12
  • Hoz_Hun
    Egyetértek. Single rpg-ben legalább megvárnak a társak és nem kell éjjel 4-ig raidolni, mert másnak csak akkor jó.
  • Evoluti0N
  • Skyline
    Kis nyominger az apád füle.:)
    Lordboxi tökéletesen összefoglalja amúgy a problémát.
    Agyontáp vérpistik gizdáznak a "tudásukkal" online...Csodálatos,de én enyhén többre értékelek egy frankón megírt hangulatos Single rpg-t amiben nem vagyok baromarcúakkal összezárva...A sok cheater és egyéb élményromboló kis búzákról nem beszélve. És mindehez a játék árán felül még használati díjat is fizessek..Persze..:D
    Elhiheted én lennék alegbldogabb ha nem így történne a star wars játékkal...De ugyan ez lesz. Sok agyontáp sok cheater egy idő után dögunalom játékmenet tökátlag sztorival,mindezt sokpénzért. Köszi,de akkor inkább előveszem nosztalgiából a Kotor 1-2-t...
  • Lordboxi
    az összes mmo csak szar lehet, jól látja mert, hiába lessz a játék esetleg jó, jön a sok vérpisti és elrontja az rpg élményt. meghát ugye az összes mmo-ban mindenki ugyan azt küldetést oldja meg ami kicsit hülyén nézki, hogy egy embernek napi 50 szer szerzik vissza mondjuk a családi varázstárgyát, ugyanattól az embertől, akit ki is nyírnak 50 naponta.... Hát ezért szar az összes....
  • cateran
    Nezzenek oda...kis nyominger latott 1 WoW-ot es ebbol leszurte a vilagegyetem egyik alapszabalyat:MMO csak szar lehet...
    Az EVE Online pl koszonoviszonyban sincs a WoW-val....hogy 1 ismertebb peldat hozzak fel...
  • Skyline
    Mint minden MMO akárcsak a Wow,ez is rakás szar lesz.:)
  • cateran
    Minden alkalommal elsütöd a nyomorod? Meg sem jelent még baszod..honnan tudod,hogy tucatszemét szar lesz? Láttad talán a pár karaktert bemutató ingame videót? (én igen és hmm..nem gyözött meg:D)
  • rumkola
    X-Wing és Tie Fighter
    :D
    vehetek joy-t :)
  • Skyline
    Kotor 3 helyett tucatszemépt mmo lesz...csodás...Mostanság divat a jó singleplayer címeket szutyok mmo-ra pazarolni.
  • macseke
    meg csinálják újra a többi kalandjátékukat is, mint a mondkey island-ot csinálták! (nagyon szép lett) És ne legyen kizárólag konzolra kiadott star wars játék többé! :)
    Hát egy KOTOR III-nak én is örülnék, meg egy Jedi Knight 4-nek is, egy Republic Commando 2-nek meg megintcsak.. :)
  • Evoluti0N
    Meg KotOR 3-at :)
  • Vardar
    Empire at War II-t a népnek!