Emmy 2009: a legjobb sorozatok listája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

30rock-ból láttam egyet szinkronosan. hááááát, elég fura volt. Eredetiben viszont szeretem. (bár szerintem vannak jobb sorozatok is. Hasonló jellegûbõl a Studio 60-t szerettem, kár, hogy vége 😞 )
Big Bang-et nem tudom, le lehet-e normálisan szinkronizálni, Sheldont szerintem lehetetlen.
Amúgy grat. a díjazottaknak.
A South Park megérdemelte...
Nekem Alec Baldwin a mellékszereplõk császára. Igen volt pár fõszerepe is, de szerintem a max. 50 sorosokban a legjobb. Kerestem lyukakat a pályafutásában, de '83 óta mint egy gép, úgy nyomja.
zorrobomber
Abban a kategóriában nevezték, pont.

Shodan
Igen, jöhetne már az s02 szinkronosan ,mert sheldon túl gyorsan beszél és nem tudom olvasni 😊

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

djstefi
Gratula a South Park-nak ! a hivatalos honlapjukon ez all : Margaritaville Wins an Emmy! es errol a reszrol van szo :http://www.southparkstudios.com/episodes/220760/

Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!

Rincewind
the Big Bang Theory nem vitt semmit? Kar, pedig fergeteges, imadom minden percet. 😊
Oké, hogy csak szinkronos részeket láttam belõle, de A stúdió még arra sem volt képes, hogy elmosolyodjak tõle...
akinek nem tetszik, annak azér, mert egyik karakterrel se tudja magát összekötni 😊 sajnos én hasonló helyzetbe vagyok mint Ted és Robin 😞 😄 valszeg ezért tetszik annyira 😊 meg Barney-tól látom a jópéldát, hogyan kellene... 😄
meglehet, de ami igazán gáz, hogy én meg túl sok hasonlóságot fedezek fel magam meg Mosby közt...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

És mennyire igaza lenne. 😊
bár, kár volt ez leírni, mert Winnie mindjárt jön és leírja, hogy csak egy túlhypolt sorozat 😄😄
én még mindig a how i met your mother -t hiányolom 😞 😊 most néztem végig a 4. évadot, szigorúan angolul, és hihetetlen miylen jó színész a Barney- t alakító Neil Patrick Harris! legalábbis erre a szerepre tökéletes! 😊
legjobb animáció: south park? tényleg? ezt tudták kihozni? ezt?

30 rocknak meg breaking badnek örülünk
Legjobb férfi fõszereplõ (komédia): Alec Baldwin, A stúdió
Legjobb nõi mellékszereplõ (dráma): Cherry Jones, 24
egyetértek! 😊
"Legjobb férfi mellékszereplõ (dráma): Michael Emerson, Lost - Eltûntek"
Mellékszereplõ? Szerintem õ az egyik fõszereplõ.
bertino
zsír.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!