6
-
Nasedo #6 Nem azt mondtam, hogy a férfi nézők nagy része ezért megy moziba, hanem azt, hogy vannak olyanok. Egy jó segg sosem rontja a nézettséget, ezt Hollywoodban tudják és eszerint igyekeznek. Szerintem amúgy nagyon gáz volt Megan összes jelenete. Szétsminkelték a fejét és természetellenes pózokba állíttatták. Ha normális átlagos csajt próbált volna formálni, még szimpatikus is lehetett volna. Így viszont csak egy kirakati baba. Nekem nem jött be. -
#5 Durván igényes ember lehet az ismerősöd, meg úgy a férfi nézők nagy része, ha csak emiatt mennek moziba... no comment. -
Nasedo #4 Nem tett hozzá semmit? Nagyban pózoltatták mindegyik jelenetben, hogy minél több pasi vegyen mozijegyet. Egyik ismerősöm is azért ment el a filmre, hogy nagy vászonon lássa Megan seggét... biztos nem egyedül volt ilyen. -
#3 Én arról az XXL-ről nem is hallotam... Megan Fox pedig igazán nem tett hozzá semmit a Transformers-hez. -
kukacS3K #2 milyen okos feje van
imádom ezeket az amerikai meg angol sorozatokat, 35. évad mi? top gear is már az őskorban ment -
Mister #1 Ez egy jó kép róla.