Mindenki röhöghet Megan Foxon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azt mondtam, hogy a férfi nézõk nagy része ezért megy moziba, hanem azt, hogy vannak olyanok. Egy jó segg sosem rontja a nézettséget, ezt Hollywoodban tudják és eszerint igyekeznek. Szerintem amúgy nagyon gáz volt Megan összes jelenete. Szétsminkelték a fejét és természetellenes pózokba állíttatták. Ha normális átlagos csajt próbált volna formálni, még szimpatikus is lehetett volna. Így viszont csak egy kirakati baba. Nekem nem jött be.
Durván igényes ember lehet az ismerõsöd, meg úgy a férfi nézõk nagy része, ha csak emiatt mennek moziba... no comment.
Gaming is believing.
Nem tett hozzá semmit? Nagyban pózoltatták mindegyik jelenetben, hogy minél több pasi vegyen mozijegyet.<#rolleyes>#rolleyes> Egyik ismerõsöm is azért ment el a filmre, hogy nagy vászonon lássa Megan seggét... biztos nem egyedül volt ilyen.
Én arról az XXL-rõl nem is hallotam... Megan Fox pedig igazán nem tett hozzá semmit a Transformers-hez.
milyen okos feje van
imádom ezeket az amerikai meg angol sorozatokat, 35. évad mi? top gear is már az õskorban ment
imádom ezeket az amerikai meg angol sorozatokat, 35. évad mi? top gear is már az õskorban ment
Ez egy jó kép róla.