11
  • BIZ0906
    Jóval 100e felett van mi?
    Ugyan :)
  • Inquisitor
    "a kihajtható támasztékból én rögtön arra asszociáltam, hogy mobilTV is van benne."
    Van ám Sony Walkmen telefon is (Ericcson nélkül!), ami csak japán belpiacra készül, abból van olyan modell amiben rendes DVB-T tuner van, nem ám DVB-H. Létezik ilyen telefon még GigaByte-tól is, meg van pár noname kínai telefongyártó aki beleteszi.

A megapixelről: Szerintem már 2Mpixeltől fölfelé igaz, nem 6-tól. Ráadásul pl. a FuJi s5700-ben nem picit jobb optika volt, még is zajosabb képet adott a 7Mpixeles érzékelője, mint az s5600 5Mpixeles verziója. Tehát nem elég a jó optika, jó érzékelő is kell ...
  • road96
    Nagyon cool kis szerkezet. :P Még jó h most akarok new telót venni. :D
  • narumon
    "Próbáltál már nyomtatni fényképet? Nyilván nem... "

Ritkán szoktam, de hogy jön ez most ide? Nem egészen értem..
  • kvp
    "Az első olyan SonyEricsson Walkman telefonról van szó, melyben 3.5 mm-es minijack aljzat is van, tehát hozzácsatlakoztathatunk bármilyen fülhallgatót vagy külső eszközt, például erősítőt."

Ez nem nagy ujitas, a tobbi sonyericsson telefonhoz is van olyan csatlakozo, ami belemegy a telefon adatcsatlakozojaba es van rajta egy szabvany jack. Most fogtak magukat es beleepitettek a telefonba. A szabvany sonyericsson-os headset amugy is kelleni fog a jovoben, mert abban van a mikrofon, a vezerlopanel es az fm radio antennaja. Viszont mar letezik olyan headset is ami a mikrofonnal tartalmazza a jack dugot, tehat a fulhallgatok cserelhetoek a mikrofon es az abba epitett vezerlopanel megtartasaval. Egyebkent a szabvany sonyericsson dugon van sztereo hang ki es bemenet, usb port es video kimenet. Igy lehet kapni olyan kabeleket, amivel akar egy tv-re is ra lehet kotni a keszuleket.
  • mrlujoak
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

" Az első olyan SonyEricsson telefonról van szó, melyben 3.5 mm-es minijack aljzat is van, tehát hozzácsatlakoztathatunk bármilyen fülhallgatót vagy külső eszközt, például erősítőt."

Akkor a Sony Ericsson J132 és az Xperia X1 mit rejt magában?!

Egy "walkman" szó betoldásával nem lenne tárgyi tévedés!

Az első olyan SonyEricsson Walkman telefonról van szó, melyben 3.5 mm-es minijack aljzat is van, tehát hozzácsatlakoztathatunk bármilyen fülhallgatót vagy külső eszközt, például erősítőt.

mrlujoak
  • torcipepe
    az mondják, hogy kb 6MP fölött jó optika nélkül a képzaj annyira megnő, hogy a minőség már csak romlik.
    Cybershot telónak nem is igazán nevezhető. azokon általában van védőlap az optikának és a vakunak. a LED fotófénnyel meg szinte semmire nem megy az ember.
    a digizális zoom is parasztvakítás, csak "janizni" lehet vele. jobban jár az ember ha nem használja. PC-re áttöltve pedig úgyis bele tud nagyítani a képbe, még jobban is, mint amit a zoom produkál.
    a kihajtható támasztékból én rögtön arra asszociáltam, hogy mobilTV is van benne.
    összefoglalva: nem használnám. ha hozzámvágnák, akkor rögtön be is cserélném egy tényleg jó telóra.
  • Csak77
    Próbáltál már nyomtatni fényképet? Nyilván nem...
  • slime001
    Pont ez az értelme. Számháborúzni meg janizni a telóval, hogy nekem hány megapixeles!:)
  • Taybore
    Elég ratyi minőségűek a cikkben található fényképek, amik a telefonról készültek (nem a telefonnal).
  • narumon
    Mi értelme ezeknek a 8Mpixeles telefon fényképezőknek? Ez is szegény olyan képet csinál mint legelső 2.1Mpixeles fényképezőm. (illetve az szerintem szinhelyességben jobb volt ennél). Az égvilágon semmi értelme, max számháborúzni lehet vele, meg janizni.