2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
  • SötétBarom
    "Customer Reviews
    Denon AKDL1 Dedicated Link Cable by Denon"

???
  • Calver
    belefér a témába?

többit is érdemes elolvasni, nem egyszerűek
  • Calver
    Ausztráloknak azért kurva jó dolguk lenne... kétszer annyian vannak egy több mint nyolcvanszor ekkora országban, kaja a pusztában is van (igaz h pattog a kis geci), víz kicsit problémás, de megoldható... hideg meg nincs, 3-5 évet épp szvsz ki lehet úgy húzni.

Magyarországról elhúzni, hát... ha tudod hogy lehet túlélni arrafelé, akkor irány Szibéria (legalábbis ezt mondja ZSG, igaza is van valamilyen szinten), ha nem, akkor vagy start le délre (bár ez is kétséges h milyen jó ötlet), vagy befoglalni valami szép kellemes tanyát és reménykedni, esetleg az infrastruktúra és társadalom teljes összeomlása után start délre, amikor a határon már nem fognak golyót röpíteni a kis buksidba, max nassolni belőle egyet

bár mivel szerintem nagy részünknek nagyvárosokból kéne elhúznia, ezért bizony a legvalószínűbb opció még mindig a "taste delicious"
  • Voltan
    Azt ne felejtsétek el, hogy ezek a tesztek mind az "ideális" körülményekről szólnak, vagyis az USA-ról. Ott ilyen helyzetben tényleg meg lehet mindazt valósítani, ami a ZSG-ban van.

De mi itt élünk, és itt sokkal nehezebb a dolog. Itt sokkal gyorsabban kéne reagálni, hogy esélyünk legyen. Ne felejtsétek, az első 1-2 hónap a legnehezebb. Addig pedig ki kell jutni az országból, lehetőleg még az első pár nap alatt. Magyarországon nincs túl jó menedékhely. Persze az erdőbe el lehet vonulni, és van még pár lehetőség, de nem könnyű.
    Na persze a Z-day után mi könnyű? :D
  • AntiHero
    Nyilván 100% nem is lehet:) De egy 50%-nak örülnék már:D
  • haxoror
    You are 44% likely to survive

Két nappal tovább fogok élni mint ti!

btw ez a teszt se a legjobb
    iskolás = bukta
    rendőr, katona háttér = win
  • SötétBarom
    25%..

Mondjuk itt szerintem ha a legjobbakat nyomod, akkor sem lesz több 50%-nál, ami így is reális kb :DD
  • Voltan
    De jobban belegondolva mégsem olyan jó ez a teszt. Kipróbáltam, mindenből a legjobbat választottam, ami max. egy Rambo-Bruce Lee- James Bond kombinációnál lehetséges, és úgy is csak 70% volt. Szóval...
  • AntiHero
    15% :(
  • SötétBarom
    Én ott kezdeném, hogy dél felé venném az utat valamilyen módon, mivel onnantól kezdve, hogy megszűnnek a közművek nem szeretnék a fagyhalállal dacolni. Megpróbálnék felkutatni valamilyen használható hajót (valami kisebb vitorlást pl..), aztán a kaja/menedék kérdés ki is van pipálva (útközben kölcsönöznék profi horgászfelszerelést xD). Az ivóvíz mondjuk problémás lenne, mivel a földközi tengeren nem esik minden másnap, így igyekeznék eljutni valami folyótorkolathoz, ahol felhalmozhatnék nagy mennyiségű ivóvizet.

Ami musthave ilyen esetben, az ez.

A hajóval meg frankón be lehet járni nagy terültet gond nélkül - gyümölcsökért, zöldségekért.
  • Teppik Amon
    így igaz, alap mű.

Én elbarikádoznám a lépcsőházat, lépcsőt lerombolnám. Tetőről lehet kommunikálni a többi házzal, kaja van (egy darabig). Pár napig ki lehet húzni..aztán majd meglátjuk :\
    Mindenképp az élelem meg a víz a kritikus dolog.
  • Voltan
    http://www.gotoquiz.com/real_zombie_survival_quiz

Itt viszont csak 12%-om volt... Igaz, ez sztem jobb kviz, mint az előző
  • Voltan
    Na ja, de ez azért az USA-ban sokkal egyszerűbb lenne.

Amúgy az is érdekes téma, hogy az infesztésön idején mit érdemes csinálni. Mozgásban maradni inkább, vagy menedéket találni.
    Ha az utóbbi, akkor mifélét?
    A legtöbb ember első tippje a rendőrség vagy a kórház lenne, épp ezért mindkettő halálos ítélet. Sőt, a kórház a legrosszabb húzás ugyebár.

Gondolom, a Zombie Survival Guide itt nem cseng ismeretlenül? :D
  • SötétBarom
    Fejből kell vágni a helyi vadászboltot, vagy kockáztatsz, és mész a yardra..
  • Voltan
    70% Basic Survivalist

Bár sajna itt Magyarországon alighanem megszívnánk, mert nem olyan egyszerű fegyverhez jutni...
  • SötétBarom
    Akkor gondolom a "fit" lenne, ami dobna még rá pár százalékot :DD
  • AntiHero
    Én sovány:)
  • Teppik Amon
    69%, basic survalist.
  • SötétBarom
    Te is dagadt vagy, vagy mi? :DDDDDDASD
  • AntiHero
    74% chance
    Three-Four Survivalist
  • SötétBarom
    Three-Four Survivalist

76% chance =)
  • Drephis
    volt már?
    zombi apokalipszis túlélős kvíz
  • Teppik Amon
    thx! :D
  • SötétBarom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Burn Zombie Burn (c) P2 Games TINYISO 22x15 MB
  • Teppik Amon
    Jól néz ki. Mi ez a játék? És mi az a PSN? (PlayStation?)
  • SötétBarom
    LOL
  • haxoror
    úristen
  • SötétBarom
    xDD
  • Calver
    meg egy majdnem Darwin díj
  • Calver
    bizarre linkage BTC-ről, amit remélem még nem raktam be ide
  • Lammer
    jojjjjjjjjjjjjon maaaaaaaaaaaa!!444nééégy :D
  • Lammer
    hat kb en is igy neztem, amikor olvastam rola, hogy Brad Pitt... mondom vevévétéef :DDDD
  • SötétBarom
    O_O
  • Calver
    nyálcsorgassatok
    WWZ film fuckyeah
  • SötétBarom
    úúúúÚ :>
  • Lammer
    akko' jo! :]
  • AntiHero
    Kábeles sorozat lesz. Ott meg nem szoktak sz.rakodni:)
  • Lammer
    :DDDD

(aztan lehet nalam is az lenne)
  • Lammer
    :DDDD
  • Calver
    10. részig olvastam csak, szóval...
    [apro]de ne is lődd le a poént