196
Glee avagy Ryan Murphy (Nip/Tuck) új sorozata
  • stargatelost
    Egyszerűen felfoghatatlan 31 éves volt csak. Az okot még nem tudják, de mivel régóta küzdött a drogfüggőségével, ezért nem kizárt, hogy ez okozta Basszus
    Itt a hollíwoodreporter cikke: link
  • piamania
    Meghalt Cory Monteith!!
  • Bulykin
    én a 2.évad végén leragadtam :D
  • stargatelost
    Nézi egyáltalán még valaki? :D Én még nézegetem, ha nincs jobb... Az elején érdekesnek tűntek az új arcok, de csak ugyanazokat a köröket futják, mint amit a régiek az első évadokban, szal nem valami érdekfeszítő... New York az a része, ami jó.

De érdekes módon a 4x04 The Break-Up című epizód elképesztően jó volt, a zenék, a történetek, ahogy a végén összeértek, és a The Scientist című számot feketébe öltözve, csak állva elénekelték, eszméletlen hidegkirázós:

Szinte tökéletes lett ez a 4x04-es epizód, most utánanéztem, nafene, nem véletlen, hiszen az az Alfonso Gomez-Rejon rendezte, aki az American Horror Story idei évadjának pár részét, amik szintén zseniális beállításokkal rendelkeztek.

Naya Rivera és Dianna Agron baromira hiányzik, mind eyecandy, mind hangi szempontból. Ez a szám, amit Naya énekel, (szintén 4x04) pedig ugyancsak hidegrázós:

Szóval ezt a 4x04-et nézze meg az is, aki kaszálta, zseniális.

Arra meg nem is tudom mit mondjak, hogy erre az évadra végre kikerült a dagadt feka csaj, erre jött egy dagadt feka transzi...
  • EnxTheOne
    megvan, ksözi a segitséget. (egyébként s02e15)
  • piamania
    2. évad 8. része körül nézz szét.
  • piamania
    2.évadban volt ez,annak is az első 15 részében.De hogy pontosan melyikben,azt nem tudom.
  • EnxTheOne
    hi, elég régóta abba hagytam a sorozat nézését hogy majd egybe ledarálhasam a részeket :D Csak az a baj hogy elfelejtettem hogy hol tartottam :D
    Azt szeretném megkérderzni hogy ez melyik évad, és melyik rész:

