25
  • Zombee
    Facebookra regeltem valamikor tavaly, megnézni mi az. Buta, béna, a kereső egy vicc. Ennyit erről. Nem nyújt többet az iwiw-nél, és még az is fölösleges. A Myspace egészen más, bár mivel a felhasználók engem sem érdekelnek, csak a zenekarok, nagyon nem tudok mit mondani róla. Arra szükség van, mert jó zenei portálnak.
    Myvip meg ganéjrakás, bár ha jól szétnézünk, iwiw-en is találni szép jószágokat.
  • Justil
    "a Myspace-nek, aminek a fő problémája az, hogy nehézkes a rendszer, menük, kinézet nem áll kézre"

Nem kötekedésből, pusztán csak szvsz ez pont a facebookra igaz. Annál átláthatatlanabb, össze-visszább rendszert én még nem láttam. MySpacen ezzel szemben mindig minden egyértelmű, könnyen elérhető és konfigurálható.
    Nekem zenész acc-om van, nem ismerkedés céljából regeltem oda szóval a cikkhez igazából nem tudok hozzászólni, kb sza*ok rá, hogy melyik szósöl szájton kik vannak többségben :)
  • Epikurosz
    Az ukrán maffia 100 dollárért töri fel a Facebook fiókokat.
  • Vorpal
    Tanulságos gondolatok.
  • Tenorista
    Csinálj egyet, mondd el nekünk hol regeltél és akkor már beléd tudunk kötni
  • Epikurosz
    Hát, igen.
    Itt Budapesten is vannak mocskos kocsmák, de nehogy már kötelező legyen bemenni nekem oda. Még akkor sem, ha emiatt az odajáró züllött alakok kirekesztőnek és intoleránsnak neveznek engem.
    A Szörnyecske c. film jut eszembe, amikor az abnormálisok, a korcsok, a torzlények többségbe kerülnek, és átveszik a hatalmat. De gondolhatnék a Majmok bolygójára is. Azok a művészek, akik ezeket a könyveket, filmeket létrehozták üzenni akartak nekünk.
    Mint annyi sokan, a történelem távolából, csak meg kell hallani őket.

Amúgy bocs, nekem nincs se MySpace, se Facebook regem.
  • Tetsuo
    Ez most hogy jon ide? A szegregacio jelensegehez?
    Nem CSAK fekak vannak a MySpace-en, nem ezt allitotta Dana Boyd..
  • B0nFire
    Nekem olyan déja vu-m van. Mintha nem is olyan régen már cikkeztek volna erről. Minek kell havonta leírni?

Én sem vagyok néger, mégis van MySpace accom, de még aktív zenészkoromból származik. Már nem zenélek, de attól az accot még nem szüntettem meg.
  • daxan
    Nem, nem! myvip...
  • Mortimer
    Magyarországon inkább a privi.hu a gettó.
  • kukacS3K
    myvip-et senki nem említi... na az az igazi gettófíling
  • ikszD
    Valaki nem vesz észre bármilyen hasonlóságot a MySpace vs Facebook és az magyar MyVip vs Iwiw között?
  • Andr0
    LOL ez aztán jót tesz a MySpace hírnevének. előszőr Film(Nem kellesz eléggé): 'MySpace a könnyű dugás színtere' most meg ez×Ð×Ð bazd MySpace marketingesek szerintem vért hugyoznak:D:D:D mintha a veséjüket vernék:D
  • daxan
    A sínes bőrűekről tényleg nem igazán lehet nyíltan beszélni. Pl Amerikában is mindent magukra vesznek és ha viccelsz valamivel kapcsolatban már egyből rasszistának tartanak. Azt hiszik, hogy ők "különbek", rájuk mindig figyelni kell és nem szabad obszcén szavakat használni velük szembe...Ismerősöm ezért nem alkalmaz ilyen embereket a munkahelyen, nem kell a hülye duma...
  • Cleawer
    "A regisztrált tagok egyre nagyobb része színesbőrű."
    Bevallom hogy még nem láttam szintelen,sőt átlátszóbőrű embert....
    Hülye szó ez a szinesbőrű.Inkább néger,mexikói ,kínai,vietnámi.
  • butuska66
    Itt látszik hogy egyes etnikumok önmaguktól is hajlamosak a gettósodásra.
  • Tenorista
    Ennyit az "olvasztótégely" -ről. A fehérek "menekülnek"? És vajon miért???
    "Mestereink" elborzadva nézik, hogy nem óhajtunk lezülleni a négerek, vagy itthon az "elnyomott romák" szintjére, pedig ez lenne az 'üdvös', hiszen a primitívek könnyebben uralhatók...
    A világon csak egy államnak "van joga" az apartheidre és a faji elkülönülésre és az a másként gondolkodók paradicsomaként ismert Izráel
  • ziipp
    Sajnos ez nem csak ennyiben érvényesül. Díjátadó csak kisebbségieknek.

Meg eleve, mi az, hogy a fehéreknek kell elmenekülniük? Egyáltalán hogy alakulhatott ki egy ilyen ideológia? Miért vették át a fehérek, ha ennyire hátrányos számukra? Na mindegy, ez messzire visz.

Myspace-en sokkal több csili-vili animációt tehetnek be, és ez bejön a fekáknak. Egyiket sem használom, de érdekes, hogy a Myspace-t a Facebookkal vetik össze. Nekem úgy tűnik, hogy a két oldal célja más. Myspace a elsősorban a 'zenei előadóknak' van lehetőségük életjelet adni magukról: streambe felrakni néhány számot plusz koncert időpontok. Erre mindig lesz igény, lényegtelen hány millió hamis fiók van Facebookon. Ha azonban ezt sikerül lenyúlniuk, akkor annyi a Myspace-nek, aminek a fő problémája az, hogy nehézkes a rendszer, menük, kinézet nem áll kézre.

A média ebben a folyamatban nem csak ártatlan tudósítóként vesz részt. Ha folyamatosan arról mesélnek, hogy a Myspace-nek annyi, akkor ez hatni fog az emberekre és beleszól a folyamatba.
  • Sanyix
    "itt a gettó itt a gettóóó!"
  • plu604
    A myspace meg a facebook is átminősülhetne tabuvá.
    Unalmas.
  • Tetsuo
    A kulonbozo kultúrák mindig is elkulonulnek.
    Hiaba nyit az orszag a kulfoldiek fele, ha mas tipusu kulturajuk van, akkor azok NEM FOGNAK beilleszkedni, kialakitjak a sajat negyedeiket, boltjaikat, kozossegeiket; es a kulonleges szokasaik megmaradnak.
    Mindket felnek megvannak a szterotipiaik a masik fele, amik nem nagyon valtoznak, hiszen azok tobbnyire valos tenyeken alapulnak.

Bar ezt emliteni tabu..
  • Nonix
    mi az a fészbuk és májszpész ?
  • tenkenorman
    Végre valaki kimerte mondani, én nagyon bírom a négereket, vagány stílusuk van meg minden, de tabu. Bármi ami róluk szól, és nem négerek által létrehozott hír, vagy kutatás TABU. Akkor is ha tény. Asszem ez a pozitív diszkrimináció. Így van és kész... Mindenki tudja hogy szeretnek majomkodni a myspace-n. Engem is rohadtul idegesít.
  • Peakman
    No shit Sherlock!
  • SpecterMATWRZ
    "A regisztrált tagok egyre nagyobb része színesbőrű."
    Niggaz stolin mah internat!