USA: hálózati semlegesség csak a legális szolgáltatásoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Úgy tom, a szolgáltató van a vevõért, nem fordítva"
Normális országban igen, de itt fordítva van.
Normális országban igen, de itt fordítva van.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
1: Miköze van a kurváknak a programokhoz?Hülye párhuzam
2: Ha fizetsz a házért, és mást nem zavar, akkor a szolgáltatónak sztem kuss.Ha pampog otthagyod.(Úgy tom, a szolgáltató van a vevõért, nem fordítva)
De eredendõen ez a qrvás példa pont, h rossz.
2: Ha fizetsz a házért, és mást nem zavar, akkor a szolgáltatónak sztem kuss.Ha pampog otthagyod.(Úgy tom, a szolgáltató van a vevõért, nem fordítva)
De eredendõen ez a qrvás példa pont, h rossz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A szolgáltatóknak nincs joga korlátlan internetelérést hirdetni, hogy aztán 3 GB vagy 30 GB adatmennyiségnél belassítja az adatelérési sebességedet a minimálisan garantáltra! A minimálisan garantált általában nevetségesen alacsony! Ezt persze mindig úgy mûvelik, hogy az ÁSZF-ben az apróbetûs részben megtalálható ugyan, de nem mondják el a szerzõdéskötéskor. Mindig csak annyit mondanak, hogy az ügyfél boldogan írja alá a 2 éves szerzõdését. A többire ráér rájönni pár hónap múlva.
Mint ahogyan sokan mások én is torrenten keresztül töltöttem le az Ubuntu oprendszerem, ami szerverrõl letöltve gáz lett volna a kiadást követõ napokban. Torrenttel kb. fél óra volt. Na ezt nekem ne korlátozza egy szolgáltató, mert õ úgy gondolja, hogy rosszra használom!
Mint ahogyan sokan mások én is torrenten keresztül töltöttem le az Ubuntu oprendszerem, ami szerverrõl letöltve gáz lett volna a kiadást követõ napokban. Torrenttel kb. fél óra volt. Na ezt nekem ne korlátozza egy szolgáltató, mert õ úgy gondolja, hogy rosszra használom!
Inkább épitek egy saját házat. 😄 Kupival együtt! 😄
"Jaja, a szolgáltató megépíti a házat, de te bérled mocskos drágán és kurvákat cipelsz fel napestig. Erre a szolgáltató bepipul és utasít, hogy kasztráltasd má magadat, mert ez tûrhetetlen (és illegális). No ilyenkor mit teszel ugye?!??!"
átköltözöm a szomszédba 😊
átköltözöm a szomszédba 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Jaja, a szolgáltató megépíti a házat, de te bérled mocskos drágán és kurvákat cipelsz fel napestig. Erre a szolgáltató bepipul és utasít, hogy kasztráltasd má magadat, mert ez tûrhetetlen (és illegális). No ilyenkor mit teszel ugye?!??!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ez elég rossz példa, mert hiába a szolgáltató építi ki, ha TE használod és fizetsz utána
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Egy szolgáltató nem 2 fillérért építi ki a hálózatát. Még jó hogy õk akarnak dönteni arról, hogy a saját hálózatukban mi történjen.
Ez körülbelül olyan, mintha a házad elött egy kinai rendõrbiztos utasítana, hogy mikor kell felkapcsolnod valamelyik szobában a villanyt. (Ha kell, ha nem.)
Ez körülbelül olyan, mintha a házad elött egy kinai rendõrbiztos utasítana, hogy mikor kell felkapcsolnod valamelyik szobában a villanyt. (Ha kell, ha nem.)
Mi az, hogy "legális tartalmak és szolgáltatások"?
Minden jog fenntartva!