Közösségi alkalmazások: mi a siker titka?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a szemléltetõ ábra mutatja e a legjobban hogy kommercializálódott a web. AJAX meg web 2 - javascript meg valami ami akármi lehet, ezeken kívül minden más egy világosan elkülöníthetõ funkció.
Web 2.0 - a hátamon a szõr…
Web 2.0 - a hátamon a szõr…
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
szerintem a wikikkel semmi baj nincs, én is szerkesztgetem alkalomadtán, de az tény, hogy annyi szemét, mint amennyi a közösségi oldalakon van, nem található máshol ekkora mennyiségben. Nézz el a napiszarra, ott van egy kis kellemes kivonat belõle 😄
Mellesleg, én inkább nem tartok magamról minden érdeklõdõnek többtonnányi információt az életemrõl, fenének se kell ez.
Mellesleg, én inkább nem tartok magamról minden érdeklõdõnek többtonnányi információt az életemrõl, fenének se kell ez.
Mekkora divat itt a configra verni...
Õszintén kiváncsi lennék, hogy a tudásmegosztásnak (wiki,blog) milyen negatív oldala lehet. (Mielõtt megemlítenéd, nem, egy szó nincs benne saját adataid közösségi oldalakon való kiteregetésérõl.)
Ez gyakorlatilag egy globalizációs propaganda. Értelme tulajdonképpen nincs. Biztos Lorenz-Lorenz bácsi nagy pénzt akasztott ezért a tanulmányért, csak érdekes módon a tanulmány a negatívumait nem tárja fel a nagy webkettes technológiáknak, és így elég egyoldalú az írása. És mivel csak egy oldalról nézi a dolgot, nem lehet tanulmány, csak propaganda.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
hát ezzel egyet is értek..
Tény, hogy jó dolog, meg segít sok mindent sok mindenhol, de minek web2.0-át brandingelni mindenhova, azt nem értem. Akkora váltás nincs igazából, de legalább misztifikálni lehet mindent, had ne értse a fél világ, hátha akkor jobban viszik.
Tény, hogy jó dolog, meg segít sok mindent sok mindenhol, de minek web2.0-át brandingelni mindenhova, azt nem értem. Akkora váltás nincs igazából, de legalább misztifikálni lehet mindent, had ne értse a fél világ, hátha akkor jobban viszik.
Mekkora divat itt a configra verni...
"mirõl is szól ez a cikk?"
Miért nem figyelsz?
Ez egy nagyon érdekfeszítõ írás volt az albániai vajat köpülõ vénasszonyokról. :-)
Egyébként azt kellene kiherélni, aki a Webkettes vagy Web2.0 kifejezést kitalálta a blogra meg az egymást beklikkelgetõs közösségi oldalakra.
Körülbelül olyan fazonok lehettek, mint akik ezt a semmit mondó tanulmányt összefosták...
Miért nem figyelsz?
Ez egy nagyon érdekfeszítõ írás volt az albániai vajat köpülõ vénasszonyokról. :-)
Egyébként azt kellene kiherélni, aki a Webkettes vagy Web2.0 kifejezést kitalálta a blogra meg az egymást beklikkelgetõs közösségi oldalakra.
Körülbelül olyan fazonok lehettek, mint akik ezt a semmit mondó tanulmányt összefosták...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
A negatív korpuszkuláris tendencia multiplikációs random stacioner autoinszeminációról, gondolom.
<#hehe>#hehe>
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
mirõl is szól ez a cikk?