6
  • hangulati
    Soha nem ertettem az ilyen cikkeket. A vilag legtermeszetesebb dolga, hogy a munkahelyen nem a dolgozok szorakoztatasara van internet, ahogy mas sem.
    A cikk cime a lenyeg. Sokan nem olvassak el a cikket, csak a cimet. Ezekben a fejekben az marad meg, hogy Svájcban korlátozzák a Facebook-hozzáféréseket. De a cikke elejebol sem az derul ki, ami az igazsag, hanem azt sugallja, hogy az emlitett kozintezmenyek dolgozoinak tilos lesz feszbukozni. Arrol, hogy ez csak a munkahelyukon lesz tilos, csak a cikk vegen esik szo. Nem is tudom, hogy miert van ennek hirerteke. A szalamis zsomlet is szunetben ehetjuk meg, micsoda gyalazatos sarba tiprasa ez a jogainknak. Megmondjak, mikor ehetunk.
  • Ferrer
    Ezért mindjárt megvádolnak kommunizmusért :D
  • Skynet85
    ww3 on the küszöb :D Egyébként ezt itthon is meg kellene lépni sulitól megkezdve minden olyan helyen ahol munka vagy oktatás folyik...
  • willcox
    Így van.
  • Sith
    Ha jól értem a hivatalokban tiltják az oldalt.. amivel egyet is értek dolgozni járjanak be és ne netezni.
    Ezzel nem tudom mi a baj?
  • phoenix1
    Ugyan már! Össze kellene írni mit lehet még korlátozni, segítsünk nekik. huh.