 apropó nem tudja valaki milyen zene ment a rész végén? több sorozatban is hallottam már, csak más előadótól.. -
#43 jah ez igaz.. de akkor fogalmam sincs, hogy jöhetett ki a vámpír :D lehet valamit elbasztak és kiiktatták a pecsétet.. mind1 majd kiderül, csak az a baj, hogy leghamarabb március 25.én :S és nem is biztos, hogy egyből kiderül :D de remélem az a vámpír kiengedi majd a többit is és, akkor összecsapnak a "jó" és rossz vámpírok :D mondjuk összeállnak a Salvatore tesók Anna-val és az anyjával.. és így ők 4en a többiek ellen :D -
#42 Ja az félholt elég gonosznak tűnt :D azzal lesz még kavarás...
A boszik nyitva próbálták tartani a kaput (nehezen) azzal h meghalt szerintem nem változik a dolog,ott valmi más lesz. -
#41 azt én sem értem, de szerintem azért tudott kijönni, mert meghalt az öreg boszi.. de persze ez csak egy tipp.. amúgy ugye kijött egy vámpír, szóval lehet segít majd a többieknek a kriptában és visz nekik vért, így kijöhet az összes :D -