Jól mutatkozott be a PS3 Slim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A másiknál elszámoltak valamit, hiszen a többi összesen 122 ezer, ami jóval kevesebb, mint a PS3 152 ezerje.
Volt pl az Axe (ott Lynx) akkor viszonylag új sorozata, amit égre földre kerestem, hiába.
A legnagyobb bevásárló központ egy többszázezres településen egy olyan ótvar teszkó volt, amit nálunk akkor sem, meg azóta sem láttam. Kb mint valami régi skálaáruház.
Az angol csajok meg valszeg a világon a legrondábbak, aminél csak az angol kaja a förtelmesebb, mindkét kategória magyar ember számára fogyaszthatatlan.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A csajok amint tehetik felcsinaltatjak megukat,mert utana mindenfele okos tamogatast kapnak...
meg az autok az utcan.
semmi de semmi mas.
az atlag angolnak jo nagy keresete van, megis hitelekbol el, elszarja az osszes penzet, bulizik (minden hetvege = gatya) spanyolnyaralas alap..
az allam rengeteg tamogatast ad tanulasra, feltorekvesre.. pl vallalkozas inditas stb.. megis
a legtobb csak ul a plazmaTV elott es zabalja a csipszet meg hallgatja az ubergagyi popzenet. nincs igenyuk ezenkivul semmire.
az atlag angol nem tudja ezt kiszamolni:
2+2x2=?
de kibaszottul bekepzeltek es lenezik a lengyeleket meg a pakisztaniakat, akik pedig kihasznaljak h az angolok milyen 1xuek..
ennyi.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mondjuk azért itt is van, aki a válság közepette 100 milkával hagyja ott az állami céget, nem sajnálom tõle, csak nekem is jutna ennyi. Én is olyannál dolgozom és kb 4 üres helyünk van egy 10 fõs osztályon, ahova M-berkét kéne felvennünk, de nem lehet a megszorítások miatt, így most helyettük is húzzuk az igét.
Természetesen kevesebb fizuért, mint tavaly ilyenkor.
Kiba jó buli!<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ennyi erõvel kint sosem szaladgált soha senki tömött bukszával.
régen is szaladgáltak, most is szaladgálnak.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hibás az új PlayStation3?
Egyre több PS3 Slim hibásodik meg.
Sony szerint minden rendben van a PS3 Slimmel.
Egyre több az elégedetlen tulaj a PS3 Slimmel.
Veszteséges az új PS3 Slim.
Hehehe... fizika ez, fizika... így legyek játékfejlesztõ, vagy mûvész.

Ehhez annyit fûznék hozzá, hogy amikor itthon 11 ezer forintról leárazták 9900 forintra a WoW Lich King kiegészítõjét, akkor azt nekem Angliában teljes, eredeti áron, 20 fontért, tehát akkori árfolyamon kemény 6000 forintért kellett megvennem... Ami egy minimálbért keresõ ember számára fél napi fizetés, akinek meg mondjuk normális fizetése van, annak még nevetségesebb az ára.
Szóval, kint sincs mindenkinek tömött bukszája, de amit szeretne az ember, azt megkapja, mert több pénz van és olcsóbbak a dolgok. 😊
(most pl. egy mp3 lejátszót nézegettem az edigital oldalán, 19 ezerért, ugyanezt az Amazon 36 fontért árulja...)
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Játékeladások összesen, világszinten:
34. hét: ~867 ezer
35. hét: ~1239 ezer (+43%)
36. hét: ~1440 ezer (+16%)
Mint látható, már a 35. hét is egy jelentõs emelkedést mutat (a két új játék okán), ehhez képest nehéz további nagy emelkedést várni, de azért ott volt még +16%.
Magyarán, sokan már a 35. héten, elõre bevásárolhattak.
Teljesen gyakori jelenség hogy a konzollal együtt vigyenek haza az elsõ játékokat is.
Egyébként is, mire várnának? Egy hét múlva sem lesz több pénzük, annyira meg azért nem lehetnek leégve MINDANNYIAN, hogy hónap közepén képtelenek lennének $60-t elkölteni, és a következõ fizura kéne várniuk, vagy ha mégis akkor meg mi értelme lett volna elõre megvenni az üres konzolt? Mintha úgy vennél autót hogy abban a hónapban benzin sajnos már nem jut bele.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
A Guitar Hero 5 úgy látszik, nem annyira érdekelte a PS3 tulajokat. Vagy ilyen...
Egyébként, ha nem tévedek, ez a 17% megint csak egy lokális adat (UK). Japánban pl. 178000 példányt adtak el a most megjelent Gundamból (teljes címén Mobile Suit Gundam Senki Record U.C. 0081), ami elég szép eredmény.
Hogy egy példával szemléltessem, a MGS4 eladása 8 ezer darabbal ugrott meg. Egyhangúan a PS3 támogatóinak a fõ érvei között van arra hogy miért érdemes PS3-at venni, ugyanaz mint a Halo3 a 360-nak, a Wii Sports a Wii-nek, vagy a Crysis a PC-nek, ehhez képest 500 000 új vásárlóból 8 000 vette meg.
Ami elég furcsa ahhoz képest, hogy egyébként gyakran egy fontos játék megjelenésekor százezrek még azon a héten megveszik együtt a konzollal, vagy hogy egy konzol megjelenésekor a legígéretesebb játékot minden második, harmadik eladott konzolhoz megveszik.
Szerintem az lehet a hátérben hogy most megint versenyben van az ára a blu-ray lejátszókkal, és amiatt is veszik, vagy talán eddigi PS3 tulajok vesznek újat? Az utóbbi elég fura lenne, de nem tudom.
Minden esetre elég aggasztó a dolog a Sonynak azt a "zseniális" taktikáját figyelembe véve hogy (még mindíg?)/már megint veszteséggel árulják a hardvert és szoftverre bízzák magukat...
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Az is megemlíthetjük, hogy a következõ idõszakban sorozatosan jelennek majd meg PS3 exklúzív játékok.
(Beérik a gyümölcs?)
Néhány számadat:
Japán: ~152000
Észak-Amerika: ~144000
A világ többi része: ~254000 -- ezen belül Európa: ~221000
----------------------
Összesen: ~550000
Ezzel gyakorlatilag a PS3 1 hét alatt behozta azt a többletet, amit az Xbox360 az egész év eddigi részében termelt... Pontosabban 50 ezerrel többet is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szakdolgozatom kérdõíves felmérés alapján készül. A videojátékos kérdõív itt van:
http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=c1f234ee-fdb3-4986-b3a4-d4865fc1ee6d
Ha van kedved kérlek töltsd ki, és ha ismersz olyat akit érdekelhet, akkor kérlek küldd tovább. Köszönöm szépen!
Ha zavartam akkor elnézést kérek. További szép napot!