599
vampire-diaries-02banner.jpg
  • toysoldier
    nagyon komoly rész volt :D
  • Paya23
    Jeő!
  • [HUN]Crassus
    ma este indul a 2. szezon.....
  • Sephi
    En csak annyit mondtam, hogy egy egy fantasy, itt barmi megtortenhet de leugattak a fejem. Sajnos nekem kimaradt az az info, hogy Elena mar kiskora ota ott van a varosban. Az meg hogy mar lattak mashol az siman lehet kamu.

• Kandurex
    "Szomorú szemű vámpír"....

[sírva röhög]
  • toysoldier
    már itt is látni őket egyszerre #106
  • [HUN]Crassus
    Amugy az első 3-4 részig nagy önkontroll kellett,hogy ne nézzem tovább az nekem túl nyálas volt,de szerencsér frankón beindult!
    Amúgy én eléggé kritikusan nézem a vámpír filmeket,mert nem bírom a sok baromságot mint pl. Twilight,hogy csillognak és mászkálnak a napon....
    itt jól kivoltak találva a védő amulettek,gyűrűk ,varázslatok által adott extra lehetőségek!
    Nekem a Vampire the mascarade szerepjáték az ALAP ha vámpírokról beszélünk és a filmbeli vámpírok nagyon sokban erre hasonlítanak.
    Tetszett a rengeteg intrika ami nélkül szerintem nem is vámpír a vámpír:P

A sorozat végére Damon extra kedvenc szereplő lett,az ő beszólásai azok mesteriek:) és Stephan pedig lement egy tini fürdőskurva szintjére a sok nyavajgásával.....
    Vérfarkas adagolás: amikor volt az alapítók bálja és mutatták a teliholdat+polgármester fiát én már akkor vártam,hogy lesznek vérfarkasok is..,de akkor ezzel úgylátszik még várnak
  • [HUN]Crassus
    hehe lehet rosszul gondoljuk,de ha nem látjuk őket majd egyszerre a 2. évadban akkor BINGO:)
  • Darthmushroom
    szerintem ez nagyon nem így van, mert mondták kathrine máshol él már valaki találkozott is már vele. és ugye ő elhozza a elana cuccát a suliból ezért nem ismerik fel. elena meg am is asszem mással akarta a cuccát elhozatni a suliból legalább is én úgy emléxem
  • Sephi
    Nocsak, ugynezki, hogy akkor mar ketten vagyunk akikben valami fatnazia is szorult.
  • [HUN]Crassus
    ugyanerre gondoltam,hogy Elena= Kathrine és 22 részen át szopatott mindenkit:)
  • [HUN]Crassus
    Damon karija hatalmas arc minden részben szakadni lehet a röhögéstől a stílusán:D
  • [HUN]Crassus
    12. rész....ez nagyon bejövős! bár kicsit nyálasan indúlt be a sorozat nekem,de most már favorit lett
  • toysoldier
    video

ha nem jó a link, akkor facebookon keressetek rá :]
  • Mardel
    Kész kabaré ami itt megy.
  • Sephi
    De jo fej vagy, kar hogy nem lehetek a baratod.
  • Paya23
    Sajnálom, h az univerzumban egyedül te nem tudtad ezt az információt feldolgozni. Pedig minden rész ugyanúgy kezdődött. Szomorú szemű vámpír mondta, h hú de hasonlít Katherine-re a csaj, ezért itt kell maradnia, h megismerje.
  • Sephi
    Na, ez nekem nem jott le. Akkor elneztem valoban. En mindig ugy tudtam, hogy a balaeset utan kerultek oda.

De ezt lehetett volna normalisan is kozolni, nem pedig a magas lorol.
  • Paya23
    Én csak nevetek.

Sokáig mondtam, h semmi értelme az "előző rész tartalmából" részeknek. Egyes emberek viszont újra és újra meggyőznek, h de bizony van.
  • Bulykin
    jólvanmár! elnézte, kész...nabumm
  • Paya23
    LOL.

Te melyik sorozatot nézted? Egy komplett város látta gyerekkorától felnőni Elenát. Mégis, h lehetne ő Katherine?
  • Sephi
    Mar elnezest, de egy olyan sorozatrol beszelunk amiben barmi megtortenhet. En nekem volt egy gondolatom amit megosztottam veletek, erre itt paran olyan szinten felhaborodnak, mintha nem tudom milyen bunt kovettem volna el.

Meg szerencse, hogy vannak itt okos emberek, akiknek azonnal lejott mi tortent.

Elnezest, hogy el probaltam kepzelni ezt a dolgot.

Tovabba szeretnek gratulalni ennek a remek kozossegnek, ennyi bekepzelt embert sem lattam egy helyen reg.

/agyamelszal :D
  • Bulykin
  • Paya23
    Katherine már korábban is szerepelt, csak nem jelent meg a sorozatban, de a háttérből ő mozgatta a szálakat.

Elena nem egyenlő Katherine-nel. El se hiszem h ez bárkinek is megfordult a fejében.
  • Casillas
    én például azért tudom, mert nézem a sorozatot
  • gibson9
    Hogy jön ide a könyv? Te az évadzáróról írtál
  • Sephi
    Ezt te azert tudod mert olvastad a konyvet?
  • Mardel
    Néha úgy érzem, hogy van aki mintha nem is nézné a sorozatot vagy amit látnak és hallanak nem bírják befogadni.
  • gibson9
    Elena és Katherine két különböző személy.. nem változott senki senkivé
  • Sephi
    Fogalmam sincs de az az egesz jelenet megzavart.

