2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
  • SötétBarom
    LOBOTOMIZER!!! :D:DDd
  • Calver
    semmi? zombie survival guide? onnan a zombilefejező "ásó"?
  • Lammer
    fogalmam sincs, LOL! :DDDDdd

amugy mar reg lejart a vipem, de a modisag miatt nem vette el sokaig... erre nemreg elvette a motor a vipemet... ugyhogy szerkeszteni csak modiagkent (ahol) tudok :DD
  • Calver
    na erről kinek mi jut eszébe?
  • SötétBarom
    Hova lett a lokóad?
  • Lammer
    hukerz? jojjonma' :D
  • Lammer
    LOAL xD
  • Fidolorous
    Az..
  • SötétBarom
    Megnéztem a resident evil degenarationt, és nem volt rossz ÁM zombifilmnek jó szar... :D
  • SötétBarom
    :DDDDDDDD
  • Calver
    up
  • Loál János #200
    Oh wow.
  • Calver
    végigtoltam, awesome
  • SötétBarom
    Ez üt.
  • Calver
    "Megvan a The Walking Dead főszereplője: Andrew Lincoln." forrás

hát, Jonny Lee Miller azért keményebb srác lett volna
  • Calver
    nice

pedig Jonny Lee Miller-ről (főleg Smith-es szerepe miatt) lazán el tudom képzelni h tömeges zombiirtást rendez - valahogy nekem olyan srácnak néz ki, aki szögeket eszik és vaskarikát "csinál belőlük"...
  • Lammer
    HOPPPA!!!!44444444NÉÉÉÉÉÉÉÉGY

JUHÉJJJ!44
  • SötétBarom
    Oppáhoppá! :o
  • Noodlee
    Ha valaki rászánná magát a Zombie Pandemic-re, akkor ezen a linken keresztül tegye plz :P

És szenvedje el magát lvl 3-ig :D
    1000 xp-t jelentene nekem.
    ty.
  • Loál János #192
    Kenneth Welsh = Windom Earle @ Twin Peaks =
  • Lammer
    csak hat egyedul

helyett

csak hat >>>NEM<<< egyedul

(sh*t, ide nincs modi jogom .D)
  • SötétBarom
    Majd egy unalmasabb munkanapon megnézem. Ha text based, akkor nem lehet annyira szar. :DD
  • Lammer
    es ez most hogyisvan?

lehet barangolniag? vagy mi? lehet 1utt menni, ha van czimbi? mert en mennek jatszani, csak hat egyedul :) legalabb innen a topikbol johetnenek maZsok iZS ^^
    [luZSta meknezni] ^^
  • Lammer
    LYoLLLYon maaaa!

[ki van ehezve]
  • SötétBarom
    ^.-
  • AntiHero

Link
  • SötétBarom
    Zombie Pandemic is a free 2D text based PBBG (persistent browser based game) multiplayer roleplaying (MMORPG) zombie game.
    The game features enriched RPG elements, including advanced combat, a skill tree and use of realistic navigation on a real world map. The game world consist of hundreds of locations offering even more game events and quests in a rich storyline.

Érdekesen hangizk.
  • Noodlee
    http://www.zombiepandemic.com/
  • Loál János #183
  • Lammer
    sajnos... :=/

a 6-ost meg nem lattam(uk... anyukam miatt, nem tud angolul, igy varjuk a subot!) mondjuk ez azert gaaaaz... meg nincs is februar, de MEGINT egy ev pihi? ez komoly? :SSS
  • Calver
    Survivors-nak kedden volt az évadzárója, most 1 évig pihi, majd vmikor jövőre jön a harmadik évad
  • Lammer
    nah reg voltam itt is ^^

sorban kiosztaZS :D
    -Zombieland jo volt, nekem tetszettag!44
    -Zombie driver: hulladek
    -Zombilution, naneeee... pfff
    -Dead set -->
    -Survivors meg marha jo! alig varom jojjon a kovetkezo aktualiZS resz! (ezt meg anyukam is nagyon varja! pedig...)

btw! mikor jon mar az ONTPOIC jatek? :D
  • Calver
    végigtoltam, ez kibaszott jó volt
    ennek örömére egy kis témába vágó zene
  • SötétBarom
    Gyóóóóóóóójáték!!! :D
  • SötétBarom
    Hmm.
  • jamamura
    LA HORDE kritika. újabb francia brutálhorror, ezúttal zombikkal.
  • SötétBarom
    Ami igazán win, az a The Wire, de az már nagyon OFF :D
  • Calver
    itt a topicja btw, innen SG-ről sztem kb ketten néztük, én még "viszonylag aktívan" (avagy ha nincs jobb) nézem is...

rövid véleményem: meglepően nyomasztó, és hozzá még meglepőbben öhm... unalmas. mármint megértem én a lassú folyású sorozatokat... de a Survivors-on jól látszik h úgy nyújtják el a részeket az írók ahogy nem szégyenlik. szerintem. (a "politikai korrektség" nevű vírust pedig inkább nem is emlegetném...)

Jericho az mondjuk hasonló unalomhegy volt, sőt, Jeremiah is, bár annak voltak azért jó pillanatai - de valamiért úgy néz ki posztapok témát nem tudja senki úgy feldolgozni h közben a tej meg ne alvadjon a néző szájában...

viszont True Blood = WIN na meg lesz ott is... háát... mondjuk úgy zombi-szerű móka a második évad vége felé
  • SötétBarom
    Junkie szerint a Jericho jobb. Namost szerintem az is harmatos, de legalább nézhető. Nem tudom. Majd nyáron az uborkaszezonban ránézek. :D

Amúgy sem szeretem a nem eléggé "graphic" dolgokat. Most éppen a True Bloodot nézem, ott is nyesnek néha szépen :DD
  • AntiHero
    Elkezdtem nézni a Survivors sorozatot. Ez is angol sorozat mint a Dead Set. Annyi, hogy itt nincsenek zombik. Viszont a világ 90% kiírtott egy vírus.

Érdekes sorozat a hangulata miatt érdemes megnézni még ha nem is zombis.

sorozatjunkie