9
-
CaptainRumi #9 ez jó :D -
smaszi #8 ááá.. még tini a winnie... -
CaptainRumi #7 te még nem vagy 50 éves? xD -
bladesoft #6 Nyet torrent, nyet... only cinema elöször, ich liebe grosse screenben first watch.Igy megfelel? :D -
algost #5 Mi az, hogy No torrent először? Nem torrent először? Ez nyelvtanilag helytelen.Figyelj oda, mert orrba leszel csapva! -
winnie #4 én is meg tudom, sőt akarom is, de a családi dvd-zéseken kívül inkább próbálom a lemaradásaimat csökkenteni, mint sem régit nézni, amit bármikor meg tudok. idővel el kell fogadnom, hogy a lemaradás sosem fog csökkenni és, hogy nézni nem csak az újdonság miatt érdemes, hanem a már többször bizonyított megbízható jó miatt is. -
bladesoft #3 Nekem mázlim van abban hogy a kedvenc filmjeimet bármennyiszer megtudom nézni (na jó egy kis idő eltelik két nézés között) legyen az Star Wars,LOTR,IndianaJ vagy bármi. -
winnie #2 első megnézés? ehh, de jó egyeseknek... régi vágyam megnézni másodjára egy filmet, de van egy olyan érzésem, hogy majd 50 éves kor fölött fog megtörténni:) túl sok az újdonság..., és ha egy régi és egy új között kell választanom, akkor egyértelmű a döntésem. -
bladesoft #1 Szeretem a Pókember filmeket.. az első megnézés csak a nagyvásznon lehetségés (no torrent elöször)... De nem hiszem hogy kiadok több pénzt imax mozira.Inkább maradok a jó üreg lurdy 1.teremnél.