Mi azt hittuk hogy az a talamany fogja felebreszteni Elena-ban Katherine-t....

• arsnl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sztem csak szimplán visszatért Katherine és elment Elena cuccaiért a suliba, ezért nem is volt nála semmi. Tehát Damon már alapból katherine-l smárolt, aztán Elena csak később jött meg. Damon is érezte, h vmi nincs rendben mert ott fogdosta az ajkait, miután katherine bement a házba, mintha már korábban is csókolta meg, gondolom én..
    Amúgy ez a Tyler akkor vérfarkas vagy mi a bré? Mert az a sípolás rá is hatott, viszont a verbéna az apjára nem
  • Sephi
    Nem tudom mennyire spoiler e de a elso evad utolso jeleneteirol lenne szo.

Tehat Eland jon haza. Damon ott varja.

!!! Elveszi tole a taskajat es a ruhajat!

Beszelgetnek, majd megcsokolja. Mostoha anyuka bezavar.

!!! Mostoha anyuka behivhja a hazba Elena-t,

Elena talakozik az apjaval, levagja az ujjait (gyuru miatt gondolom) es gondolom megoli. Ekkor derul ugye ki, hogy o bizony Katherine.

Kovetkezo jelenet, Elena jon fel az ajto fele.

!!! Nincsen nala a taskaja es a ruhaja !!!

Meghalja a konyhaba a dolgokat.

Az en teoriam az, hogy Elana = Katherine. Abban a pillanatban ahogy megcsokolta Damon-t a varazslat megszakadt es visszavaltozott. (ezt ugy magyaraznam meg, hogy valaki vagy valami direkt atvaltoztatta Katherine-t Elena-va.)

Megolte az apjat (?) majd valamiert kiment a hazbol es visszavaltozott Elena-va.

Lehet nem eppen tiszta amit leirtam de akkor miert nem volt Elena-nal a taskaja es a ruhaja amikor a vegen feljott e lepcson?

• gibson9
    Nincs összefüggés a 2 között. Az első The Vampire Diaries könyv már 1991ben kapható volt.. Ráadásul a VD tényleg jobb, mint a twilight.. féltem is az elején, hogy egy romantikus vámpír story lesz, de nagyon kellemesen csalódtam :)
  • Andr0
    +1 a Twilight tényleg elég gyenge story, ha vki olvasott már Game of Thrones-t (Trónok harcát) akkor tudja hogy mennyire, nem is tudom olyan egyszerű az a story(mármint a Twilight) Megnéztem a 3. részét és kb semmi nincs benne... van egy történeti szál és kész, mint a gyermek koraink meséi 3 kismalac, jött a farkas és kész. Egy regénynek azért több csavart meg rejtély-t kéne tartalmaznia, amúgy meg a True Blood és ez is szerintem sokkal összetettebb valami, mint a Twilight.
  • Bulykin
    a twilight fos(vagy legalábbis nem olyan jó mint amilyennek mondják), ez pedig jó

amúgy meg: oszt' akkor mivan
  • marxell
    Olyan vicces, hogy bejött a twilight, egyből mindenki nyomatja ezeket a filmeket sorozatokat :D Persze biztos jó, de ez is tinilányoknak készült és már az ilyen kis vámpírbuzi csajok itt a környékem mind rábuktak erre :D
    Arról nem is beszélve, hogy még a főszereplő is mennyire hasonlít Pattinsonra..
  • Bulykin
    egy érdekes beszélgetés Katherine Graham-el...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    PW: Nagy vihart kavartál a Twitteren, mikor azt írtad, hogy megkaptad a 2. évad egyik új szövegkönyvét.
    Kat: Ó igen! Imádom a rajongókat azóta, mióta először adásba kerültünk, de el kell, hogy mondjam a második évad elmebeteg lesz!

PW: Az első rész onnantól folytatódik, mikor látjuk Elenát a konyha felé sétálni??
    Kat: Igen (Nevet). És megjegyzem, Bonnie nagyon kemény lesz az első epizódban. Nem játszadozik, Bonnie kicsinál ha összeakasztod a bajszod vele! Neki is kell majd foglalkoznia Katherinenel. És ez egy teljesen új fenevad. Szó szerint.

PW: A fináléban, Bonnie tett egy elég baljós utalást Stefannak – lesz a második évadban ennek folytatása?
    Kat: Igen. Tényleg azt jelenti, hogy nem fog többet segíteni nekik.

PW: Gondolom, Bonnie varázsereje csak tovább nő majd a következő évadban.
    Kat: Ó igen, ő sokkal, de sokkal erősebb lesz. De fontos, hogy ez ugyan akkora veszélyt is jelent. És Bonnie sosem fogja elfelejtetni az egyik szerette, a nagymamája halálát. Nem fogja túltenni magát rajta…
  • gibson9
    várjuk várjuk :) csak még nagyon messze van :/
  • toysoldier
    "Season 2 of The Vampire Diaries starts Thursday, Sept. 9 at 8/7c!"

http://blog.cwtv.com/2010/06/30/the-cw-network-announces-fall-premiere-dates-2/

várom már nagyon, ma fejeztem be az első évadot, nagyon jó
  • Bulykin
    persze hog jobb lesz, de azért ez a ki kit szeret dolog végigkíséri a sorozatot