25 éves az Elite, készül a folytatás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"
Nekem nem volt bajom az X-Wing radarjával sem, de az tény, hogy az ELITE-é sokkal profibb.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha nekem repcsit vagy ûrhajót kellene terveznem tutira ilyen radart tennék bele
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Sajnos 386-os idõkben játszottam vele, és a F:FE azon nem ment, úgyhogy Frontiereztem csak... De azzal eljutottam olyan szintre, hogy már nem volt értelme a játéknak. Sokmillió pénz, meg tudtam volna venni a legjobb hajót (csak az ASP Explorer full felszereltséggel annyira jó volt, hogy nem kellett nagyobb), a harci küldetések meg igen hamar unalomba fulladtak, tekintve hogy vagy 5-6 féle volt összesen...
Azért annak megvolt a fílingje, hogy egy jórég elugrott ûrhajó warp cloud-ját meganalizálva, katonai hajtómûvel _hamarabb_ lehetett odaérni a célhoz, mint a célpont... 😊
Na meg azt is aláírom, hogy az ûrcsata nem volt túl izgalmas, newtoni fizikával inkább hasonlított lovagi tornára, mint ûrcsatára... Eeeeeeeltávolodik, leeeelassul, eeeeelkezd felém gyorsulni, beérlõtávolvamegcélzomlövökráhusselszállmellettem, táááááávolodik, laaaasssssííít... 😄 😛
Másik fele, hogy nem mérföldkõ az elsõ 3D-s megjelenítésû játék...?
Talán még itt az sg-n is van topicja
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Above avarange felett már hónapokba telt 1-1 szint lépése, és már csak 1 szintnyire voltam az ELITE fokozattól (Deadly).
Körbejártam a galaxisokat, elpusztítottam a prototípust, megszereztem a cloak devicet, menekülteket szállítottam a szupernovarobbanás elöl, megállítottam a thargoid inváiót és könnyûszerrel bántam el a rámtámadó 3-4 thargoid anyahajó + vadász flottákkal
Mekkora egy piszok nagy játék volt az 😄
Aztán kipróbáltam amigón ... iszonyat mennyire meggyorsították ott a fejlõdést, 1 hét alatt átlag feletti voltam már
Egy ûrszim volt ami ennyire le tudott kötni, az pediglen az IFH amit a Babylon 5 alapján készített egy fan, és úgy mellesleg addig az eddigi egyetlen olyan ûrszim ami reálisan mutatja be az ûrharcot/manõverezést
- Wolfeinstein (FPS õs)
- Dune II (RTS õs),
- Civilization (körökre oszott statégiák õsatya szerintem, 1991-es)
- Centurion (a total war sorozat méltatlanul elfeledett õse)
- F-19 (elsõ vektorgrafikás repszim)
Stb. Az Elite egy nagyon rétegjáték, mert azóta sem jönnek csõstül az "ûrkereskedõs" játékok. Bátyus próbálkozott a Freelancerrel, de egysíkúnak találta. Milyen ilyen játék van még? Valami nagy ígéret az van emlékeim szerint, csak a neve nem ugrik be.
Katonai küldetésbõl kb. a 2. küldetési jutottam el. Naval ECM-es fullos hajómra tucatnyi ellenfél tört rá. Esély a sikerre = 0.
Az automata bányászgép nem bányászott soha semmit, stb.
A játék egy bughalom volt, de kis ideig élvezetes bughalmaz.