17
-
bippo #17 30rock-ból láttam egyet szinkronosan. hááááát, elég fura volt. Eredetiben viszont szeretem. (bár szerintem vannak jobb sorozatok is. Hasonló jellegűből a Studio 60-t szerettem, kár, hogy vége :( )
Big Bang-et nem tudom, le lehet-e normálisan szinkronizálni, Sheldont szerintem lehetetlen.
Amúgy grat. a díjazottaknak. -
CELL9999 #16 A South Park megérdemelte... -
TeDDyRuSh #15 Nekem Alec Baldwin a mellékszereplők császára. Igen volt pár főszerepe is, de szerintem a max. 50 sorosokban a legjobb. Kerestem lyukakat a pályafutásában, de '83 óta mint egy gép, úgy nyomja. -
#14 Abban a kategóriában nevezték, pont. -
#13 Igen, jöhetne már az s02 szinkronosan ,mert sheldon túl gyorsan beszél és nem tudom olvasni :) -
#12 Gratula a South Park-nak ! a hivatalos honlapjukon ez all : Margaritaville Wins an Emmy! es errol a reszrol van szo :http://www.southparkstudios.com/episodes/220760/ -
#11 the Big Bang Theory nem vitt semmit? Kar, pedig fergeteges, imadom minden percet. :) -
Balintos #10 Oké, hogy csak szinkronos részeket láttam belőle, de A stúdió még arra sem volt képes, hogy elmosolyodjak tőle... -
Szemjuel #9 akinek nem tetszik, annak azér, mert egyik karakterrel se tudja magát összekötni :) sajnos én hasonló helyzetbe vagyok mint Ted és Robin :( :D valszeg ezért tetszik annyira :) meg Barney-tól látom a jópéldát, hogyan kellene... :D -
feamatar #8 meglehet, de ami igazán gáz, hogy én meg túl sok hasonlóságot fedezek fel magam meg Mosby közt... -
1Obi1 #7 És mennyire igaza lenne. :) -
Szemjuel #6 bár, kár volt ez leírni, mert Winnie mindjárt jön és leírja, hogy csak egy túlhypolt sorozat :D:D -
Szemjuel #5 én még mindig a how i met your mother -t hiányolom :( :) most néztem végig a 4. évadot, szigorúan angolul, és hihetetlen miylen jó színész a Barney- t alakító Neil Patrick Harris! legalábbis erre a szerepre tökéletes! :) -
kukacS3K #4 legjobb animáció: south park? tényleg? ezt tudták kihozni? ezt?
30 rocknak meg breaking badnek örülünk -
AnonymouS #3 Legjobb férfi főszereplő (komédia): Alec Baldwin, A stúdió
Legjobb női mellékszereplő (dráma): Cherry Jones, 24
egyetértek! :) -
krk #2 "Legjobb férfi mellékszereplő (dráma): Michael Emerson, Lost - Eltűntek"
Mellékszereplő? Szerintem ő az egyik főszereplő. -
#1 zsír.