X-Men-filmek: Semmi sem biztos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Eredeti" alatt az X-men elsõ részét értem.
Tévedés. Tény, hogy a Wolverine film vége egy kocsmában játszódott, de ha jól emlékszem a csapos nem egy 130 kilós borostás amerikai volt -mint az eredetiben-, hanem egy vékony japán nõ.
Nem lesz Wolverine 2., a film vége mintegy beletorkollott az X-men 1.-be. Kár ilyen badarságokat fejtegetni.
mert eddig nem volt tele tini karakterekkel az xmen? olvass képregényt, nem egy fiatalabb korú mutánsokról szóló xmen füzet sokkal jobb, mint a klasszikus sorozat jelenlegi részei.
na ne, ez most komoly? tinédzser X-Men??? de komolyan, ki talál ki ilyet?<#falbav>#falbav>
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
lefektették, de az nem jelent semmit. a filmkészítõ persze, hogy le akarja fektetni, meg a közönség érdeklõdését is felkeltik, de sajnos sikeresnek nem volt sikeres, vagyis mondom úgy, hogy persze, hogy sikeres volt, de csalódást okozott a teljesítménye, s mivel a visszajelzések sem voltak jók, így nem biztos, hogy erõltetni fogják. (a superman sem volt anyagilag sikertelen, de látják, hogy nem nagyon érné meg egyelõre folytatást csinálni.)
Nekem inkább az esett le a stáblista utáni jelenetben hogy visszavezették az X-Men 1-hez. Szóval inkább csináljanak Magneto filmet <#vigyor>#vigyor>
winnie: A Wolwerine folytatást alapját lefektették a stáblista utáni jelenetekben, anyagilag is sikeres volt, szerintem inkább biztos hogy lesz.
az origins az nem az xmen 4. volt. az origins az origins, egy eredetfilm, a wolverine 1., mondhatni. ha lesz 2. wolverine-film, bár azt erõsen kétlem.