33
  • sasasa3636
    van District.9 2 része ?
  • BigLacaFaca79
    Jó kis sci-fi volt !
  • nessboth
    BAtman begins...
    Wolverine... Lehet sorolni
    kell még Winnie?
  • berserk87
    Köszi ezt is. Akkor neked van igazad. Rosszul emlékeztem.
  • god25
    Kérdés, h megéri-e vissza változni?
  • Wolfi24
    Én inkább tények csereberének mondanám mint vitának. :D
    Hoz_Hun: Hát akkor Wikus iszonyat nagyot szívott. :)
  • Hoz_Hun
    Haha, 3 év múlva jön vissza és 3 évig gyógyítja majd. Na? :)
  • TeDDyRuSh
    Miért vitatkozunk ezen ennyit? Három év múlva visszajön, hogy meggyógyítsa. Ennyi:) Hogy ez mitől annyi, az tök mindegy.
  • Wolfi24
    Azért sem adom fel. :D Szóval itt egy újabb részlet, amit most el is mondok ahogy én látom. Crhistopher azt mondja, hogy 3 év, de ahogy látod nem azért, hanem először haza kell utazni és így elhasználja az összes folyadékot (ami valószínűleg kéne a gyógyításhoz), és végén a csóka ki is mondja, hogy "és majd 3 év múlva találkozunk?" Vagyis az út a lény bolygójára oda-vissza 3 év. Erre utal inkább lény, a gyógyításra nincs konkrét idő, hogy meddig tartana.

Részlet 2! (7mb)
  • berserk87
    Köszi a részletet, de ebből szerintem az derül ki, hogy igazam van. Szerintem félreértetted amit mondott. Azt mondta, hogy "3 év. Megígérem." És ezzel a korábbi ígéretére utalt, mert korábban azt mondta, hogy a visszaalakításhoz 3 évre van szüksége. Előtte azt mondta, hogy visszajövök érted, de a 3 év nem erre utalt.
  • TeDDyRuSh
    Nem értem viszont, hogy miért van elhúzva ennyire a többi országbeli premier. Korábban volt téma az SG-n, de ha bevételekhez viszonyítanak, akkor biztos buknak pár ezer dolcsit közép-europában. Pont azt a réteget érinti, szólítja meg a film, akik rákeresnek torrenten egyből. És a hozzászólásokból ítélve, nem csak én néztem meg a filmet, a 24-i Mo-i bemutató előtt:)

Várom a 2. részt, én is inkább egy "3 én vúlva" folytatásnak örülnék.
  • god25
    Szerintem hatalmasat alkottak az Oroszok. Ilyen tartalmú, ötletű filmet még nem láttam. Nagyon jó sci-fi. Csak ajánlani tudom minden UFO film kedvelőnek.
  • pepe792
    Hát ez a film kellemes meglepetés volt. Nem hiába, amiben Peter J. keze benne van az csak jól sülhet el.
  • Teppik Amon
    "igaz csak Amerikában arat eddig a scifi,.... a legnagyobb piacokon még várat magára a premier."
    He? Milyen nagyobb piac van amerikánál? :D (dvd megjelenés esetleg)

Nekem bejött a film. Igaz kicsit túl volt hájpolva, de jó volt és látványos.
  • Wolfi24
    Hát akkor nem nézted elég figyelmesen meg a filmet.
    Spoiler! Igen először azt mondta, de akkor sem az átalakítás lenne 3 év, hanem először a fajtáját akarta kimenekíteni és hogy bebizonyítsam, hogy megígérte itt az a bizonyos jelenet magyar felirattal. :D Csak neked, csak most, csak itt. :)

