Csalódást okozott a Heroes premierje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerencsére a hülye magyarok a heroes-t nézik. ez a lényeg.
A hülye amcsik inkább nézik a tucatszarokat: Grace Klinika, Doktor bunkósántahiúz, Született feleségek... pfff nem is folytatom mert kifordul a gyomrom 😄
Nem nyerõ a sci-fi szappanopera, nem is csodálom. 😊
fa**nak nem tudjátok már kitenni, hogy SPOILER...
Hûûû mekkora újítás... Megint egy fõ gonosz, Sylart már nem tudom hanyadjára hozzák újra vissza, Ali Larter is már legalább másodjára "támad fel", a hõsök már megint lelki traumában leledznek... De ha te a helyszíni váltást (cirkusz) tartod nagy újításnak akkor közel sincs egymáshoz a véleményünk az újításról. Az meg teljesen alap, hogy ha jön egy újabb szereplõ ebbe a sorozatba akkor legyen valami képessége ha olyan szereplõt játszik.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Jó a sorozat, Sylar rulez 😊
Millió jó dolog van a HEORES-ban, ami miatt én személy szerint nem bánnám, ha még vagy nyolc évada lenne. Persze az én esetem speciális, nagyon szeretem az ilyen témájú történeteket, mert az ember szuper képességekkel megáldva egy nagyon érdekes témakör. Tetszik az is, ahogy próbálják most már egy ideje több filmen és sorozaton keresztül bemuztatni azokat az aspektusokat, amelyek nem igazán voltak jellemzõk, vagy divatosak korábban. Lásd az esek-kelek Hancock, aki totál béna és alkesz, meg véletlenül lezúzza a vitorlást egy bálnával. A Watchmen is teljersen új szempontokat hozott a szuperhõs történetekbe és pont ez az, amiért a Heroes is remek szerény véleményem szerint. Sylar karaktere több mint összetett, pl.
A digitális trükkök sorozat szinten szerintem abszolute irányadóak a HEROES esetében, amikor Elle szétrázza Sylart valahol a harmadik évadban, az iszonyat jól meg van csinálva. Nagyon klasszak a monológok is, amiket Mohinder tol. Minden reggel úgy indul a napom, hogy a telefon beszól: "The sun rises on a new dawn ...". Ezek a szövegek szerintem remek hanghulatot teremtenek és az álmodozós zenétõl pedig futkos a hideg a hátamon. Ezekért is piros pont.
Ami az új évadot illeti, én is csatlakozom ahhoz a véleményhez, hogy igenis sok új dolog van benne. Samuel karaktere szerintem remek lesz, nagyon klassz, hogy sikerült megszerezni az õt alakító szinészt. Hiro történetszála is ígéretesnek mutatkozik szerintem és a többiek történetét is rendesen elkezdték. Nagyon elszomorít, hogy Amerikában nem örvend a sorozat nagyobb népszerûségnek, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Heroes nemzetközileg nagyon sikeres és a letöltések száma is magas a neten, amit remélem Tim Kring bácsiék és az NBC stáb sem hagy figyelmen kívül.
Agytorna vagy nem, ez nagyon szubjektív dolog. Van akinek gondot okoz követni, van akinek nem. Elvileg a Magyar a tudás népe vagy mi, nekünk nem bonyolult, de ettõl másnak még bõven lehet az. Örülök pl., hogy Hiro megint idõutazik, szerintem nagyon izgalmas dolog ennek a témának a boncolgatása, bár sok problémát is felvet, készítõi szempontból.
A szinászek teljesítményét sem szólnám le, persze ennek megítélése is erõsen szubjektív. Megint csak Sylar-t emelném ki, de a Nathan-t alakító Adrian Pasdar-t is említhetném. Sandhir Ramamurthy beszédét meg élvezet már csak hallgatni is.
Mindezek persze nem értendõk tudományos tényként. Nem vagyok filmkritikus, csak a saját véleményemet tudom mondani, ami mindenképp a HEROES mellett és nem ellene szól. Azt szoktam mondani, akinek nem tetszik, és leszólja, az elõbb csináljon jobbat. Én biztos meg fogom nézni az általa készített történetet is, ha ilyen témában készül. Szerintem inkább legyünk hálásak, hogy ilyen klassz filmek és sorozatok vannak. Jobb mint anno a szombat esti filmkoktél, meg a TV torna. 8)
A digitális trükkök sorozat szinten szerintem abszolute irányadóak a HEROES esetében, amikor Elle szétrázza Sylart valahol a harmadik évadban, az iszonyat jól meg van csinálva. Nagyon klasszak a monológok is, amiket Mohinder tol. Minden reggel úgy indul a napom, hogy a telefon beszól: "The sun rises on a new dawn ...". Ezek a szövegek szerintem remek hanghulatot teremtenek és az álmodozós zenétõl pedig futkos a hideg a hátamon. Ezekért is piros pont.
