Gerilla kertészet
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én egy épület tetejére erdõt telepítenék ha lehetne, fenyõt
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Csak nehogy úgy járj, mint akik ilyen hasonló civil kezdeményezésként újrafestették a gyalogátkelõhelyeket. Kiszabtak rájuk egy szép vaskos büntit, mert hogy közterületet nem lehet ám csak úgy festegetni, ahhoz engedélyek kellenek. Bár úgy tudom végül elengedték a bírságot, de egy ilyen idióta jogrendszerrel megáldott országban én a helyedben elõször utánanéznék, hogy mennyire cseszhetnek meg érte.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem akarok ünneprontó lenni, de :D
Út melletti fák? Olyan közel, ahogy itthon szokás? MI ÉRTELME? Tudod hány ember halt meg azért az utakon, mert az útmentén fa volt? Simán túlélték volna, ha csak árok van vagy még az se :-| Inkább beljebb lenne, meg több erdõ lenne :D
Út melletti fák? Olyan közel, ahogy itthon szokás? MI ÉRTELME? Tudod hány ember halt meg azért az utakon, mert az útmentén fa volt? Simán túlélték volna, ha csak árok van vagy még az se :-| Inkább beljebb lenne, meg több erdõ lenne :D
púúúúú
Inkább azzal kéne kezdeni, hogy rituálisan kiheréljük(méhtelenítjük, mindegy) azokat a "nagyokat" akik elintézik az út menti fák kivágását egyes településeken (lásd Szomód, Neszmély-Süttõ közötti szakasz stb..)
Ennek a jelenségnek köszönhetõen a terület szinte teljes mértékben elveszíti a jellegzetességét.Meg egyébként is...<#levele>#levele>
Ennek a jelenségnek köszönhetõen a terület szinte teljes mértékben elveszíti a jellegzetességét.Meg egyébként is...<#levele>#levele>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#eljen>#eljen>
és a szerves/szervetlen anyag és talajvíz körforgása is végbemegy odafenn:)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A legjobb az lenne, ha az eco házak mintáját követnénk és minden ház vagy legalábbis nagyon sok tetején zöldellne a növényzet. Mindjárt nem kéne kiakadnia a zöldeknek, hogy új parkoló épül, hisz az a terület megmaradna mondjuk teljesen, ami ott volt eredetileg... az épület tetején :)
púúúúú
habár én nem csinálom, de akik csinálják azokat becsülöm ezért. jó ötletnek tartom.
Hello!
A gerilla kertészet arról szól, hogy a környezetedben lévõ kopár közterületre növényeket ültetsz.
Vannak akik ideológiát is tesznek mellé, de szerintem nem arról kellene szólnia.
Hallottatok már a dologról? Mi a véleményetek? Van itt olyan aki már tett az ügy érdekében? Rendõrök mennyire nézik jó szemmel?
A gerilla kertészet arról szól, hogy a környezetedben lévõ kopár közterületre növényeket ültetsz.
Vannak akik ideológiát is tesznek mellé, de szerintem nem arról kellene szólnia.
Hallottatok már a dologról? Mi a véleményetek? Van itt olyan aki már tett az ügy érdekében? Rendõrök mennyire nézik jó szemmel?
← ElőzőOldal 2 / 2