2532
Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
  • Protosz
    Hát hangos :D De mikor nyakig vagy a szarban tutira kivágod magad vele :D

Jut eszembe, közel harcnál mikor váratlanul támad meg egy csonti, mi a legjobb választás? Hát Ezio fasza kis rejtett pengéje. Egyből egy agyba döfés a csontinak probléma megoldva :] Elegáns, csöndes, stílusos... És a legfőképpen kifogyhatatlan tartalék fegyver.
  • Guren
    :3

• SötétBarom
    Erre rábíznám magam minden körülmények között :)
  • Teppik Amon
    omg
  • Calver
    [URL=http://www.cracked.com/article_19038_the-7-most-stupidly-overpowered-hunting-weapons.html]#4 megfontolandó[/URL]
  • Lammer
    VAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

bar en sem szeretem nezni, inkabb csinalni (marmint a gamet)^^
  • Protosz
    Meglepődnél mi minden van beleírva a vészforgatókönyvbe :D
  • SötétBarom
    :DD
  • Teppik Amon
    hozzászólások a legjobbak! :)
    De hogy már a CDC is a témán van? (amerikai járványügyi hivatal)
  • Calver
    ehhem...

és még ha kicsit témát is téveszt, de:
  • tutituti
  • Attila8805
    Én nekem nem volt türelmem végignézni:S
    Tetszeni tetszik csak nem szeretem a gameplayeket nézni inkább játszani:D
  • Protosz
    De asszem a videó után meg is van a kívánt zombi fajták amik a naplózáshoz kellenek :D Vélemény? :P
  • tutituti
    szerintem meg far cry2-ős,csak nem olyan unalmas.
    Bár az elektromos kést hanyagolhatnánk.
  • SötétBarom
    Postalos kicsit :)
  • tutituti
    most lestem.kurva jó lesz.( bár az elején az a rúgás azért megnevettetett:DD )
  • SötétBarom
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

KIBASZOTT NAGY
  • Protosz
    apró örömök kocka életünkben :Ð
  • Attila8805
  • tutituti
    Na a posztok szerintem igen jók lettek.
    grat nekünk.
  • tutituti
    dettó.De Lovecraft stílust nem tudnám felvenni mert már az olvasása is elég volt.Előkaptam fallout sorozatot is.abból majd merítek ötleteket a túlélésre vonatkozóan.
  • Fletley9
    én majd az éjszaka közepe fele csinálom meg, am én Lovecraftot látott és szerető személy vagyok, plusz Resik is nagy kedvencek nem is volt rossz megemlíteni őket :)
  • tutituti
    na kész a mai adag;)
  • Attila8805
    Jaja szerintem is így lesz érdekes és így derül ki kinek milyen a fantáziája.
  • Protosz
    Az a lényeg hogy bármit amit írunk kitalálunk ami a nagyvilággal kapcsolatos kihatással van a másik sztori írójára is :Ð ami tök poén :D
  • mijki
    Bocsi, nem akartam beleavatkozni a sztoritokba. Remélem nem probléma :)
  • tutituti
    egyik dubstep videó alatt ez volt háttér gondolom On-ra kapcsolok kicsit.
  • Protosz
    hát most már a repülős katasztrófát nekünk is bele kell fogalmaznunk az írásba :D érdekes lesz nem? :D De kérlek hanyagoljuk a nagyon kitalált részeket. Akkor átmegy az egész egy nagy poéngyárba :D ami más körülmények között nem rossz ötlet :D
    Szóval ha valaki valami nagy katasztrófát belesző a storyba azt nekünk is kénytelenül bele kell, nem azonnal, de idővel fogalmazni, mivel ez is meghatározó esemény lesz :D
    Egyre érdekesebb lesz ez a blog:D
  • Lammer
    "-ÓÓh értem. WAR? :D
    -Jöhet :D"

:DDDDDDDDDDD
  • Lammer
    Ferihegy? Az hol van?

[kotozkodik]
  • mijki
    De a város közepébe zuhant 747-es, izgalmasabb :)
  • Attila8805
    Tudom:D
  • mijki
    Budapesten, ott van Ferihegy, ami Mo. legnagyobb nemzetközi reptere. Onnan simán jöhet, egy fertőzött ember.
  • Attila8805
    Én nem olvastam semmi ilyet előtte max filmeket néztem de legalább lesz mivel magyarázni a fost írok:D

By the way akkor mi már bele is foglalhatjuk hogy Magyarországon Pestről indult az egész hóbelebanc.
  • mijki
    :D
  • Protosz
    Lehet könyv lesz belőle kitudja :P De igen az a 15 éves szint meglátszik, de nekem akkor is tetszett :D főleg hogy volt gatyád még traccsolni a haverokkal TS-en :D
    -Milyen volt a nap? á semmi csak 747-es landolt a 13asban, zombik meg ilyenek...
    -ÓÓh értem. WAR? :D
    -Jöhet :D
  • tutituti
    *'Blogot' akart lenni
  • tutituti
    Hát igen.idősebb korosztály kicsit máshogy fogalmaz.De nem csak a vén rókák olvassák a blogod.
    Meg nem árt ha egy pár Lovecraft könyvet is látott az ember.már csak azért is,mert így van kép arról hogy kell olyat írni amitől le veri az embert a víz.
  • Lammer
    "Kiss Miklós vagyok, 15 éves tanuló"

ahaaa, akkor mar ertek mindent :)

no offense buddy, tenyleg tavol all tolem, hogy megbantsalak, de most mar osszeallt a kep az itteni postjaidrol :))

Nekem amugy annyira nem "jon at" ... ha jatszottal a resident evil 1-2-3 nevezetu alkotasokkal, akkor "vagnad", hogy milyen hangulatunak kellene lenni egy zombis naplonak ^^
    (oooszom jo naplok vannak az re 1,2,3-ban)
  • mijki
    Vagy csak elkapták a vírust, csak még nem alakultak át. Mivel nincs ellenszer. Így megelőzik a bajt :)