580
Ninja Blade PC
-
#180 jó de eddig is aszontad win7-ed van...akkkor én értettem félre valamit? -
#179 nah win7 fenn, most települ a game -
#178 ezekszerint nem megy...
de leírom neked. :D -
#177 Sajnos ahhoz hogy XP-n menjen kell crack, próbáltam... és még sokan mások is, most sztem felteszem a win 7-et.... -
#176 Vki leírná mi a menete a game beindításának.Mert xp-n kipróbálnám a dolgot. -
#175 Hát szerintem ez azért jobb egy kicsivel :)
-
#174 :D
-
#173 #101 -
#172 Jah meg jó lenne tudni, hogy az orosznál mi a max graf, mert én csak belöttem találomra, amire azt gondolom hogy a legjob lehte...de kéne tudni hogy mi mit jelent...:S -
#171 de ... miért?
legyen már valami banner...:DDD
-
#170 Ez a video ugye nem max grafon van? -
jah sokan de csak 1x...:D -
#168 360-on teee
Amúgy olyan 9-10 óra. Elég hosszúak a pályák, 1 órásak. Kiváncsi vagyok hány emberke unja meg majd félúton vmelyik pályát, majd kilépve és kis pihenő után visszalépve ,lepődik meg azon, hogy bizony kezdheti előlről XD -
#167 már végig is vitted??? lol akkor jo hosszú lehet...:D -
#166 16.xx százaléknál léptem a 2. chapter-re, és ott mentett nekem.
ezekszerint csak chaptereket lehet folytatni.
ha kinyíros a pokot, és jön a 2. fejezet vagy mi, onnantól már megy a helikopteres gépfegyós résztől a load.
csak mindig okézni kell, vagyis a menüben a 2. opció a continue.
a grafika meg: utolsó előtti, majd a 3. opció. -
#165 Igen,nemrég vittem végig ,azért tűnt fel egyből :)
Szinte az összes boss baromi látványos, igaz sokat 2x is le kell majd győzni -
#164 nem lett nekemse angol, ráadásul el sem indult ugy. -
#163 te aszontad hogy win7 64 bited van
:D -
#162 is-is.
kioldottam a 30-as korlátot, de valahogy fixálja mégis...sebaj felvétel nélkül nem észrevehető, bár boxon gyorsabban kaszabolt azé. -
#161 nah elég:D ebből win7 lesz -
#160 kicsit lassú, vagy csak a videó miatt? -
#159 aztakurva megcsináltam épp az első fejezetet, a végén a nagy pokot kell megölni. kibaszott látványos...:D -
#158 -
#157 jujj ebbe mi qte mennyiség van...:D
egy rövid videó. -
#156 a nem után egy vessző.
de fasztudja miért
én tennék egy probát xp-n meg vista-n is. -
#155 nem csak win7-be megy...32 és 64 biten. -
#154 a krekkelés ami sikerült
angolt most tesztelem...:D -
#153 Xp-n toljátok? -
strebacom #152 Na és hogyan lett angol, mert nekem nem az hiába irtam felül mindent???
-
#151 Halljátok...igaz hogy übererős pc, meg minden. konzolok gyengébbek, de ien játékok vannak konzolokra, nem egy nagy rpg, vagy kalandjáték, de kibaszott élvezetessek, és az tetszik konzol játékokban, hogy a karakterek zsírfaszán néznek ki...:D
meg is lehet nézni a ninja-kat!!
#150 THX -
#149 nemtuom elején kell választani 1 slotot. nekem betölti de minnya probálkozom...
istenem ez durva
ma sem alszok!!!
strebacom #148 óó a faxom hát én mentettem 18%-nál és irja is a mentésben hogy 18% de hiába töltöm be elölröl kezdi..... -
#147 állítólag ez az angol verzióból való cuccok,csere előtt BIZTONSÁGI MENTÉST ne feledd!!!KLIKK -
#146 igen mondták hogy sokáig kell benne menni, hogy mentsen a játék. -
#145 Amúgy a gyík faszinak azért volt 30fps-e mert 30fps korlátozás a menüben az ki kell kapcsolni...:D -
strebacom #144 Nálam müxik, de sajna ha kilépek és mentem is akkor is elöröl kezdi, pedig szeretem az ilyen ugrabugrát....néhány kép:
-
#143 képet!! fps-el együtt! -
#142 LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
nekem elindul
és megy X360 joy-al!!!!!!!!!!!
márcsak english kell!!!
#141 mind 2, előbb dobd le, majd vissza:D ezt írja:D
FPS