Ninja Blade

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó lenne legalább egy szöveges
grebber
Nem találtam még!Lehet nincs is ilyen a neten!

Next PC upgrade: 2022

Seth
Szinkron? Atyaég. Van vmi sample vhol XD ?

PSN ID.: Beegabor

grebber
Már a boltokban a szinkronos verzió!

norbi2fraktal
lehet róla szó,csak érdekes lenne feltöltsem mer 15Kb/s a max Uploadom<#szomoru1>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Evin
Ha nem is rontják el, sosem lesz olyan jó, mint az eredeti. Ezt nem lehet magyarul jól visszaadni.

Ha a CDG oldalán megnézitek a borító hátulját, hát... (Alpha, Ninja)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Nem tõle kérdeztem 😄 De jólesne ha feltenné majd valaki nem kéne hónapokat várni rá!

pont dark sector ? 😄
õs is pénzes fiúk táborát erõsíti😄
grebber
Megveszed?? Ha igen akkor feltolhatnád majd netre😄
Mert sajna elég sok magyar nyelvû game-et nem tesznek fel 😞

DarkSector
magyar szinkronnal egy ninjás japán stílus, ezt elbasszák majd ...tutira mondom!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

norbi2fraktal
bassza meg, 3x is végig kell vigyem

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber
Az igen most böngésztem galaxisnetet és látom februárban magyar szinkronnal jön a game 7990ft-ért!

dante3
nem teszi be a videót: ez lett volna

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Errõl jut eszembe:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wesker24
Nekem is voltak Bugok mikor a fõbossnál belecsapott a földbe aztán ott ragadtam ! Ha bugos lett akkor nincs mit tenni vagy ujra kezded az adott szakaszt vagy ha ugy se jó akkor az egész missiont kell ujra kezdeni !
wesker24
Ebben a játékban nincs mentés !! Csak akkor állj neki ha sok idõd van játszani ! És végig tudsz játszani egy teljes missiont !
faszom leszedtem a skidrow fele verziot erre a 3. kuldetesnel amikor kikell oltani 2 tuzet majd elegetni egy gyokeret a falonfutos resznel a masodikrol nemtudok tovabb ugrani mer bebugzik
mas is tapasztalt ilyet?
ebbe a játékba sehogy se lehet menteni?
átnyomtam az 1. mission-t és a 2-nál se enged... hogyan kell menteni?
please
hello mindenkinek! Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tud valaki valami jó taktikát az 5. mission-ben lévõ 3. kukac szerû izéhez, ami egy ilyen homoktölcsérbõl jön elõ? Mindig csak egy kicsi élete marad, meg kéne fektetnem mégegyszer, de lejár az idõm 😞
wesker24
Arra ugy látszik már nem kapunk választ hacsak nem a folytatásban majd ha valamikor lesz ! És igen a fatre ellen a heavy kard kell mindenképp !
Shep
Na csak legyõztem, az izom kard kellett ellene, bár elsõre így sem sikerült😊 A végén mikor azt mondja, hogy még valami személyeset el kell intéznie, ott mit csinált?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A kardok között, hogy kell megölni a tetves vénembert, mert 2x rámsuhint és annyi, én meg alig tudom megsebezni, mert mindent levéd a rohadékja?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Jól emlékszel egy japó játékban sose voltak jó zenék a DMC4-et leszámitva !!

Én az áramos monszterek ellen azt szoktam csinálni hogy amint meglátom SlowMo bekapcs átváltok villámos bumerángra becélzom az összeset és adj neki !! Igyaz összes megpusztul vagy lebénul !

Shep
Igen azóta már a 7. pályát is megcsináltam 😊 Amúgy szerintem a legmocskosabbak a játékban az áram lövõk. Ha 2 van és egy eltalál akkor szinte már véged is, mert én hiába rángatom a kart szarik rá ugyanannyi idõ alatt szabadul ki, de mire ez megtörténne egy újabbat rám lõttek így gyakorlatilag végignézhetem ,hogy halok meg. Egyébként a zene valami halálosan szar a játékban, néhol ilyen 80-as évek szexfilmjeire emlékeztetõ zene szól máshol meg inkább csak zajnak nevezném, mintsem zenének. Bár ha jól belegondolok a DMC-t leszámítva egy japó játékban sem volt normális zene (persze lehet rosszul emlékszem)

wesker24
Habár aztán azóta már lehet a játékot is végigvitted amilyen profi gamer vagy te ! <#vigyor>

Habár engem Normalon medium fokozaton igencsak megtudott szivatni !
wesker24
A 6 pályán az a nigger az a barátod Andy csak már zombiként !!

