2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
Noodlee #171 hangulata megvan.
Nekem bejön. -
#170 Kurva nagy kár ezért -.- -
#169 motion sickness aranyos dolog mondjuk nálam is csöppet előjön attól a gémtől (és semmi mástól), de végül is túlélhető, meg egy negyed óra után már nem is zavar... de fogalmam sincs hogy tudták így összerakni, mert a legelbaszottabb FPS ahol össze-vissza pattog mozgás közben a karakter feje (remélem érthető mire gondolok: head bobbing) se hozott soha elő semmi ilyesmit, még Mirror's Edge sem...
viszont tüskés kisautóval elmosódott vérfolttá alakítani a zombikat = WIN. -
#168 Nekem kicsit hányigerem lesz tőle :Dd -
#167 feladtam HD imádatomat és megnéztem Zombielandet határozottan kellemes, cameo meg epic... "I was never a very good practical joker."
Zombie Driver meg egész vállalható, bár nem a legjobb, de azért épp el lehet vele szórakozni -
#166 :] -
#165 Ugyi mondtam:) -
#164 Ejbazmeg megnéztem. Elbaszott jó. :OOOOOO -
#163 De jó, hogy mondod, teljesen kiment a fejemből az a cucc. -
#162 Out now :DDD
Más: Végre lejött a Dead Set :) Az első részbe bele-beletekertem, hát mit ne mondjak, nagyon jónak tűnik >:] Első adandó alkalommal egyben megnézem! -
#161 ja és hozzá a póló ofc. -
[apro]humorosaranyosból nyúlva -
#159 Ez ilyen tipikus "then something went wrong" kísérlet :DD -
ZsirosKenyer #158 elohalott_malacokkal_kiserletezik_a_pentagon
"A zombiszérum leállítja a légzést és a keringést, de 10 órával meghosszabbítja az időt, míg megmenthető a sérült katona."
-
Noodlee #157 Elvileg nem jön ki PC-re, de azért reménykedhetünk :P -
#156 Wtf? :D -
#155 Megjelent :DD -
#154 :-D -
#153 Mondjuk az opening tényleg megér egy HD-t :D -
#152 dehát a fröcsögő agyvelőt muszáj HD-ben nézni -
Noodlee #151 Tényleg jó :) -
#150 DVDrip má nem is jó? Micsoda igények alakultak ki :S :D -
#149 Hogyan basszunk el egy alapvetően jó koncepcót :DD -
#148 Előbbit gondoltam, utóbbinak örülök. -
#147 majd ha lesz 720p -
#146 Infok a WWZ filmről.. -
#145 Ami ott van az elég vastag túlzás, de egyszer bőven nézhető és szórakoztató :o) -
#144 Épp néztem, hogy iszonyat jól áll imdb-n. -
#143 Zombieland-et tessék megnézni, egész vállalható :o) -
#142 „Vér folyt a szájából, teljesen átáztatta az ingét is, nem tudtam, mit csináljak, úgyhogy elcsaptam”
az eszébe se jutott hogy kikerülje és otthagyja :D -
#141 „Vér folyt a szájából, teljesen átáztatta az ingét is, nem tudtam, mit csináljak, úgyhogy elcsaptam”
negyed órája ezen röhögök
és még mindig nem volt erőm belemerülni Zombie Shooter 2-be :C -
#140 Ja! Ha meghal bizonyítsák be, hogy a pali valóban nem volt-e zombi! -
haxoror #139 Rule number 4: Double Tap!
Vissza kellett volna rá tolatnia!
És mi van ha szerencsétlen tényleg meghal? A bíróság vajon elfogadná védekezésnek hogy nem történt emberölés mivel az áldozat már (élő)halott zombi volt az ütközés előtt? -
#138 lol -
#137 [URL=http://velvet.hu/sztori/2009/10/24/zombinak_nezte_elutotte/]Nagyon helyes, sose lehet tudni [/URL] -
#136 Most megnéztem a tokot: 139 perces director's cut :> -
#135 Nem karton, sima műanyagtokos. :| -
#134 a kartonverzios? :o igy lement? :o
a rimék is mekvan origibe, de nyomaba sem er a reginek (nem minden a graf... o"ize a zeffekt :D) nekem az eredeti nyomaszto, tars.kritikas, szocdrama erzes jobban atjon a regiben -.- -
#133 ez zseniális
-
#132 Sopronhoz valóban nincs közel. :DD
Eredeti Dawn of the Dead-et amúgy tecsoban vásároltam, nem volt egy ezres sem :DDD
De nekem jobban tetszik az új.