2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
#131 LOL????
mennyama...
ad1: luzerf*szidiotak elirtak a besztevőr(Dawn) ZoNbiag film evszamat!444 (1979->1978 jeeee akkor szulettem ^^)
ad2: az emlitett film a besztevőr...
ad3: hogylehetmarsokadikamasikklasszikDÉJOFDÖDED????,,,,,,,,,,vesszo
ad4: eshogylehetelsoazIGAZIBESZTEVŐR film Rimééékje???? erted! rimek!444NÉÉGY (es nem! es nem! megvan mind eredetibe lattam a rimeket is oda-vissza(rendezoi, angol stb) 6X de akkoriZS!
jah bájdövéj! latom azert van itt iZS par ZoNbiag fan, gondoltam tolhatnank e'lo" talit... jonni fog a Zombieland, es ott ilyen csapatostul lehetne feelingelni egy mozizassal (ofkorsz valami utolso idopontos eloadast) :] (bar ha jol emlexem, neked qvva messze lenne Pest :((( ) -
#130 MUST SEE!!44 -
#129 Dead Rising
Legeslegjobb zombis túlélős játék! Persze az első rész csak xbox360on elérhető a 2. rész majd lesz PCn is állítólag. -
#128 -
ZsirosKenyer #127 néztem videót tubuson, egész durván ki vannak dolgozva a helyszínek.
A zombik mozgása kicsit lehetne finomabb, de komolyan parábbnak tánt mint a RE -
Noodlee #126 Jónak tűnik, de az oldalon csak a demo van fent :(
Fullról nincs linked? -
#125 Zombie Book List :o) -
Gabo #124 Bocs! A lényeg lemarad.
http://www.outofhell.net/ -
Gabo #123 Nem tudom, hogy ezt ismeritek-e. Kipróbálni még nem próbáltam, de a képek alapján... WOW! -
haxoror #122 Resident Evil 2-3 -
#121 volt hogy 1 hónapig last stand 1 el meg 2 vel játszottam itthon :D az mekkora játék , főleg a végén a bázis :D -
#120 Mai napig egy ilyenre vágyom :DDDDD
Addig is: kongregate.com -> The Last Stand 2 :DD -
tttttom #119 Hello!
Valaki nem tud olyan játékról ahol zombikat lehet ölni.De nem csak arról a szól a játék, hogy csak ölni és ölni.Hanem mittom én élelem/tulélők keresése is lenne a feladat meg persze stukker szerzés. :D Ja és, hogy minél hamarabb kijuss xy városból, hogy túléld a zombi inváziót. :D
Valaki nem tud ilyet? -
#118 Egy zombi-apocalypse könyv, kb a World War Z ellentéte. Tulajdonképpen egy csávó naplója az egész, napról napra írkálja le, hogy mi történt vele, és hogyan élte túl (bár még nem értem a végére, szal lehet, hogy nem éli túl :DDD) -
#117 Miről szól? -
#116 Kétlem. Tegnap este ledaráltam az első 100 oldalt, nagyon tetszik eddig :)
Nem tudom mennyire beszélsz angolul, de egy ilyen témájú könyv nyelvezete nem fogható mondjuk egy Poe novellához, így viszonylag könnyen érthető..
Szótár ölbe, aztán GO. Még tanulsz is valamit :) -
#115 Magyarul ez nincs? -
#114 Day by Day Armageddont-t olvasta valaki?
Ízelítő -
Noodlee #113 Általában az opciós beállításokat nem nagyon szoktam nézegetni, így a 3. pályán bukkantam rá, hogy pusztakézre is át lehet váltani. Előtte a ládákat is stukkerrel lőttem szét :P -
Noodlee #112 ty -
#111 de. options->film effect elől kiveszed a pipát. -
Noodlee #110 A "hangyás" képpel nem lehet valamit kezdeni?
Néha idegesít, hogy nem tiszta a kép. -
Noodlee #109 -
#108 Btw. klasszik. -
#107 -
Noodlee #106 Akkor azért jól gondoltam, hogy elég sok RPG elem van benne.
Csak ránézek ma :P -
#105 Nááá, vannak titkos placcok, amiket meg kell keresni, küldetések, amikben pl. fegyveralkatrészt kell begyűjteni, vagy adatot kell letölteni egy szerverről, és odaadni az egyik katonafejesnek.
Meg amiről Calverrel diskuráltunk: karakter képességeinek fejlesztése, fegyverek, páncélok, egyéb kiegészítők vásárlása, implantok. -
#104 Ja, a fegyverek megválasztása fontos, ezt elfelejtettem írni! Az ellened gépfegyverrel, meg valami plazmavetővel jövő páncélos genyákat nem minden csúzli viszi, szépen ki kell tapasztalni, nem segítek. -.- -
Noodlee #103 Tegnap este nem volt időm ránézni.
Ha a játék lényege annyi, hogy csak ész nélkül klikkelgetni kell, akkor lehet, hogy mégis kihagyom, bár a képek alapján jónak tűnnek. -
#102 A lényeg az iszonyat mértékű hent, elég kevés gondolkodással, de szerintem nagyon jól eltalált játék. -
Noodlee #101 Alien, és a Zombie shooter is kimaradt eddig.
Igazából azt hittem, hogy csak ész nélkül klikkelgetni kell, de látom, hogy azért van némi értelem a játékban. Lvl, statok, stb. -
#100 Köszi, 30-án.
Gémet toljad, akár mindkét részt. -
Noodlee #99 Neked meg utólag is bódogot!
Asszem pár napja volt? -
Noodlee #98 Faxom!
Má teljesen felcsigásítottatok :P
Haza megyek, és kipróbálom!
Má leszedtem, csak még nem raktam fel :) -
#97 Az elég perverz (gunstand) :DDD -
#96 Még csak easyben toltam végig, a végén a főgenya vicces, kinézetben és méretben is. Valami fossal lövöldözik, ami eléggé levesz fizikailag. Gyanítom, hogy mediumon már rendesen húzós, én most hardon fogok találkozni vele.
Az egyéb játékmódokat nyomtad/nyomod? Ebben most van egy új, Gun Stand nevezetű, szemét egy dolog. :-@ -
#95 mégegy: végére ez mennyire nehezedik be? azért kérdezem még most, mert így hirtelen visszaemlékeztem h Alien Shooter Revisited-del mennyit szoptam mediumon, mivel volt oly' kedves és a végére úgy benehezedett, h egy hímringyó is könnyeket hullatott volna. -
#94 igen? én csak xp módosító hatását láttam. az rémlik Alien Shooter: Vengeance-ban INT a implantokat határozta meg, itt nem igazán láttam ilyen kiírást... viszont ez a "csak 3 fegyver" rendszer ez eddig nekem szimpatikusnak tűnik, meg az egész intentory jópofa -
#93 Lejött nekem is :] -
#92 Ja, lángszóró lesz... majd. :)