8
 • Vorpal
  #8
  Ez a szemléltető ábra mutatja e a legjobban hogy kommercializálódott a web. AJAX meg web 2 - javascript meg valami ami akármi lehet, ezeken kívül minden más egy világosan elkülöníthető funkció.

  Web 2.0 - a hátamon a szőr…
 • Utokverek
  #7
  szerintem a wikikkel semmi baj nincs, én is szerkesztgetem alkalomadtán, de az tény, hogy annyi szemét, mint amennyi a közösségi oldalakon van, nem található máshol ekkora mennyiségben. Nézz el a napiszarra, ott van egy kis kellemes kivonat belőle :D

  Mellesleg, én inkább nem tartok magamról minden érdeklődőnek többtonnányi információt az életemről, fenének se kell ez.
 • Cat #6
  Őszintén kiváncsi lennék, hogy a tudásmegosztásnak (wiki,blog) milyen negatív oldala lehet. (Mielőtt megemlítenéd, nem, egy szó nincs benne saját adataid közösségi oldalakon való kiteregetéséről.)
 • Griphons
  #5
  Ez gyakorlatilag egy globalizációs propaganda. Értelme tulajdonképpen nincs. Biztos Lorenz-Lorenz bácsi nagy pénzt akasztott ezért a tanulmányért, csak érdekes módon a tanulmány a negatívumait nem tárja fel a nagy webkettes technológiáknak, és így elég egyoldalú az írása. És mivel csak egy oldalról nézi a dolgot, nem lehet tanulmány, csak propaganda.
 • Utokverek
  #4
  hát ezzel egyet is értek..
  Tény, hogy jó dolog, meg segít sok mindent sok mindenhol, de minek web2.0-át brandingelni mindenhova, azt nem értem. Akkora váltás nincs igazából, de legalább misztifikálni lehet mindent, had ne értse a fél világ, hátha akkor jobban viszik.
 • Doktor Kotász
  #3
  "miről is szól ez a cikk?"

  Miért nem figyelsz?
  Ez egy nagyon érdekfeszítő írás volt az albániai vajat köpülő vénasszonyokról. :-)

  Egyébként azt kellene kiherélni, aki a Webkettes vagy Web2.0 kifejezést kitalálta a blogra meg az egymást beklikkelgetős közösségi oldalakra.

  Körülbelül olyan fazonok lehettek, mint akik ezt a semmit mondó tanulmányt összefosták...
 • NEXUS6
  #2
  A negatív korpuszkuláris tendencia multiplikációs random stacioner autoinszeminációról, gondolom.
 • djw
  #1
  miről is szól ez a cikk?