16
-
Ferrer #16 Nem azért eszünk iszunk moziban, mert otthon akarjuk érezni magunkat, csak élvezetes dolog "beleenni" magunkat a filmbe.. -
#15 Ne sörözz moziban. -
cateran #14 Hehh..vegtere is filmet nezni jar az ember moziba es nem enni...(es lassuk be,a film ertekehez a cola semmit sem ad..)
Szerintem az emberek azt akarjak elhitetni magukkal,hogy "tisztara olyan mintha otthon lennek",pedig hat....
(aki meg nem bir ki etel-ital nelkul 2-3 orat,az legyen szives most azonnal haljon meg es ne orokitse tovabb a genkeszletet,ha lehet..koszonom) -
Beyond silence #13 van hosszabb is: a 85 órás Cure For Insomnia :DD -
#12 Hát akkor ezen nem kell csodálkozni,cicuka!
Én direkt nem viszek be italt, sőt még ételnek minősülő valamit, amit rágcsálhatok a film közben. Ennek ellenére nekem három órás film meg sem kottyan, ha tetszik. Akkor a végén csak ennyit mondok: jé, ez volt 3 óra? -
winnie #11 vidéken szokás az ilyen hosszú filmeknél. -
blessyou #10 Nálunk Győrben "A király visszatér" alatt volt egy 10 perc szünet, a nézők kényelme érdekében. Nem hülyeség... -
kukacS3K #9 nemhülyeség, egész star trek alatt visszatartottam mert valaki aztmondta hogy a szörnyről ne maradjak le - persze pont akkor nem bírtam tovább amikor az a rész jött:D -
Aramil #8 arra inkább alvás-szünet kell... -
#7 27 órás film???? szép:D -
MasterChief #6 Ennek a tagnak túl sok a szabadideje... -
pixx #5 Nem normális, hogy 3 órát ülsz bent egy moziban, hiába nem kell pisilni a seggem akkor is elülöm.
Egy 2 óra feletti filmnél elvárható lenne...egy 3 órás filmnél meg már kötelező kéne, hogy legyen. -
#4 Emlékszem régen az extrém hosszúságú filmeknél (pl. Ben Hur) még szünet is volt, mint a színházakban.
Amúgy szerintem ennek a szolgáltatásnak többnyire a nők fognak örülni. -
#3 Bementem 4 sörrel moziba 30 percenként mentem ki brunyálni tapasztalból írom :D -
#2 Az átlag ember elméletileg kibír 2-4 órát anélkül, hogy övön aluli jelzés lenne, hogy ideje lenne meglátogatni a mellékhelyiséget.
Az más tészta, hogy 1 liter kólával beülünk, aztán nézzünk, hogy már a 87. percnél azon filózik az ember, hogy belebrunyál a kólás pohárba, hogy ne maradjon le a fontos részről (ezt nem tapasztalatból írom).... -
JungleGeorge #1 Florionak inkabb orvoshoz kellene mennie, mert valami problemaja lehet, ha nem bir ki 3 orat WC nelkul.