12
  • Sanyix
    "Úgy tom, a szolgáltató van a vevőért, nem fordítva"

Normális országban igen, de itt fordítva van.
  • who am I 7
    1: Miköze van a kurváknak a programokhoz?Hülye párhuzam
    2: Ha fizetsz a házért, és mást nem zavar, akkor a szolgáltatónak sztem kuss.Ha pampog otthagyod.(Úgy tom, a szolgáltató van a vevőért, nem fordítva)
    De eredendően ez a qrvás példa pont, h rossz.
  • Piel
    A szolgáltatóknak nincs joga korlátlan internetelérést hirdetni, hogy aztán 3 GB vagy 30 GB adatmennyiségnél belassítja az adatelérési sebességedet a minimálisan garantáltra! A minimálisan garantált általában nevetségesen alacsony! Ezt persze mindig úgy művelik, hogy az ÁSZF-ben az apróbetűs részben megtalálható ugyan, de nem mondják el a szerződéskötéskor. Mindig csak annyit mondanak, hogy az ügyfél boldogan írja alá a 2 éves szerződését. A többire ráér rájönni pár hónap múlva.
    Mint ahogyan sokan mások én is torrenten keresztül töltöttem le az Ubuntu oprendszerem, ami szerverről letöltve gáz lett volna a kiadást követő napokban. Torrenttel kb. fél óra volt. Na ezt nekem ne korlátozza egy szolgáltató, mert ő úgy gondolja, hogy rosszra használom!
  • semmikozod
    Inkább épitek egy saját házat. :D Kupival együtt! :D
  • mad mind
    Igen, amíg van lehetőséged.
  • Darth Sith
    "Jaja, a szolgáltató megépíti a házat, de te bérled mocskos drágán és kurvákat cipelsz fel napestig. Erre a szolgáltató bepipul és utasít, hogy kasztráltasd má magadat, mert ez tűrhetetlen (és illegális). No ilyenkor mit teszel ugye?!??!"
    átköltözöm a szomszédba :)
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, a szolgáltató megépíti a házat, de te bérled mocskos drágán és kurvákat cipelsz fel napestig. Erre a szolgáltató bepipul és utasít, hogy kasztráltasd má magadat, mert ez tűrhetetlen (és illegális). No ilyenkor mit teszel ugye?!??!
  • emile zola
    ez elég rossz példa, mert hiába a szolgáltató építi ki, ha TE használod és fizetsz utána
  • hiftu
    Egy szolgáltató nem 2 fillérért építi ki a hálózatát. Még jó hogy ők akarnak dönteni arról, hogy a saját hálózatukban mi történjen.
    Ez körülbelül olyan, mintha a házad elött egy kinai rendőrbiztos utasítana, hogy mikor kell felkapcsolnod valamelyik szobában a villanyt. (Ha kell, ha nem.)
  • Polemius
    Mi az, hogy "legális tartalmak és szolgáltatások"?