Ami az új évadot illeti, én is csatlakozom ahhoz a véleményhez, hogy igenis sok új dolog van benne. Samuel karaktere szerintem remek lesz, nagyon klassz, hogy sikerült megszerezni az õt alakító szinészt. Hiro történetszála is ígéretesnek mutatkozik szerintem és a többiek történetét is rendesen elkezdték. Nagyon elszomorít, hogy Amerikában nem örvend a sorozat nagyobb népszerûségnek, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Heroes nemzetközileg nagyon sikeres és a letöltések száma is magas a neten, amit remélem Tim Kring bácsiék és az NBC stáb sem hagy figyelmen kívül.
Agytorna vagy nem, ez nagyon szubjektív dolog. Van akinek gondot okoz követni, van akinek nem. Elvileg a Magyar a tudás népe vagy mi, nekünk nem bonyolult, de ettõl másnak még bõven lehet az. Örülök pl., hogy Hiro megint idõutazik, szerintem nagyon izgalmas dolog ennek a témának a boncolgatása, bár sok problémát is felvet, készítõi szempontból.
A szinászek teljesítményét sem szólnám le, persze ennek megítélése is erõsen szubjektív. Megint csak Sylar-t emelném ki, de a Nathan-t alakító Adrian Pasdar-t is említhetném. Sandhir Ramamurthy beszédét meg élvezet már csak hallgatni is.
Mindezek persze nem értendõk tudományos tényként. Nem vagyok filmkritikus, csak a saját véleményemet tudom mondani, ami mindenképp a HEROES mellett és nem ellene szól. Azt szoktam mondani, akinek nem tetszik, és leszólja, az elõbb csináljon jobbat. Én biztos meg fogom nézni az általa készített történetet is, ha ilyen témában készül. Szerintem inkább legyünk hálásak, hogy ilyen klassz filmek és sorozatok vannak. Jobb mint anno a szombat esti filmkoktél, meg a TV torna. 8)
Winnie ez a lszbirománc info ez komoly... a csökkenõ nézettség mutatója a jelenet/leszbikus.
De szerintem jó volt az új évad kezdete Sylar (Zachary Quinto) igazán jól alakit.A történet inkább dráma emberfeletti képességekkel rendelkezökrõl mint akciósorozat.És ezt nem tudja sok ember megemészteni ... robbanást várnak meg folyamatos akciót. De a heroes nem ilyen... 8/10 a többi nyitórész közöttt.
De szerintem jó volt az új évad kezdete Sylar (Zachary Quinto) igazán jól alakit.A történet inkább dráma emberfeletti képességekkel rendelkezökrõl mint akciósorozat.És ezt nem tudja sok ember megemészteni ... robbanást várnak meg folyamatos akciót. De a heroes nem ilyen... 8/10 a többi nyitórész közöttt.
Agytorna? Heroes? Nanemár.
Nonix
tudok persze éjjel szokott menni , az Animal Planeten a rókamanguszták élete:
A bajusz család,
Egy kis izelítõ
pl. bátor nevezetû rókamanguszta, aki annyira Bátor volt hogy neki ment egy puffogó viperának ami jól megmarta, ezek után Bátort a további részekben, ha valami action van egy faágon lehet látni ahogy kínkeservesen markolja a faágat 20m re az akciótól.
tudok persze éjjel szokott menni , az Animal Planeten a rókamanguszták élete:
A bajusz család,
Egy kis izelítõ
pl. bátor nevezetû rókamanguszta, aki annyira Bátor volt hogy neki ment egy puffogó viperának ami jól megmarta, ezek után Bátort a további részekben, ha valami action van egy faágon lehet látni ahogy kínkeservesen markolja a faágat 20m re az akciótól.
