Hivatalos: Vizet találtak a Holdon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok a témában, de azt tudom, hogy zöldsalátát már termesztettek fent alegények, úgyhogy csak hely kell neki.
Különben, a növik jobban viselnék a grav. hiányt, mert nekik a vizet kapilárisokon felszívni amúgy is macerás.
A másik: vannak növények a vizekben is (ami majdnem), épp csak fény kell nekik. Persze, a gyökér-törzs-korona felállás már módosul.
Kara kánként folytatom tanításom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyrészt akkoriban sok egyéb szerepe nem volt az aranynak, mint amiket ma is ismerünk.
DE! Manapság viszont már tengernyi egyéb helyen használja többek között az elektronika, de nagy szerepe van ûrkutatás, repülõgépipar, hadiparban, stb. Más világ... abs van igény az aranyra, mint fémre.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://index.hu/gazdasag/vilag/2009/09/19/negyszaz_tonna_aranyat_ad_el_az_imf/
Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetők\", ha a kormány úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!
Attól még lakhatatlanná tudjuk tenni!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha 1 kg arany lenne 1 tonna Holdkõzetben, már rég ott túrnának. Ez így kevés, nulla, nem vezet sehova.
Egyszerü.
😉
Ezek a líbiai fotók, akárcsak a szaúdiak vagy egyesült arab emirátusokbeliek is, amelyek kiszáradt növénytermesztõ telepeket mutatnak, csak azt illusztrálják, hogy kifogyott a talajvíz, ugyanis azzal locsolták õket. De, hogy több, mint 10 évig termeltek paradicsomot meg más haszonnövényt, az nem számít?
Nagyon elégedett lennék, ha az utolsó Apolló legénysége üvegházat hagyott volna hátra a Holdon, amely 10 évig mûködött volna. Volna...
A cikk címe egyébként nagyon megtévesztõ: "Hivatalos: Vizet találtak a Holdon", holott errõl szó sincs.
A cikket végigolvasva kiderül, hogy O-H kötéseket találtak a Holdon, ami meg lehet hidroxil is, nemcsak víz:
"A Deep Impact megfigyelései nem csupán egybehangzóan alátámasztják a víz, ___vagy hidroxil___ jelenlétet a holdfelszínen<...>"
Még a Foldon sem tudjuk megoldani. <#falbav>#falbav>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mennyi arany van egy tonna kõzetben, amit a bányatársaságok feltúrnak?
De ne feledd: ezt az arányt csak a talaj lefelsõ, néhány cm vastag rétegénél számolták ki. Ha ott van, akkor mélyebben nagyobb koncentrációban is jelen lehet, feltéve, hogy nem kizárólag a napszél feltételezett hatása miatt keletkezett a teljes mennyiség. Mert ha csak a napszél az oka, akkor lefelé csökken a koncentráció (mert lefolyni nem tud: ilyen körülmények között gyakorlatilag nem fordul elõ folyékony halmazállapotban.)
Mindehhez jönnek még a sarkvidéki kráterek, ott van jó esély arra, hogy sokkal nagyobb koncentrációban jelen legyen.
Amiben ha igaz az elmélet, akkor elég sok esély van rá, hogy a holdra is jutott víz :|
Akit érdekel egyébként, itt megtekintheti, de akinek van NG Wild csatornája, érdemes megnézni teljesben, szerintem adják még jópárszor 😄
(Mindennapi tudomány: A Föld születése)
A köv nagy hír az lesz egyébként, hogy olaj is van a hódon, és hogy hosszúszakállú lények fenyegetõ tartalmú üzeneteket küldözgetnek arrafelõl, valamint a zusa Lichteinstein-i nagykövetségért ért hihetetlen aggresszív biológiai támadásként is felfogható, több napig is eltartó bélhuruttal járó ételmérgezése mögött is ez a roppant veszélyes, a demokráciát alapjaiban is fenyegetõ csoport állhat. Ez még nem biztos, de biztonság kedvéért az usa ûrhadviselésre fordított költségvetését kissé megemelik, úgy 500 milliárd $-ral.
Természetesen a fõ beszállító vállalatok a Zobama Inc. és tsa., valamint a Hillary and Bill works lesz.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A jómunkásember szedheti össze a betont a holdbázis alapjaihoz...
Remélem nyugdíjas éveimet egy holdi strandon fogom eltölteni <#nyes>#nyes>
Ergo sose...
De még van sok ezer, több pénzt kéne adni a Nasa-nak hogy 2020-ra megint a holdon legyünk.
Ne szánd a vakot mert ?t nem bénítják meg e világ látomásai, szánd inkább magadat. Áldott legyen az Ori!