148
MI a kedvenc reklámotok a tv-ben? És melyiket gyűlölitek?
-
#68 Brazil v Portugal:
http://www.youtube.com/watch?v=5gOosl1SeeA
Take it To the next level:
http://www.youtube.com/watch?v=hy-3QHK7i-Y
ha szerinted ezek nem jobbak.... -
Trillerke #67 Szeretettel várjuk a jobbakat ;) -
#66 Hát sztem ennél sokkal sokkal jobbak voltak régebben, meg gondolom lesznek is. Még a Walcottos csak-csak.. -
csipa44 #65 Nekem most az Arshavinos nike reklám tetszik nagyon:) Azok közül amik a sportcsatornákon mennek... Más tévét nem nagyon nézek. -
#64 Nekem úgy általában is bejönnek mindig a nike reklámok, de ezek a mostaniak még a többi között is jónak számítanak. Főleg a magyar szinkronnal:) -
#63 hát ha az ott will smith lenne, a költségvetés kicsit több lenne -
Trillerke #62 0:9-nél az ott nem Will Smith? :D -
Daza500 #61 Jó zene kiváló computer-animációkkal
-
#60 -
#59 Így van!!!! -
#58 -
#57 neked is sok agyad lehet hogyha a reklám szóról azok a fosok jutnak eszedbe amiket a magyar tv-ben látni. igenis van rengeteg kurvajó reklám és igenis nem kis kreativitás a jókat kitalálni, és nem hülyeség ezzel foglalkozni. te szélesítsd először a látókörödet és utána szólogass be faszságokért. -
BBaresz #56 a doubletake csúúúúúúúúúúúúúúúúúcs -
#55 gerápáááá -
tom235 #54 Sajnos a mai iskolákban sokszor megkövetelik, hogy ilyen baromságokról írjanak dolgozatot. Az iskola is lényegében egy nagy marketingfogás: jól behülyítik a kölyköket, hogy aztán megvegyék azt a sok szart, amit a tévében látnak. -
#53 az biztos -
huntofa #52 a témaindítónak: nagyon értelmes ember lehetsz ha ilyen hülyeségről írsz dogát -
huntofa #51 két lehetőség van:
1. vagy reklámbuzik vagytok
2. vagy munkanélküliek , akiknek nincs jobb időtöltése mint éjjel nappal a TV előtt ülni -
Az öt legjobb :) -
#49 ebben van pénz bőven :D
én is csíptem akkoriban ) -
#48 nekem ez jön be nagyon:
-
#47 régi mennyivel jobban nézett ki. -
Gvik #46 Jaj köszönöm hogy belinkelted. Már el is felejtkeztem róla, de nekem is ez az egyik kedvenc reklámom, bár engem a zene fogott meg nagyon benne. A videóból visszakerestem a számcímre meg előadóra, és azóta sem megy ki a fejemből, folyton ezt hallgatom meg dúdolgatom. -
#45 -
#44 Nekem a 43# ban lévő BK reklám, és régebben volt egy gilette reklám, mikor a hülye csávó hibásan mondta be a reklámot xDDDD Magába a reklámba értelemszerűen a kipróbálható autó, egy saleen S7 es volt, az a balfasz meg ferrarit mondott, erre figyeltem fel régebben...de az a saeen miatt volt jó reklám csak:]
Nameg az Új dodge challenger reklám] -
#43 -
gyepesjoint #42 -j -
gyepesjoint #41 a bajnkos reklámok,mert mindig eszembe juttatják,hogy én bizony itt élek Magyarországon,és akkor néznek hülyének,amikor akarnak :)) -
#40 mármint a kocsi nem a reklám :) -
#39 hehh olaszoknak nemhiszem hogy tetszik :)
(nekem sem annyira) -
#38 Ez a kocsi nem Kelet Európának van szánva. -
Magyar adón, még nem nagyon láttam. -
#36 régebben (legalább 6-7 éve) volt a TV-ben egy Snickers reklám. Repülőtér volt a helyszín, volt egy őr aki a fémdetektorral vizsgált épp egy faszit. A detektor ugye elkezdett pittyegni, majd elkezdtek szájjal zenélni. Azóta is keresem ezt a reklámot, de nem találtam meg sehol. Esetleg valaki emlékszik még rá? Megköszönném, ha valaki belinkelné ide. :) -
hangyafarm #35 Atti ez a Nike reklám tényleg nagyon ott van! Még sosem láttam, pedig a youtube-on már több, mint 4 millióan nézték meg:)
Rájöttem, hogy a legjobb reklámok a Nike reklámok. Aki kételkedik, nézze meg őket.
-
#34 Yo Taylor!
I really happy for you...
...and Iaam let you finish but Kylie Minoque has one of the best video of all time.
-
#33 Az összes nike reklám, főleg ez:) illetve még favorit a #9-es :D -
#32 Ennek utánaolvastam de egyértelműen nem tudnám mondani biztosan.
Megvádolták, hogy férfi, de ő aszongya nő, a wikipedia szerint nő, szóval szerintem nő.
Amúgy a reklámban lévő csajra gondoltam és nem az énekes "csajra(?)" -
#31 csak ez kell belőle: http://www.youtube.com/v/x-OqKWXirsU&hl=en&fs=1 (az src) és flash tag-ek közé -
Hihi
-
#29 A csaj egy férfi!Transzi!:D
Mármint aki énekli:D