"House és Dexteren kivül semmit nem tudok nézni. Valaki tudna ajanlani vmit ?"
huhh, ezt ne itt kérdezd szerintem, de ha nem nézel mást, akkor isteni, az említett kettõt kenterbeverõ sorozatok sokaságáról maradsz le.
huhh, ezt ne itt kérdezd szerintem, de ha nem nézel mást, akkor isteni, az említett kettõt kenterbeverõ sorozatok sokaságáról maradsz le.
"Nem tudnak már újat kitalálni."
nekem teljesen új volt, amit kitaláltak. vagy volt az elõzõ évadokban is bakancslista vagy vándorcirkusz vagy fojtogató tetkó vagy ray park kaszabkirály vagy fejben játszadozó sylar vagy bontakozó leszbikus románc?
ezek nem újak?
nekem teljesen új volt, amit kitaláltak. vagy volt az elõzõ évadokban is bakancslista vagy vándorcirkusz vagy fojtogató tetkó vagy ray park kaszabkirály vagy fejben játszadozó sylar vagy bontakozó leszbikus románc?
ezek nem újak?
Hát szerintem nagyon unalmas volt. Végig néztem, de alig vártam, hogy vége legyen. Nem tudnak már újat kitalálni.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A Jake 2.0 se rossz, illetve nemrég kezdõdött újra a Stargate SG1, azt nagyon ajánlom az elejétõl a végéig, az AXN-en. 6 rész ment le, még nem maradtál le semmirõl.
Aminek még értelmes története van, az a Star Trek: Deep Space Nine, illetve ST: Voyager.
Aminek még értelmes története van, az a Star Trek: Deep Space Nine, illetve ST: Voyager.
Szerintem is jó még a Heroes új évadja (1-2. része). Nekem nagyon tetszett. Vagy az ízlésemmel van gond, vagy a kinti nézõk többsége lilaliba az ilyen összetett, agyfacsaró történethez. Én élveztem az agytornát... 😄
Szerintem meg teljesen rendben van a Heroes. Biztos lehet többet kihozni belõle, de amennyi rossz dolgot itt elmondtak, annyi jót is lehet találni benne. Sylar karaktere véleményem szerint mostanában az egyik legjobb alakítás. Én maradok a Heroes mellett, mert azért a szar minõség szerintem nem ennyi pénzbõl és nem itt kezdõdik. Lehet, hogy nem olyan jó, mint amilyen lehetne, de semmiképp sem rossz. Az idei évadnyitóban is csak az az egy gáz dolog volt szerintem, ahogy Danko megjelent, hogy Noah-t kiszabadítsa. Ezek mellett, ott van T-Bag a Prisonbreak-bõl. Szerintem remekül passzol neki a szerep.
Fringe
+1, Heroes elsõ évad volt jó.
House és Dexteren kivül semmit nem tudok nézni. Valaki tudna ajanlani vmit ?
House és Dexteren kivül semmit nem tudok nézni. Valaki tudna ajanlani vmit ?
"Heroesból nekem a 2. évad után elég volt. Ma napig nem értem, hogy az elsõ évad miért tetszett annyire, de a 2. után engem már nem érdekel."
szívembõl szóltál
szívembõl szóltál
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Ebben egyet értünk, 2. évad csalódás volt, én még néztem 3. feléig, de az már annyira rossz volt, hogy szánalom...
House évadnyitó viszont igen jó volt, sõt meg merem kockáztatni, hogy a legjobb a sorozat történetében.
House évadnyitó viszont igen jó volt, sõt meg merem kockáztatni, hogy a legjobb a sorozat történetében.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Heroesból nekem a 2. évad után elég volt. Ma napig nem értem, hogy az elsõ évad miért tetszett annyire, de a 2. után engem már nem érdekel.
Igazából sikeresen eljutottam oda, hogy már csak egy futó sorozat van amit nézek is, a House. Tengernyi + szabadidõ. 😊
Igazából sikeresen eljutottam oda, hogy már csak egy futó sorozat van amit nézek is, a House. Tengernyi + szabadidõ. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
hát ha az író/kreátor már a legelején tudta, hogy nagyjából mi lesz a széria legvégén, azaz tudta kb. hány évadba szeretné majd történetét belesûríteni, akkor én már megcsinálnám az utolsó évadot is, már csak a rajongók miatt is. Pl Lostban ki nem bírnám ha nem tudom, meg hogy lesz vége.
Szegény néhai Invasion sorozatot sajnálom. De hát nincsenek ezek tekintettel a rajongókra 😄
Szegény néhai Invasion sorozatot sajnálom. De hát nincsenek ezek tekintettel a rajongókra 😄