Szekeres Viktor

Esélyes a District 9 2. része

Az év egyik legnagyobb sikere a District 9, igaz csak Amerikában arat eddig a scifi, bevétele nagy részét ott szerezte, a legnagyobb piacokon még várat magára a premier. De a jelek arra mutatnak, hogy akárcsak a Star Treket, Neill Blomkamp filmjét is igazán az USA-ban fogják értékelni.

A viszonylag alacsony költségvetésű scifi akkor került a sikervárományos filmek közé, mikor a Sony úgy döntött, hogy az év egyik legerősebb marketingkampányával futtatja fel a District 9-t, már jó korán azt a látszatot keltve, mintha valóban nem stúdiófilmről lenne szó, hanem független alkotásról.

Amerikában már 100 millió dollár fölött jár a bevétel, világszerte, a többi országban eddig 14 millió gyűlt össze és bár a Sony még nem jelentette be a második rész eljövetelét, Neill Blomkamp, a rendező, megelőzve őket egy rádióinterjúban elmondta, hogy a stúdió eléggé érdeklődik a második rész iránt, s ha ő fogja azt is készíteni, akkor nem direkt folytatás lesz, hanem inkább előzményfilm.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sasasa3636 #33
    van District.9 2 része ?
  • BigLacaFaca79 #32
    Jó kis sci-fi volt !
  • nessboth #31
    BAtman begins...
    Wolverine... Lehet sorolni
    kell még Winnie?
  • berserk87 #30
    Köszi ezt is. Akkor neked van igazad. Rosszul emlékeztem.
  • god25 #29
    Kérdés, h megéri-e vissza változni?
  • Wolfi24 #28
    Én inkább tények csereberének mondanám mint vitának. :D
    Hoz_Hun: Hát akkor Wikus iszonyat nagyot szívott. :)
  • Hoz_Hun #27
    Haha, 3 év múlva jön vissza és 3 évig gyógyítja majd. Na? :)
  • TeDDyRuSh #26
    Miért vitatkozunk ezen ennyit? Három év múlva visszajön, hogy meggyógyítsa. Ennyi:) Hogy ez mitől annyi, az tök mindegy.
  • Wolfi24 #25
    Azért sem adom fel. :D Szóval itt egy újabb részlet, amit most el is mondok ahogy én látom. Crhistopher azt mondja, hogy 3 év, de ahogy látod nem azért, hanem először haza kell utazni és így elhasználja az összes folyadékot (ami valószínűleg kéne a gyógyításhoz), és végén a csóka ki is mondja, hogy "és majd 3 év múlva találkozunk?" Vagyis az út a lény bolygójára oda-vissza 3 év. Erre utal inkább lény, a gyógyításra nincs konkrét idő, hogy meddig tartana.

    Részlet 2! (7mb)
  • berserk87 #24
    Köszi a részletet, de ebből szerintem az derül ki, hogy igazam van. Szerintem félreértetted amit mondott. Azt mondta, hogy "3 év. Megígérem." És ezzel a korábbi ígéretére utalt, mert korábban azt mondta, hogy a visszaalakításhoz 3 évre van szüksége. Előtte azt mondta, hogy visszajövök érted, de a 3 év nem erre utalt.