IMAX-mozikban a Pókember 4. és a Tron 2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez jó 😄
ááá.. még tini a winnie...<#zavart1>
te még nem vagy 50 éves? xD
Nyet torrent, nyet... only cinema elöször, ich liebe grosse screenben first watch.Igy megfelel? 😄
Mi az, hogy No torrent elõször? Nem torrent elõször? Ez nyelvtanilag helytelen.Figyelj oda, mert orrba leszel csapva!
én is meg tudom, sõt akarom is, de a családi dvd-zéseken kívül inkább próbálom a lemaradásaimat csökkenteni, mint sem régit nézni, amit bármikor meg tudok. idõvel el kell fogadnom, hogy a lemaradás sosem fog csökkenni és, hogy nézni nem csak az újdonság miatt érdemes, hanem a már többször bizonyított megbízható jó miatt is.
Nekem mázlim van abban hogy a kedvenc filmjeimet bármennyiszer megtudom nézni (na jó egy kis idõ eltelik két nézés között) legyen az Star Wars,LOTR,IndianaJ vagy bármi.
elsõ megnézés? ehh, de jó egyeseknek... régi vágyam megnézni másodjára egy filmet, de van egy olyan érzésem, hogy majd 50 éves kor fölött fog megtörténni😊 túl sok az újdonság..., és ha egy régi és egy új között kell választanom, akkor egyértelmû a döntésem.
Szeretem a Pókember filmeket.. az elsõ megnézés csak a nagyvásznon lehetségés (no torrent elöször)... De nem hiszem hogy kiadok több pénzt imax mozira.Inkább maradok a jó üreg lurdy 1.teremnél.