Részlet! (8mb)
  • berserk87
    Szerintem se lenne sok értelme egy folytatásnak. A filmet nagyon jól lezárták és nekem tetszett a film is. Egy előzményt szívesen megnéznék vagy egy folytatást más szereplőkkel.
    Spoiler!!! és nem azt ígérte Christopher hogy 3 év múlva visszajön, hanem hogy 3 év alatt visszaalakítja emberré, bár ez végül nem jött össze neki. Bár azt megnézném ha visszajönne.
  • Wolfi24
    Igen, de ott volt még az ígéret is ugye (3 év múlva visszajön Crhistopher). Abból még lehet jó sztorit készíteni. Vagyis én még mindig a történet folytatására voksolok.
  • Romee
    Wikus sorsa benne volt a film legvégén, többet nem is nagyon érdemelt a téma (fémvirág ugye). Egyébként kövezzetek meg, de nem dobtam tőle hátast. Valami globálisabb sztori helyett ráfókuszáltak egy (számomra) teljesen unszimpatikus és érdektelen emberre, mint főszereplő, de hogy az idegenek honnan jöttek meg miért és különben is miért nem húznak valamerre hát az inkább érdekelt volna. Pláne, hogy a trailer(ek)ben volt jelenet ami a filmben tökre ki volt hagyva (bár ez nem egyedi eset).
  • tmk
    Szerintem senki nem kiváncsi most egy előzmény filmre, az lehetne 1 3. rész esetleg.
    De most még ott van rohadt nagy kérdőjel a film végén amit illene lezárni.
    Kimondottan örülnék egy kis visszavágásból adódó 2. résznek :)
  • cateran
    Nem vagy egyedül....:(
  • Derapo
    A francnak kell előzmény?
  • Wolfi24
    Engem is jobban érdekelne a direkt folytatás. Sokkal jobb lenne szerintem, aki emlékszik, hogy Christopher mit igért (*spoiler/3 év és visszajön érte/spoiler*). Szívesen fogadom az előzmény filmet is, de most sokkal de sokkal jobban örülnék egy folytatásnak. Iszonyatosan kíváncsi vagyok Wikus további sorsára.
  • winnie
    ez most 5 film. én meg mondok csak az idei évből 15 folytatást. vagy 6 folytatást az előző pár hétből. akkor most "minden filmből előzmény" készül vagy "minden filmből folytatás".

a gond az, hogy az F13 nem előzmény. egy reboot. nem is lehet előzmény, hiszen az első F13 filmben jason gyerek, itt meg felnőtt. a rémálom sem előzményfilm, csak egy új, egy reboot, mondhatni. a texasi egy feldolgozás, nem előzmény. bár annak volt már egy előzményfilmje, ha arra gondolsz. ez egy. készülő chucky, i am a legend megint nem pálya. majd, ha elkészült.

ergó: ide nekem egy csomó előzményfilmet, csak sajnos alig van. pedig érdekes lenne látni sok filmben, hogy jött össze az alaphelyzet, de hollywood egyelőre még nem kattant rá az előzményfilmekre...
  • newc22
    Ok sorolom na figyu: Friday 13, Rémálom az elm utcában, Texasi láncfűrészes, készülő Chucky, Iam Legend.... na soroljam még?!
  • Dynamic
    Amikor elolvastam a címet, már tutira vettem, hogy valaki beírja a D10-et.
    Minden folytatás felmerül ez a hülyeség amiben szám van pl. 300-nál a 301. De eddig a legnagyobb bullshit a Minden6ó folytatásaként feltételezett nevetségesen ostoba Minden7ó cím. Anyám...
  • kakateve
    Na ez az a film, amiben akkorát, de akkorát csalódtam...
  • Davidus
    ha előzmény lesz akkor nem lehet Disctrict 10 a címe
  • raulreal
    Kicsit furcsa így leírva, hogy District 9 2. Én úgy hallottam, hogy eleve District 10 lesz a címe, ha elkészül. De javítsatok ki, ha tévedek.
  • winnie
    egy moziba járunk? a filmeknek szinte mindig folytatást csinálnak. nagyon kevés az előzményfilm.

minden filmből előzményfilm? anyám...
  • newc22
    Pffff miért nem folytatás? Miért kell minden filmből előzményfilm?
  • Etinger
    District 92 ~ eltudnám képzelni a fordított helyzetet. A földönkívüliek bolygóján emberek egy elkülönített körzetben :)