kedvenc reklám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Nameg az Új dodge challenger reklám]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Rájöttem, hogy a legjobb reklámok a Nike reklámok. Aki kételkedik, nézze meg õket.
I really happy for you...
...and Iaam let you finish but Kylie Minoque has one of the best video of all time. <#zavart1>#zavart1><#nevetes1>#nevetes1>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Megvádolták, hogy férfi, de õ aszongya nõ, a wikipedia szerint nõ, szóval szerintem nõ.
Amúgy a reklámban lévõ csajra gondoltam és nem az énekes "csajra(?)"
Þór vígi þessi rúnar
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
#23 Valószínûleg el lopdosták a kisgyerekektõl<#idiota>#idiota>
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.youtube.com/watch?v=alMw67lhqYg
meg a társai... igazából ezt veszem majd alapul, a szívhez szóló reklámokat 😉
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hát ezt szerettem régebben, most meg a T-mobile asszem családi csomagos színházasat<#idiota>#idiota>Nemtom ismeritek-e, de jútyúbon nincs fent.
Az Univer reklámját meg gyûlölöm..<#wow3>#wow3>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.