580
Ninja Blade PC
-
#260 Azzal próbáltam. -
#259 Nekem már az összes reg file hozzá van adva. -
#258 megprobálhatjátok, de nálad más gond lesz... -
#257 jah win7-re ne azt használd, hanem ezt: #202 -
#256 Köszi.Jó lenne ha segítenél.De mikor érsz rá? -
#255 Csak azzal. -
#254 jah lehet.
igazad van, mivel nekemis 2 chapter után jött be csekk nélkül...:D -
#253 lehet azért indul el lemez nélkül mer mentett a game .. :D... -
#252 Az kell ami XP-hez tartalmazza cuccokat, tehát a reg file, meg a kis image fileok, meg nem tudom mi kell még. -
#251 az lehet.
te win7-el nézted eddig? -
#250 Mindig az Ntfs.sys miatt hal be. Lehet, hogy nem szereti a SATA+AHCI beállítást?!
Azt hiszem a Cryostasis sem kért lemezt egy idő után, de utána megint kérte. -
#249 nem semmi...:D
azért kellett ott ezt azt. -
#248 De ember mekkor XD ez, éjjjel nappal kerestem crack-et és most semmi nélkül elindul xDXD -
#247 krekk=képfájl akart lenni...:D -
#246 jah ez nem ujdonság.
nekem se kell krekk.
az csak első 3-4 csekkolásig kell, és egy bizonyos csekkolás után már nem jön be az ellenörző csik, utána ki szabad venni a képfájlt.
vagyis inditgatni kell 4x-5x kb és utána egyből a játék fog bejönni, és a kis ablakban a futkározó csík már nem, nah ezután kivehetjük a képfájlt!!! :D
azért igazad van télleg röhej.:D -
#245 igen
énis rájöttem tegnap, hogy mi a cdsversion. olvasgattam utána, és ez a Service pack száma...:D
-
#244 OMG ezt nem vágom, szedjétek le ezt a videot, mer ez tényleg érdekes :D
most vettem fel (kitömörítve nagyobb)
KLIKK -
#243 W7 x86 7100 - kék halál
Gyanítom, hogy a videókkal van valami, mert mindig az ND games logó után hal meg, ahol gondolom videó jönne. -
#242 ha gondolod később felmegyek msn-re, majd Teamviewer-el megcsinálom neked :)
amugy mi XP-seknek reg után Szervízcsomag 4-esünk lesz -
#241 NAh.Jelenlegi állás.
3.5óra az életemből
8telepítés
8uninstall
16 gép újraindítás
És ennek ellenére sem indul el.
De azért köszi Norbi meg Darksector.Majd ha lesz crack kipróbálom. -
#240 meik kell?
hányas hozzászólásból?
amugy haveromnak vannak ien gondjai, hogy mig 3-4 embernek lejön a linkem, egy havernka megaup-ról 404-et irogat ki, csak tudnám miért van ez...:S -
#239 parancsolj részletessen xp-hez... -
#238 Nem tudom letölten ia megafosról a fileokat hozzá, valaki nem tudná felrakni valahova. Már legalább 4x próbáltam, de mikor rányomok az idő lejárta után a letöltésre 404-ezik. -
#237 ha így se megy, és nem tudod megoldani, akkor irj és szivessen leirom xp-re is pontokba szedve szó szerint hogy mit hogyan... -
#236 hali majd a pokos Fatality
lol
utána meg első helikopteren az ugrabugri....:D -
#235 menni fog az, csak már megkavartuk kicsit szegényt az átnevezgetésekkel.
lényegében az én raromban az a kis mds már előre át van nevezve ennyi az eltérés , norbi is ugyanezt irta, max annyi eltéréssel, hogy nem kellett neki az a 2 protect , a 32 és 64 bites fájl...ezt ő jobban tudja, csak nekem a 2 reg fájl-ban szerkesztővel nézve kevessebb info jött elő, mint amikor én kreáltam reget, azé akarom hogy nézzétek meg enyimmel....:D -
#234 het beszarás mekkara game lett!! ezek a QTE-k áááááá most végeztem az első chapter-el 55 perc :D váratlan fordulatok vannak benne nagyon -
#233 igen
a leirás csak 5.pont tér el a win7-nél alkalmazattaktól, csak 202-est azé linkeltem, hogy az XP reget kivéve a többi fájlt onnét szedjétek ki a rarból. -
#232 Várj egy normális crackre a game nem megy sehova a gépedről! -
#231 Vki írja már le értelmesen ennek a szarnak a beindítását.Már most gyomoridegem van tőle. -
#230 Hát én egy kurvafogyatékos vagyok.Mert nem értem.
Most akkor a 202hszes módszerrel csináljam és csak az 5. pontot csináljam xp szerint.
Nem gebasz egy kicsit h az általad linkelt cucc win7re való? -
#229 amugy elbazstam énis, hisz a 2-és -3 pontban uazt irtam...:DDDDDD -
#228 a módszer: #202
1, másold át a 2 protect fájlt a könyvtárba.
2, indítsd el a protect fájlt-t
3, a játék könyvtárában indítsd a protect.exe-t
4, ezután a táblázaton jelöld ki az UNINSTALL szöveget, majd yes-yes....
........................................
5, itt ha xp-d van, itt kell a reget használni, majd tovább ua mint win7 esetében!!!
.............................................
6, Ezután restartold a gépedet.
7, most kezd azzal, hogy a kis NINJABLADE.mds fájlt kicseréled az eredetire...majd így tedd be Daemon-be a képfájlt (NINJABLADE.mdf és ez az új NINJABLADE.mds)
8, indítsd a protect.exe-t, majd most az INSTALL szöveget jelöld meg, majd yes-yes.....
9, INDÍTHATOD A JÁTÉKOT...automatán el fog indulni a csík, és gyorsan végigmegy, ekkor jó és el fog indulni a játék...:D
-
#227 Újratettem a gamet.Még nem nyúltam hozzá.
Leírnád részletesen h akkor mit és hogyan csináljak.
Előre is köszi. -
#226 vista-ra is megoldható, ha ez most xp-s reg jo nektek, akkor már vágom mit kell csinálni.
csak a modszerrel nézzétek meg xp-n... -
#225 jah az a baj...most xp-n csináltam egy reg-et, és több adatnak kellene lenni, mint norbié-nál, nem tudom lehet az is müködik, de fura miért csak 2-3 soros a reg fájl... :D
nah ezzel csináld meg újból a folyamatot előről...
vagy monnyuk ennyi erővel a rar-omat is használhatod, csak ezt a reget nyomd be....
XP-hez reg..tesztelni kell nem biztos hogy jó... -
#224 Kipróbáltam Vistán 2 kékhalál után abbahagytam a próbálkozást!
Angol dolgokat még nem nézte senki?? -
#223 1-2 kép tőlem is
(1680x1050 all max, 4xaa/16xaf)
Amúgy eddig rohadt jónak tűnik ez a cucc! :) -
#222 Én is azzal nyomom. (x360 joy) -
#221 ezt nem értem?
Volt egy reg file amit hozzáadtam a rendszerleíró adatbázishoz.