196
Glee avagy Ryan Murphy (Nip/Tuck) új sorozata
-
#196 Egyszerűen felfoghatatlan 31 éves volt csak. Az okot még nem tudják, de mivel régóta küzdött a drogfüggőségével, ezért nem kizárt, hogy ez okozta Basszus
Itt a hollíwoodreporter cikke: link -
piamania #195 Meghalt Cory Monteith!! -
#194 én a 2.évad végén leragadtam :D -
#193 Nézi egyáltalán még valaki? :D Én még nézegetem, ha nincs jobb... Az elején érdekesnek tűntek az új arcok, de csak ugyanazokat a köröket futják, mint amit a régiek az első évadokban, szal nem valami érdekfeszítő... New York az a része, ami jó.
De érdekes módon a 4x04 The Break-Up című epizód elképesztően jó volt, a zenék, a történetek, ahogy a végén összeértek, és a The Scientist című számot feketébe öltözve, csak állva elénekelték, eszméletlen hidegkirázós:
Szinte tökéletes lett ez a 4x04-es epizód, most utánanéztem, nafene, nem véletlen, hiszen az az Alfonso Gomez-Rejon rendezte, aki az American Horror Story idei évadjának pár részét, amik szintén zseniális beállításokkal rendelkeztek.
Naya Rivera és Dianna Agron baromira hiányzik, mind eyecandy, mind hangi szempontból. Ez a szám, amit Naya énekel, (szintén 4x04) pedig ugyancsak hidegrázós:
Szóval ezt a 4x04-et nézze meg az is, aki kaszálta, zseniális.
Arra meg nem is tudom mit mondjak, hogy erre az évadra végre kikerült a dagadt feka csaj, erre jött egy dagadt feka transzi... -
EnxTheOne #192 megvan, ksözi a segitséget. (egyébként s02e15) -
piamania #191 2. évad 8. része körül nézz szét. -
piamania #190 2.évadban volt ez,annak is az első 15 részében.De hogy pontosan melyikben,azt nem tudom. -
EnxTheOne #189 hi, elég régóta abba hagytam a sorozat nézését hogy majd egybe ledarálhasam a részeket :D Csak az a baj hogy elfelejtettem hogy hol tartottam :D
Azt szeretném megkérderzni hogy ez melyik évad, és melyik rész:
A homár gyerek már átment a magán suliba, és az ottani korusal egy elöadást tartottak egy lány iskola diákjainak. -
#188 egyetértek, én megvárom még az évad végét, aztán ha nem lesz jobb, nálam is kasza lesz -
#187 Sry. Gondoltam közlöm, hogy annyira minősíthetetlen és unalmas volt a 3. évad, hogy nem pazarlom rá az időmet. -
csubakkamuki #186 Én még nem láttam belőle semmit! nem is igazán tervezem megnézni! am. eddig még csak angol feliratot láttam hozzá, szal ezzel a 20%-os esélyről is lecsúszott 10%-ra..! inkább tesztelek más sorozatokat... -
#185 Igen már annyira nem ragadnak meg a hajas viccei se Sue-nak.
Egyedül az Asian-F tetszett, de csak mert elfogult vagyok és imádok az ilyen sztereotíp ázsiás poénokat...
