9
  • CaptainRumi
    ez jó :D
  • smaszi
    ááá.. még tini a winnie...
  • CaptainRumi
    te még nem vagy 50 éves? xD
  • bladesoft
    Nyet torrent, nyet... only cinema elöször, ich liebe grosse screenben first watch.Igy megfelel? :D
  • algost
    Mi az, hogy No torrent először? Nem torrent először? Ez nyelvtanilag helytelen.Figyelj oda, mert orrba leszel csapva!
  • winnie
    én is meg tudom, sőt akarom is, de a családi dvd-zéseken kívül inkább próbálom a lemaradásaimat csökkenteni, mint sem régit nézni, amit bármikor meg tudok. idővel el kell fogadnom, hogy a lemaradás sosem fog csökkenni és, hogy nézni nem csak az újdonság miatt érdemes, hanem a már többször bizonyított megbízható jó miatt is.
  • bladesoft
    Nekem mázlim van abban hogy a kedvenc filmjeimet bármennyiszer megtudom nézni (na jó egy kis idő eltelik két nézés között) legyen az Star Wars,LOTR,IndianaJ vagy bármi.
  • winnie
    első megnézés? ehh, de jó egyeseknek... régi vágyam megnézni másodjára egy filmet, de van egy olyan érzésem, hogy majd 50 éves kor fölött fog megtörténni:) túl sok az újdonság..., és ha egy régi és egy új között kell választanom, akkor egyértelmű a döntésem.
  • bladesoft
    Szeretem a Pókember filmeket.. az első megnézés csak a nagyvásznon lehetségés (no torrent elöször)... De nem hiszem hogy kiadok több pénzt imax mozira.Inkább maradok a jó üreg lurdy 1.teremnél.