148
MI a kedvenc reklámotok a tv-ben? És melyiket gyűlölitek?
  • Coldplayer
    Brazil v Portugal:
    http://www.youtube.com/watch?v=5gOosl1SeeA

Take it To the next level:
    http://www.youtube.com/watch?v=hy-3QHK7i-Y

ha szerinted ezek nem jobbak....
  • Trillerke
    Szeretettel várjuk a jobbakat ;)
  • Coldplayer
    Hát sztem ennél sokkal sokkal jobbak voltak régebben, meg gondolom lesznek is. Még a Walcottos csak-csak..
  • csipa44
    Nekem most az Arshavinos nike reklám tetszik nagyon:) Azok közül amik a sportcsatornákon mennek... Más tévét nem nagyon nézek.
  • mentosz
    Nekem úgy általában is bejönnek mindig a nike reklámok, de ezek a mostaniak még a többi között is jónak számítanak. Főleg a magyar szinkronnal:)
  • Kasabian
    hát ha az ott will smith lenne, a költségvetés kicsit több lenne
  • Trillerke
    0:9-nél az ott nem Will Smith? :D
  • Daza500
    Jó zene kiváló computer-animációkkal

• poppe
  • nan76
    Így van!!!!
  • solo
  • Kicsikiraly
    neked is sok agyad lehet hogyha a reklám szóról azok a fosok jutnak eszedbe amiket a magyar tv-ben látni. igenis van rengeteg kurvajó reklám és igenis nem kis kreativitás a jókat kitalálni, és nem hülyeség ezzel foglalkozni. te szélesítsd először a látókörödet és utána szólogass be faszságokért.
  • BBaresz
    a doubletake csúúúúúúúúúúúúúúúúúcs
  • Davidus
    gerápáááá
  • tom235
    Sajnos a mai iskolákban sokszor megkövetelik, hogy ilyen baromságokról írjanak dolgozatot. Az iskola is lényegében egy nagy marketingfogás: jól behülyítik a kölyköket, hogy aztán megvegyék azt a sok szart, amit a tévében látnak.
    az biztos
  • huntofa
    a témaindítónak: nagyon értelmes ember lehetsz ha ilyen hülyeségről írsz dogát
  • huntofa
    két lehetőség van:

1. vagy reklámbuzik vagytok

2. vagy munkanélküliek , akiknek nincs jobb időtöltése mint éjjel nappal a TV előtt ülni
  • Fujiryu

Az öt legjobb :)
  • poppe
    ebben van pénz bőven :D
    én is csíptem akkoriban )
  • nan76
    nekem ez jön be nagyon:

• Apus
    régi mennyivel jobban nézett ki.
  • Gvik
    Jaj köszönöm hogy belinkelted. Már el is felejtkeztem róla, de nekem is ez az egyik kedvenc reklámom, bár engem a zene fogott meg nagyon benne. A videóból visszakerestem a számcímre meg előadóra, és azóta sem megy ki a fejemből, folyton ezt hallgatom meg dúdolgatom.
  • solo
  • solo
    Nekem a 43# ban lévő BK reklám, és régebben volt egy gilette reklám, mikor a hülye csávó hibásan mondta be a reklámot xDDDD Magába a reklámba értelemszerűen a kipróbálható autó, egy saleen S7 es volt, az a balfasz meg ferrarit mondott, erre figyeltem fel régebben...de az a saeen miatt volt jó reklám csak:]

Nameg az Új dodge challenger reklám]
  • Smicy2
  • gyepesjoint
    -j
  • gyepesjoint
    a bajnkos reklámok,mert mindig eszembe juttatják,hogy én bizony itt élek Magyarországon,és akkor néznek hülyének,amikor akarnak :))
  • kifli
    mármint a kocsi nem a reklám :)
  • kifli
    hehh olaszoknak nemhiszem hogy tetszik :)
    (nekem sem annyira)
  • Kandurex
    Ez a kocsi nem Kelet Európának van szánva.
  • Nohab

Magyar adón, még nem nagyon láttam.
  • SLICK
    régebben (legalább 6-7 éve) volt a TV-ben egy Snickers reklám. Repülőtér volt a helyszín, volt egy őr aki a fémdetektorral vizsgált épp egy faszit. A detektor ugye elkezdett pittyegni, majd elkezdtek szájjal zenélni. Azóta is keresem ezt a reklámot, de nem találtam meg sehol. Esetleg valaki emlékszik még rá? Megköszönném, ha valaki belinkelné ide. :)
  • hangyafarm
    Atti ez a Nike reklám tényleg nagyon ott van! Még sosem láttam, pedig a youtube-on már több, mint 4 millióan nézték meg:)
    Rájöttem, hogy a legjobb reklámok a Nike reklámok. Aki kételkedik, nézze meg őket.
  • BaliBoy
    Yo Taylor!
    I really happy for you...
    ...and Iaam let you finish but Kylie Minoque has one of the best video of all time.
  • Atti12
    Az összes nike reklám, főleg ez:) illetve még favorit a #9-es :D
  • Carlos
    Ennek utánaolvastam de egyértelműen nem tudnám mondani biztosan.
    Megvádolták, hogy férfi, de ő aszongya nő, a wikipedia szerint nő, szóval szerintem nő.
    Amúgy a reklámban lévő csajra gondoltam és nem az énekes "csajra(?)"
  • poppe
    csak ez kell belőle: http://www.youtube.com/v/x-OqKWXirsU&hl=en&fs=1 (az src) és flash tag-ek közé
  • szjuca

Hihi

• Máté94
    A csaj egy férfi!Transzi!:D
    Mármint aki énekli:D