Amúgy meg mit tudtok erről a Glee Projectről? Megéri megnézni? -
csubakkamuki #184 a karakterét nagyon utálom, de Lea Michelle-t meg imádom :D, ő is majdnem olyan mint betti a csúny lány, csak egy kicsit kéne magára adnia és rá is tapadnának egy páran a képernyőre :D, én azt szeretem am. amikor belevisznek egy kis viccet, mint ahogy csinálták az első két évadban! pl. william és sue.. ( a kettőjük kapcsolatát, hát én annyit tudtam nevetni, hogy az nem igaz! ) meg jó lenne látni már egy pár olyan igazi mai slágert.. vagyis nem olyan régit! máris sokkal jobb lenne az egész! Mert most csak olyan ismerheti ezeket a zenéket aki vagy 400 éves, vagy a zene világában él, élt...! -
#183 a musical / broadway számok rohadt unalmasak már, ráadásul rachel is idegesít, főleg mikor éneklés közben hülye arckifejezéseket vág... :D -
csubakkamuki #182 csak novemberben lesz új rész.., a fox most szünetelteti egy ideig, és így tesz még a new girl-el is...! lehet még más sorozatot is szüneteltet, én csak onnan tudom ezt is mivel mind a 2-t nézem! Habár a glee most már lehet végleg befejezem.. ez a 3. évad egy rakás..........! nem lehet rá mondan jót, jó zenét se nyomatnak benne, és még olyan viccesebb dolgot se láttam, - nagyon labos már! :S -
#181 aaa. Hol van a 4. rész már?!?!?! -
csubakkamuki #180 nah végre megérkezett a 3. rész magyar felirata.. :D, de már szinte nem is érdekel a sorozat.., ezt az évadot már úgy elszúrták, hogy nehéz jó irányba terelgetni! az első két rész eszméletlen pocsék lett! Pedig az első 2 évadot imádtam :D -
#179 nézd angol felirattal az nem késik ennyit. BTW egy felirat összerakása nem rövid meló és oda kell rá figyelni mindezt ingyen. Szerintem pssszt. -
piamania #178 Talán mert a felirat készítőknek más dolga is akad?Helyedben örülnék, hogy egyáltalán valaki megcsinálja a feliratot.De ha te megcsinálod 1 nap alatt, akkor kezdj neki és oszd meg a nagyérdeművel. -
csubakkamuki #177 vki megtudná mondani, hogy miért van ilyen hatalmas késés a feliratoknál? 1 hét után van fent a neten a felirat? eddig egy napot kellet.. max 2t! -
Dean Winchester #176 2.évad szinkronosan mikortól látható? -
#175 a The Glee Project “3. helyezettje” (Lindsay) már a 3×01-ben feltűnik, a győztes (Damian) a 3×04-ben jön, mint külföldi cserediák, míg a 2. helyezett (Samuel) a 3×10-ben, mint Puck egyik rokona. -
#174 -
#173 "Hehe. Brad Falchuk elmondta, hogy Lea Michele, Chris Colfer és Cory Monteith mégsem tűnik el (teljesen) a Glee-ből. Most légy okos, Domokos. Sőt, az is kiderült, hogy Chord Overstreet-nek 10 részes vendégszereplést ajánlottak fel, hogy évad közepétől állandó legyen, de ő ezt nem vállalta be. És ő nem fog visszatérni az S3-ban. Legalábbis most ezt mondják." -
#172 3 biztos távozó a 3. évad végén -
#171 -
#170 meg kell buktatni őket énekből -
#169 feltehetően távoznak csak... úgyhogy nemtudom :)
viszont ez várható volt, ugyanis egy sulis csapatról van szó, egyszer pedig mindenki elballag az iskolából... -
#168 a glee olyan sorozat lesz, hogy pár évadonként lecserélik a főbb szereplőket? -
#167 Ryan Murphy megerősítette ismét, hogy a Glee-ben a mostani harmadikosok (pl. Rachel, Quinn, Puck, Finn) év végén érettségizni fognak, és feltehetően távoznak a középiskolából, éppen ezért év közben új, fiatalabb karakterek is bemutatásra kerülnek. Plusz érkezik a The Glee Project győztese legalább 7 epizódra. A felnőttek persze maradnak. -
#166 Darren Chris (Blaine) és Harry Shum Jr. (Mike) állandó szereplő lesz a 3. évadtól, míg Chord Overstreet (Sam) nem kapta meg az állandó státuszt, bár vendégszereplőként lehet, hogy vissza fog térni. -
#165 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!milyen meglepő, hogy nationalsben nem nyertek, ha nyernének, kb. vége is lehetne a sorozatnak :D -
#164 simán jobb volt mint az eredeti :D -
#163 Nem szeretem az ilyen részeket, tele lassú számmal meg drámával.. xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jövőhéten nationals, és egy újabb original song :O -
#162 jézusom, fridayt énekelnek a glee-ben is, neee, szörnyű :D -
#161 Augusztus 12-i premierdátummal, két hétre moziba kerül egy, a Glee-koncertturnéről készített film, a Glee Live! 3D! -
Dean Winchester #160 Finn-t mikor megláttam akkor egyből Bale jutott róla eszembe :DD lehet a hajstílus miatt... -
Dean Winchester #159 na végeztem a szezonnal!
a vége ütős volt :D bazz nem gondoltam volna,hogy a 3.helyen fog végezni a GLEE! Kurva jól megcsinálták ,sztem az emberek többsége a happy end-re szavazott volna vagyis,hogy a glee nyeri meg és a VA meg a sok siker után elveszti a címét..
viszont jól megoldották és meglepődtem :)
várjuk a következő évadot -
Dean Winchester #158 juj tényleg :DDD
de a glee-sek nem fogják előadni? sztem jobban ütne meg ez nem lett végénekelve :P
ma befejezem az első évadot , 20-21.rész van hátra -
#157 S01E14