23
-
dez #23 "A sony legtobb konzolos termeke egyszeruen nem fogy."
Áh, kicsit sem, tényleg. link (2 kattintással megnézheted a PS2-t is.)
Egyedül a PSP nem megy annyira, bár Japánban egy ideje jobban fogy, mint pl. a Wii vagy a DS-Lite, csak a DSi-t nem tudja utólérni. link
Hihetetlen, hogy így évek után is ugyanúgy dől belőled a FUD. -
Sir Ny #22 tudod, ha valaki hosszú útra megy, akkor valószínű, hogy azért megy hosszú útra, mert valami dolga van, és ha dolga van, akkor elképzelhető, hogy nem jut sok ideje olvasásra. az, hogy te, vagy én kiolvasunk 5-6 könyvet 4-5 nap alatt, az annak köszönhető, hogy mi reggeltől estig olvasunk, ő meg csak akkor, amikor mondjuk utazik, vagy várakozik. -
kvp #21 A legtobb bolt nem nagyon arul olyan termeket, ami a sajat piacat csokkenti. A mediamarkt sem szivesen arulna olyan konzolt, amihez utanna nem tud eladni semmit, mig a tobbihez ott vannak a jatekok, a filmek es mindezt nehany helyen meg a hasznalt cuccok kereskedelmevel is megtoldjak. Ezek utan ha elkezdik forgalmazni, akkor reszint nem adnak el tobb filmet/jatekot, reszint kiutik a hasznalt cuccok kereskedeset, reszit hozzajuk mennek majd reklamalni a vasarlok, hogy nem megy bele a psp-s umd a vadonat uj konzolba... A masik meg, hogy annyira keves fogyott mar a regi fajtabol is, hogy van olyan bolt ahol meg a bemutatora rendelt elso keszletbol is maradt a polcon. A sony legtobb konzolos termeke egyszeruen nem fogy. Ezzel szemben a mobiltelefon es a tv reszleguk meg talpon van, bar eleg gyenge eladasok mellett. -
neoG #20 5-6 könyv...na, az tényleg NAGYON HOSSZÚ út lehet.
úgy látszik, vannak akik műholdfelvételről láttak konzolt meg vannak akik könyvet... -
#19 Nagyon csúnya, és szvsz baxottul nem ér annyi pénzt... -
Quent1n #18 Sajnos a ShopTo nak igaza van. A Sony megint a saját szarságát nyomja és leszar mindenkit a világon. Pedig tudhatnák, hogy az egyszerű ember élteti őket és figyelni kéne a véleményekre, nem szembemenni mindennel, mert ők is tudnak koppanni. Megnézheti a Sony, hogy mennyi játékot fognak tőlük venni, de inkább a konzoleladásokon fog ez látszódni. A PS3at is csak az menti meg a totális leégéstől, hogy bitang jó játékok vannak rá amikre áldoznak az emberek. Na meg hogy az XBOX360 picit félresikerült és nem valami megbízható. A Sony politikája abban a esetben is megkérdőjelezhető volt. Én kicsit úgy vagyok a Sonyval, hogy egy nagyon elzárkózott cég aki a saját világában él. Apple 2 kb. A termékeik jók de az üzletpolitikája mindkét cégnek elég érdekes. Ráadásul a Sony termékei már egyáltalán nem annyira jók és kiemelkedők. Az Apple termékei ezzel szemben azért még mindig a top kategória. Lehet szidni az iPhone-t de tény hogy 140-60ért kapunk egy igen jó, minőségi telót ami kompromisszum mentesen hozza amit tud. Az iMac is ilyen. A notijaiktól nem vagyok elájulva de azok se rosszak. Ezzel ellentétben a Sonynak van PS3-a és ennyi. A többi termékük semmivel se különb mint a többi nagy gyártó termékei. Szerintem. Úgyhogy vagy vissza kéne térniük oda, hogy csúcstermékeket csinálnak, vagy vissza kéne venni az arcból és az árakból, mert hosszú távon ebből bukta lehet. Persze ez csak az én véleményem :) -
#17 a shopto meg a faszsagokrol valo beszeles helyett inkabb tanuljon meg vigyazni a bankkartyaadatokra, mert botrany amit csinaltak, a sajat boromon is tapasztalhattam. -
#16 nesze neked szep uj vilag, digitalis terjesztes.. -
tom235 #15 Most nem azért, de 25 ezerért is lehet venni psp-t igaz fat-et. Ellenben azt mondom, ha lenne benne telefon funkció akkor inkább megérne ez 80 ezret, mint egy (ahogy írtad sznoboknak vagy hülyéknek való) iphone. -
tom235 #14 "Amilyen "grafika" ezeken van..." Gondolom te még nemnagyon láttál akkor psp-t. -
#13 fúú baszátok meg,ez nagyon rondán néz ki:D -
cateran #12 Másik iq betyár..ki beszélt itt ERRŐl a termékről? ÉN a PSP és nem a PSP GO-ról beszéltem..ez csak 1 újabb epic fail a Sonytól...(jól mutatja mekkora agyatlan hülyék ülnek ott is a döntéshozó managerek közt..)
