Hat HBO-csatorna lesz kódolatlan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azóta, amióta vannak lámák, akik egy tévés hírnél egy tévécsatorna vagy sorozatcím megjelenése esetében reklámot kiáltanak.

(csak megsúgom: a híres/cikkes reklámot (x)-szel szokták jelezni. asszem itt is láttam hasonlót. az, hogy az hbo ír egy sajtóközleményt és minden újságnak kiküldi, akik meg örömmel jelentetik meg, mert azzal is kitöltik a teret, ráadásul kvázi ingyen van, hiszen megírták helyettük, az nem reklám, csak pár összeesküvéselméletet kiáltó fejében. miért fizessen az hbo, ha ingyen is kikerül az, amit akar?)
az sg mióta lett reklámoldal?? (és itt nem a felugró oldalakra gondoltam)

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

zola2000
A neten lehet találni HBO kódokat, csak rá kell guglizni, bár oké, tudom ez warez...

A

skodatuning
Sajnos nem látom be, hogy manapság miért érné meg nekem elõfizetni ezekre a "prémium" csatornákra.Ezért a 6 csatornáért többet kellene fizetnem mint a jelenlegi 60 csatornámért.
Régen mikor bejött az HBO még én is néha csorgattam a nyálam a tévéújságra, hogy de jó kis film lesz rajta és jó lett volna ha lett volna de ma már akkora a választék hogy nem látom mi benne a prémium...és akkor még ott van az internet is.

\"Nothing happens unless first a dream…”

Am. ide tartozik: volt egy régi fekete-fehér piros tévém, amivel egész jól bejött a HBO kódolt adása elõfizetés nélkül is <#vigyor>

LZ forever

Nem is tudtam, hogy van annyi lol.. Egybk. volt a házban HBO elõfizetésünk, aztán kár, hogy átálltak digitálisra 😞

LZ forever