Ott az a lényeg amikor a tûzgolyókat lövöldözi meg kell figyelni melyik irányból lövi a tûzgolyókat átváltasz tûzes bumerángra SLOWMO bekapcs és gyorsan becélzod Andy-t ott fent ahol épp a tûzgolyókat akarja lönni ! Ha telibe talált akkor elég sok élete lemegy és akkor lejön harcolni ! Persze amikor kevés élete van akkor már nehezebb lesz a dolog ugyanis rádküld egy rakás monstert és még onnan föntröl is lövöldözi a tûzet ! Amikor meg vár a végét járja akkor a monsterekkel együtt õ is lejön harcolni !

De Andy után jön csak a fekete leves ! Mert arra gondolom rájöttél hogy nemcsak Andy volt/lesz az egyedüli FÕBOSS ! A 6 pályán lévõ Fõbossal sokkal több gondod lesz ha nem vagy elég gyors és nem használsz kombókat !
Shep
A 6. pályán le kellene gyõznöm a fertõzött négert, de felugrott az emeletre és mindig csak tûzgolyót dobál, visszaütni úgy mint a rakétát nem tudom. Felugrani szintén nem akkor mit csináljak?

wesker24
9 mission van ! De a 7 mission totál felesleges volt bele !

Amugy 8 értelmes mission van +1 mission ami nem kellett volna bele !
DarkSector
oks.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hány küldetés van amúgy? 5. sikerült, mégegyszer kösz.

kösz meglesem
DarkSector
ez az én mentésem 3 missio van benne megcsinálva, sok szerencsét hozzá.
c-re kell tenni, a rendszergazda alatt lesz egy ien mappa. sé ird fellül...

aha
és elég idegesítõ mer marhára tetszene
Shep
Köszi megpróbálom,

DarkSector
probáltad mind2 verziót?
orosz angol?

wesker24
Ott a Ninja Vision bekapcs és a szeles bumeránngal becélzod és adsz neki ekkor bemérged és leesik aztán lehet gyakni !
balee4
Meglövöd vmelyik ninjutsu-val (talán a levegõssel a legkönnyebb, hiszen csak azzal tudsz függõleges irányba is célozni) és leesik.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

engem kidob a 1. pálya végén amikor a nagy pókkal összefutok
Shep
5 pályán mikor a plafonon van az a nagy robbanó bogár, mit kell csinálni, mert a ninja visionnal látom ,de ennyi.

DarkSector
jah qte-k látványossak, csak kár hogy a háttér elüt sok esetben a karakterektól...

balee4
igaz, textúra-bugokkal gyakran találkoztam...
5 pályán vagyok túl és eddig 6 órát toltam, nem rövid a game.
most hogy túl vagyok a játék nagy részén látom, hogy nem rossz ez, de azért a DMC 4 messze jobb, ez a rengeteg interaktív átvezetõ is idõ után túl sok. igaz rettentõen látványosak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
állok elébe, egy összehasonlitásnak...
a textúrák jobbak...ott bugoknak, texturaillesztésnek, még a nyomát se látni...

wesker24
Hát nem tom hogy az eredetit hol lehet kapni de a warez verziót szinte már bárhonnét lelehet szedni szinte az összes nagyobb torrentoldalon már fennt van és egyéb tárhelyekrõl is lehet már szedni !!
wesker24
Amugy amit kérdezel az az alkarpáncélzat annak is lehet egyedi szint adni !
azok akiknek már meg van a játék azoktól kérdem, hogy az angol verziót v esetlegesen a japánt, honnan szerezték be? Leginkább eredeti érdekelne, de ha nincs éppen tört is megteszi (de inkább eredeti).

wesker24
Végülis ugyanaz a ruha van rajt mint eddig ! Csak teljesen átlehet szerkeszteni a fõhös öltözékét a legapróbb részletekig is !

Megalkothatod a saját karaktered öltözékét egyedi szinstilusokat használva !
The Protector
Melyik ruha az a fehér ahol a karján ki van vágva?
az 5.7.8. képekre gondolok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

balee4
Nem biztos, annyi, hogy a DMC 4 színesebb, de sztem ez is marha jól néz ki, és játékmenet szempontjából sem gyengébb nála.

wesker24
Na én is végigvittem az angol verziót is ! 5 óra 40 pec alatt !

Ime néhány kép !

DarkSector
jah ott van viszonyitási alap devil sokkal szebb!!!
ahhoz képest pl ronda...devil 3 meg csunyább...