10
-
darXideR #10 "Eredeti" alatt az X-men első részét értem. -
darXideR #9 Tévedés. Tény, hogy a Wolverine film vége egy kocsmában játszódott, de ha jól emlékszem a csapos nem egy 130 kilós borostás amerikai volt -mint az eredetiben-, hanem egy vékony japán nő. -
Quantumleap #8 Nem lesz Wolverine 2., a film vége mintegy beletorkollott az X-men 1.-be. Kár ilyen badarságokat fejtegetni. -
winnie #7 mert eddig nem volt tele tini karakterekkel az xmen? olvass képregényt, nem egy fiatalabb korú mutánsokról szóló xmen füzet sokkal jobb, mint a klasszikus sorozat jelenlegi részei. -
emile zola #6 na ne, ez most komoly? tinédzser X-Men??? de komolyan, ki talál ki ilyet? -
winnie #5 lefektették, de az nem jelent semmit. a filmkészítő persze, hogy le akarja fektetni, meg a közönség érdeklődését is felkeltik, de sajnos sikeresnek nem volt sikeres, vagyis mondom úgy, hogy persze, hogy sikeres volt, de csalódást okozott a teljesítménye, s mivel a visszajelzések sem voltak jók, így nem biztos, hogy erőltetni fogják. (a superman sem volt anyagilag sikertelen, de látják, hogy nem nagyon érné meg egyelőre folytatást csinálni.) -
#4 Nekem inkább az esett le a stáblista utáni jelenetben hogy visszavezették az X-Men 1-hez. Szóval inkább csináljanak Magneto filmet -
carville #3 winnie: A Wolwerine folytatást alapját lefektették a stáblista utáni jelenetekben, anyagilag is sikeres volt, szerintem inkább biztos hogy lesz. -
winnie #2 az origins az nem az xmen 4. volt. az origins az origins, egy eredetfilm, a wolverine 1., mondhatni. ha lesz 2. wolverine-film, bár azt erősen kétlem. -
#1 Milyen jövőbeli 4. X-Men moziről írnak itt? Már most is 4 X-Men mozi van.
X-Men (2000)
X2 (2003)
X-Men: The Last Stand (2006)
X-Men Origins: Wolverine (2009)