Szekeres Viktor

IMAX-mozikban a Pókember 4 és a Tron 2

Úgy tűnik, hogy az IMAX egyre inkább próbálja növelni a mozis bevételekben szerzett részesedését és kiveti hálóját a nagyobb címekre. Ezúttal az új Tron és a Pókember került bele az IMAX-hálóba.

Az IMAX Corporation megerősítette, hogy a Tron: Legacy IMAX-premiert kap párhuzamosan a normál bemutatóval. A Tron folytatása 2010. december 17-én lesz látható először Amerikában, és mivel Disney 3D Digital technológiával készül, ezért IMAX 3D formátumban lesz látható, s a harmadik film lesz az IMAX és a Disney által között 5 filmre szóló szerződésből.


A Sony is közölte a sajtóval, hogy a 2011. május 5-i világpremierrel egy időben a Pókember 4 IMAX-bemutatójára is sor kerül. Akárcsak a Pókember 2 és 3 esetében, a film természetesen nem IMAX-kamerákkal fog készülni, mindössze a kész kópiát konvertálják át IMAX formátumra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #9
    ez jó :D
  • smaszi #8
    ááá.. még tini a winnie...
  • CaptainRumi #7
    te még nem vagy 50 éves? xD
  • bladesoft #6
    Nyet torrent, nyet... only cinema elöször, ich liebe grosse screenben first watch.Igy megfelel? :D
  • algost #5
    Mi az, hogy No torrent először? Nem torrent először? Ez nyelvtanilag helytelen.Figyelj oda, mert orrba leszel csapva!
  • winnie #4
    én is meg tudom, sőt akarom is, de a családi dvd-zéseken kívül inkább próbálom a lemaradásaimat csökkenteni, mint sem régit nézni, amit bármikor meg tudok. idővel el kell fogadnom, hogy a lemaradás sosem fog csökkenni és, hogy nézni nem csak az újdonság miatt érdemes, hanem a már többször bizonyított megbízható jó miatt is.
  • bladesoft #3
    Nekem mázlim van abban hogy a kedvenc filmjeimet bármennyiszer megtudom nézni (na jó egy kis idő eltelik két nézés között) legyen az Star Wars,LOTR,IndianaJ vagy bármi.
  • winnie #2
    első megnézés? ehh, de jó egyeseknek... régi vágyam megnézni másodjára egy filmet, de van egy olyan érzésem, hogy majd 50 éves kor fölött fog megtörténni:) túl sok az újdonság..., és ha egy régi és egy új között kell választanom, akkor egyértelmű a döntésem.
  • bladesoft #1
    Szeretem a Pókember filmeket.. az első megnézés csak a nagyvásznon lehetségés (no torrent elöször)... De nem hiszem hogy kiadok több pénzt imax mozira.Inkább maradok a jó üreg lurdy 1.teremnél.