A homár gyerek már átment a magán suliba, és az ottani korusal egy elöadást tartottak egy lány iskola diákjainak.
  • FZoleee
    egyetértek, én megvárom még az évad végét, aztán ha nem lesz jobb, nálam is kasza lesz
  • fixon
    Sry. Gondoltam közlöm, hogy annyira minősíthetetlen és unalmas volt a 3. évad, hogy nem pazarlom rá az időmet.
  • csubakkamuki
    Én még nem láttam belőle semmit! nem is igazán tervezem megnézni! am. eddig még csak angol feliratot láttam hozzá, szal ezzel a 20%-os esélyről is lecsúszott 10%-ra..! inkább tesztelek más sorozatokat...
  • fixon
    Igen már annyira nem ragadnak meg a hajas viccei se Sue-nak.
    Egyedül az Asian-F tetszett, de csak mert elfogult vagyok és imádok az ilyen sztereotíp ázsiás poénokat...
    Amúgy meg mit tudtok erről a Glee Projectről? Megéri megnézni?
  • csubakkamuki
    a karakterét nagyon utálom, de Lea Michelle-t meg imádom :D, ő is majdnem olyan mint betti a csúny lány, csak egy kicsit kéne magára adnia és rá is tapadnának egy páran a képernyőre :D, én azt szeretem am. amikor belevisznek egy kis viccet, mint ahogy csinálták az első két évadban! pl. william és sue.. ( a kettőjük kapcsolatát, hát én annyit tudtam nevetni, hogy az nem igaz! ) meg jó lenne látni már egy pár olyan igazi mai slágert.. vagyis nem olyan régit! máris sokkal jobb lenne az egész! Mert most csak olyan ismerheti ezeket a zenéket aki vagy 400 éves, vagy a zene világában él, élt...!
  • FZoleee
    a musical / broadway számok rohadt unalmasak már, ráadásul rachel is idegesít, főleg mikor éneklés közben hülye arckifejezéseket vág... :D
  • csubakkamuki
    csak novemberben lesz új rész.., a fox most szünetelteti egy ideig, és így tesz még a new girl-el is...! lehet még más sorozatot is szüneteltet, én csak onnan tudom ezt is mivel mind a 2-t nézem! Habár a glee most már lehet végleg befejezem.. ez a 3. évad egy rakás..........! nem lehet rá mondan jót, jó zenét se nyomatnak benne, és még olyan viccesebb dolgot se láttam, - nagyon labos már! :S
  • fixon
    aaa. Hol van a 4. rész már?!?!?!
  • csubakkamuki
    nah végre megérkezett a 3. rész magyar felirata.. :D, de már szinte nem is érdekel a sorozat.., ezt az évadot már úgy elszúrták, hogy nehéz jó irányba terelgetni! az első két rész eszméletlen pocsék lett! Pedig az első 2 évadot imádtam :D
  • Andr0
    nézd angol felirattal az nem késik ennyit. BTW egy felirat összerakása nem rövid meló és oda kell rá figyelni mindezt ingyen. Szerintem pssszt.
  • piamania
    Talán mert a felirat készítőknek más dolga is akad?Helyedben örülnék, hogy egyáltalán valaki megcsinálja a feliratot.De ha te megcsinálod 1 nap alatt, akkor kezdj neki és oszd meg a nagyérdeművel.
  • csubakkamuki
    vki megtudná mondani, hogy miért van ilyen hatalmas késés a feliratoknál? 1 hét után van fent a neten a felirat? eddig egy napot kellet.. max 2t!
  • Dean Winchester
    2.évad szinkronosan mikortól látható?
  • Bulykin
    a The Glee Project “3. helyezettje” (Lindsay) már a 3×01-ben feltűnik, a győztes (Damian) a 3×04-ben jön, mint külföldi cserediák, míg a 2. helyezett (Samuel) a 3×10-ben, mint Puck egyik rokona.
  • FZoleee
  • FZoleee
    "Hehe. Brad Falchuk elmondta, hogy Lea Michele, Chris Colfer és Cory Monteith mégsem tűnik el (teljesen) a Glee-ből. Most légy okos, Domokos. Sőt, az is kiderült, hogy Chord Overstreet-nek 10 részes vendégszereplést ajánlottak fel, hogy évad közepétől állandó legyen, de ő ezt nem vállalta be. És ő nem fog visszatérni az S3-ban. Legalábbis most ezt mondják."
  • Bulykin
    3 biztos távozó a 3. évad végén
  • Bulykin
  • Casillas
    meg kell buktatni őket énekből
  • Bulykin
    feltehetően távoznak csak... úgyhogy nemtudom :)
    viszont ez várható volt, ugyanis egy sulis csapatról van szó, egyszer pedig mindenki elballag az iskolából...
  • FZoleee
    a glee olyan sorozat lesz, hogy pár évadonként lecserélik a főbb szereplőket?
  • Bulykin
    Ryan Murphy megerősítette ismét, hogy a Glee-ben a mostani harmadikosok (pl. Rachel, Quinn, Puck, Finn) év végén érettségizni fognak, és feltehetően távoznak a középiskolából, éppen ezért év közben új, fiatalabb karakterek is bemutatásra kerülnek. Plusz érkezik a The Glee Project győztese legalább 7 epizódra. A felnőttek persze maradnak.
  • Bulykin
    Darren Chris (Blaine) és Harry Shum Jr. (Mike) állandó szereplő lesz a 3. évadtól, míg Chord Overstreet (Sam) nem kapta meg az állandó státuszt, bár vendégszereplőként lehet, hogy vissza fog térni.
  • FZoleee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    milyen meglepő, hogy nationalsben nem nyertek, ha nyernének, kb. vége is lehetne a sorozatnak :D
  • Casillas
    simán jobb volt mint az eredeti :D
  • Andr0
    Nem szeretem az ilyen részeket, tele lassú számmal meg drámával.. xD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jövőhéten nationals, és egy újabb original song :O
  • FZoleee
    jézusom, fridayt énekelnek a glee-ben is, neee, szörnyű :D
  • Bulykin
    Augusztus 12-i premierdátummal, két hétre moziba kerül egy, a Glee-koncertturnéről készített film, a Glee Live! 3D!
  • Dean Winchester
    Finn-t mikor megláttam akkor egyből Bale jutott róla eszembe :DD lehet a hajstílus miatt...
  • Dean Winchester
    na végeztem a szezonnal!
    a vége ütős volt :D bazz nem gondoltam volna,hogy a 3.helyen fog végezni a GLEE! Kurva jól megcsinálták ,sztem az emberek többsége a happy end-re szavazott volna vagyis,hogy a glee nyeri meg és a VA meg a sok siker után elveszti a címét..
    viszont jól megoldották és meglepődtem :)
    várjuk a következő évadot
  • Dean Winchester
    juj tényleg :DDD
    de a glee-sek nem fogják előadni? sztem jobban ütne meg ez nem lett végénekelve :P
    ma befejezem az első évadot , 20-21.rész van hátra
  • Bulykin
    S01E14