A MySpace a digitális társadalom gettója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Myvip meg ganéjrakás, bár ha jól szétnézünk, iwiw-en is találni szép jószágokat.
Nem kötekedésbõl, pusztán csak szvsz ez pont a facebookra igaz. Annál átláthatatlanabb, össze-visszább rendszert én még nem láttam. MySpacen ezzel szemben mindig minden egyértelmû, könnyen elérhetõ és konfigurálható.
Nekem zenész acc-om van, nem ismerkedés céljából regeltem oda szóval a cikkhez igazából nem tudok hozzászólni, kb sza*ok rá, hogy melyik szósöl szájton kik vannak többségben 😊
Kara kánként folytatom tanításom.
Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetők\", ha a kormány úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!
Itt Budapesten is vannak mocskos kocsmák, de nehogy már kötelezõ legyen bemenni nekem oda. Még akkor sem, ha emiatt az odajáró züllött alakok kirekesztõnek és intoleránsnak neveznek engem.
A Szörnyecske c. film jut eszembe, amikor az abnormálisok, a korcsok, a torzlények többségbe kerülnek, és átveszik a hatalmat. De gondolhatnék a Majmok bolygójára is. Azok a mûvészek, akik ezeket a könyveket, filmeket létrehozták üzenni akartak nekünk.
Mint annyi sokan, a történelem távolából, csak meg kell hallani õket.
Amúgy bocs, nekem nincs se MySpace, se Facebook regem.
Kara kánként folytatom tanításom.
Nem CSAK fekak vannak a MySpace-en, nem ezt allitotta Dana Boyd..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én sem vagyok néger, mégis van MySpace accom, de még aktív zenészkoromból származik. Már nem zenélek, de attól az accot még nem szüntettem meg.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Armin & Ayu fan
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Bevallom hogy még nem láttam szintelen,sõt átlátszóbõrû embert....
Hülye szó ez a szinesbõrû.Inkább néger,mexikói ,kínai,vietnámi.
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
"Mestereink" elborzadva nézik, hogy nem óhajtunk lezülleni a négerek, vagy itthon az "elnyomott romák" szintjére, pedig ez lenne az 'üdvös', hiszen a primitívek könnyebben uralhatók...
A világon csak egy államnak "van joga" az apartheidre és a faji elkülönülésre és az a másként gondolkodók paradicsomaként ismert Izráel<#worship>#worship>
Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetők\", ha a kormány úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!
Meg eleve, mi az, hogy a fehéreknek kell elmenekülniük? Egyáltalán hogy alakulhatott ki egy ilyen ideológia? Miért vették át a fehérek, ha ennyire hátrányos számukra? Na mindegy, ez messzire visz.
Myspace-en sokkal több csili-vili animációt tehetnek be, és ez bejön a fekáknak. Egyiket sem használom, de érdekes, hogy a Myspace-t a Facebookkal vetik össze. Nekem úgy tûnik, hogy a két oldal célja más. Myspace a elsõsorban a 'zenei elõadóknak' van lehetõségük életjelet adni magukról: streambe felrakni néhány számot plusz koncert idõpontok. Erre mindig lesz igény, lényegtelen hány millió hamis fiók van Facebookon. Ha azonban ezt sikerül lenyúlniuk, akkor annyi a Myspace-nek, aminek a fõ problémája az, hogy nehézkes a rendszer, menük, kinézet nem áll kézre.
A média ebben a folyamatban nem csak ártatlan tudósítóként vesz részt. Ha folyamatosan arról mesélnek, hogy a Myspace-nek annyi, akkor ez hatni fog az emberekre és beleszól a folyamatba.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hiaba nyit az orszag a kulfoldiek fele, ha mas tipusu kulturajuk van, akkor azok NEM FOGNAK beilleszkedni, kialakitjak a sajat negyedeiket, boltjaikat, kozossegeiket; es a kulonleges szokasaik megmaradnak.
Mindket felnek megvannak a szterotipiaik a masik fele, amik nem nagyon valtoznak, hiszen azok tobbnyire valos tenyeken alapulnak.
Bar ezt emliteni tabu..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://www.tenke.hu
Niggaz stolin mah internat!