Ja,felutazok londonba,tényleg sokkal kényelmesebb netbookot vinni 200-300 fontért,mint 1 PSP-t 80-ért..mekkora agy vagy te is...(a mobil leharcolása ilyen módon dolgot meg sem emlitem..:D)
Sanyix: Amerikai..ami majdnem rézbőrü:D -
#11 sony mindigis egy mocsok sunyi szar cég volt. Valószínűleg a vezetőség nem is japán hanem "rézbőrű, ork" :D -
#10 Ez a pici szar nem való semmire, amire ne lenne elég egy mobiltelefon + netbook párosítás. Aki 80 ezer forintot képes azért kiadni, hogy legyen a zsebében valami amiről zenét hallgat, meg egy 10 centis képernyőn - 20 másodpercenként lapozva - olvasson szöveget, vagy neadjisten filmet - jabocs, ez már azt se tud -, az vagy sznob, vagy hülye!
Nem érdekel mid van, azt nézd hogy a cikkben levő termék mennyivel tud _kevesebbet_ mint az elődje! -
cateran #9 Lathatoan te is muholdfelvetelen lattal kezikonzolt:D Szar grafika?:D Rendes konyv..tenyleg mekkora 5let..legkozelebb viszek is magammal 1 hosszabb utra 5-6 konyvet..nyilvan jobb es egyszerubb (no es persze a sulyuk es terfogatuk sem szamottevo)mint vinni 1 PSPt:D
Mekkora elme vagy..a szuleid biztos buszkek rad... -
#8 Tök szarul néz ki, régi pspk sokkal jobbak. Nem tudom mi szükség erre a szarra. Ahelyett hogy kiadnák a psp 2-t. Nintendo szokása ugyanazt a konzolt kiadni 120 formátumban, nem tudom mér kell koppintani. -
#7 könyvesboltod van? -
Loverman #6 én se vennék ilyeneket, a rájuk megjelenő játékoknak kb akkora élvezeti faktora van hogy helyette inkább Rubik kockázhatnék hogy elfoglaljam magam. Amilyen "grafika" ezeken van...
Ebook readerként is funkcionál? szuper, 21. századi ember már rendes könyvet se vegyen a kezébe. -
cateran #5 Hát,jobb lett volna ha nem csak müholdfelvételről nézel meg egyet,mert pl a PSPmet pont játékra nem használom...de nézek rajta (saját encoding) filmeket,hallgatok zenét, (állati ritkán) netezek és nem utolsósorban ebook readerként is funkcionál... -
#4 Szerintem meg jobb a ds, mert jobb a játékfelhozatala, persze már hallottam olyan teljesítmény bolondokat is, akik még a psp teljesítményét is keveslik, inkább vennének ipod toucht, amire aztán tényleg nincsenek komoly cuccok... -
ADAMEX9 #3 Én valahogy kibírtam még hordozható játékok nélkül.
Se PSP, se GameBoy. Biztos el lehet vele szórakozni a buszmegállóban, de annyit nem ér meg nekem. Ezt se venném meg, mert csúnya és drága. -
BenceYCE #2 Egyszer vettünk egy Sony TV-t. Akkor debütált a Trinitron képcső. Na azóta volt az utolsó termékem ami Sony volt. A TV maga tökéletes volt. A Tőlük való vásárlási kedvem a fényképezőgép piacon tanúsított magatartásuk miatt lohadt. Nevetségesnek tartottam, hogy kötik az ebet a karóhoz, hogy csak az Ő formátumukat használhatom, ami még csak csak lenyelhető. De hogy mindezt 2, 3x-os áron, na az már egyáltalán nem piacképes szerintem. Így köszöntem szépen, de Sonyból nem kérek. -
fade2black #1 azért ez így elég kemény...