12
-
#12 "Úgy tom, a szolgáltató van a vevőért, nem fordítva"
Normális országban igen, de itt fordítva van. -
who am I 7 #11 1: Miköze van a kurváknak a programokhoz?Hülye párhuzam
2: Ha fizetsz a házért, és mást nem zavar, akkor a szolgáltatónak sztem kuss.Ha pampog otthagyod.(Úgy tom, a szolgáltató van a vevőért, nem fordítva)
De eredendően ez a qrvás példa pont, h rossz. -
Piel #10 A szolgáltatóknak nincs joga korlátlan internetelérést hirdetni, hogy aztán 3 GB vagy 30 GB adatmennyiségnél belassítja az adatelérési sebességedet a minimálisan garantáltra! A minimálisan garantált általában nevetségesen alacsony! Ezt persze mindig úgy művelik, hogy az ÁSZF-ben az apróbetűs részben megtalálható ugyan, de nem mondják el a szerződéskötéskor. Mindig csak annyit mondanak, hogy az ügyfél boldogan írja alá a 2 éves szerződését. A többire ráér rájönni pár hónap múlva.
Mint ahogyan sokan mások én is torrenten keresztül töltöttem le az Ubuntu oprendszerem, ami szerverről letöltve gáz lett volna a kiadást követő napokban. Torrenttel kb. fél óra volt. Na ezt nekem ne korlátozza egy szolgáltató, mert ő úgy gondolja, hogy rosszra használom! -
semmikozod #9 Inkább épitek egy saját házat. :D Kupival együtt! :D -
#8 Igen, amíg van lehetőséged. -
#7 "Jaja, a szolgáltató megépíti a házat, de te bérled mocskos drágán és kurvákat cipelsz fel napestig. Erre a szolgáltató bepipul és utasít, hogy kasztráltasd má magadat, mert ez tűrhetetlen (és illegális). No ilyenkor mit teszel ugye?!??!"
átköltözöm a szomszédba :) -
#6 Jaja, a szolgáltató megépíti a házat, de te bérled mocskos drágán és kurvákat cipelsz fel napestig. Erre a szolgáltató bepipul és utasít, hogy kasztráltasd má magadat, mert ez tűrhetetlen (és illegális). No ilyenkor mit teszel ugye?!??! -
emile zola #5 ez elég rossz példa, mert hiába a szolgáltató építi ki, ha TE használod és fizetsz utána -
#4 Egy szolgáltató nem 2 fillérért építi ki a hálózatát. Még jó hogy ők akarnak dönteni arról, hogy a saját hálózatukban mi történjen.
Ez körülbelül olyan, mintha a házad elött egy kinai rendőrbiztos utasítana, hogy mikor kell felkapcsolnod valamelyik szobában a villanyt. (Ha kell, ha nem.)
-
Polemius #1 Mi az, hogy "legális tartalmak és szolgáltatások"?